Nic się nie znacie!!!
Wydarcie w ostatnich minutach remisu z 0-2 na 2-2 z przerażajaca i budzacą powszechny strach od San Siro po Shanghai Greenland Shenhua ekipą kopaczy żab podziemnych zawdzieczamy wyłącznie światłemu przewodnictwu samego Kajaka!
Kajaku prowadź dalej! mecz z ElDąbrowski "fałszywe śledzie" Szczecin już "za Pasem".
-
-
[7kolejka] Cracovia-Górnik Zabrze ,11 września ( wiadomo że sobota), 15:00
dane z instata:
1 Matej Rodin 401
2 S. Hanca 272
3 Kamil Pestka 262
4 Sylwester Lusiusz 246
5 Jakub Jugas 239
6 Karol Knap 219
dziwne nr 6 Knap, ktory przeciez opuscil boisko w przerwie
Po raz kolejny bramkę na Ziemi Świętej strzela nam zawodnik o imieniu Jezus !
W takim razie dziękujemy Panie Kajak, ja już miałem wychodzić przy 1:2, ale czułem, że tego tak nie zostawisz.
Nie będę dalej zakładał wątków. Nie chce swoją osobą podpisywać się pod takim dziadostwem jak to z Zabrzem .
Dałem naszym piłkarza szansę, nie wykorzystali jej, niech spadają.
Z tym spadaniem to oczywiście żart, nawet niech o tym nie myślą.
Nie rób tego KAJAKU. Kiedyś jeden forumowicz przetrzymał nędzny remis i w nagrodę zaliczył wielką serię w tym rozgniecenie towarzyszy sportowych z Czarnej Wsi
Kajak, zakładaj, bo trzeba z optymizmem patrzeć i czekać na wygraną w Szczecinie.
Coś Ty taki nerwowy Kajaku, ten remis to tak na prawdę sukces biorąc pod uwagę 45 minut sraczki.
Bez Kajaka to już w ogóle nie ma sensu.
[quote='Diabel' pid='1504195' dateline='1631557877']
Bez Kajaka to już w ogóle nie ma sensu.
[/quote]
Właśnie!
Kajakiem do Szczecina! Można dopłynąć, najpierw wspaniałą polską rzeką, która ma tego pecha, że pewna ubecja używa jej nazwy, potem kanałem, potem drugą rzeką...
- Edytowany
Kajak spodziewa się wielkiej klapy w Szczecinie i nie chce pod tym podpisywać się.
edit: spóźniłem się, już założył. Jednak bierze na klatę :P
Kajak, Kajak, Kajak. Wysłuchał i wątek założył. Tymczasem ja jeszcze nie zakładałem wątku meczowego i tak sobie myślę, że może to dlatego jeszcze nie zostaliśmy mistrzem. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)