Przestalem chodzic na mecze zanim stalo sie to modne ;)
-
-
[5 kolejka ] Cracovia-Jagiellonia Białystok 21 sierpnia (sobota), 17:30
Ja nie przestaje, ale mecz już nie jest top1 w danym dniu.
I tak to wlasnie niestety wyglada. Filipiak wraz z reszta swity zabijaja w nas chec chodzenia na mecze i calej zajawki zwiazanek z Cracovia....
Dla mnie mecz Cracovii to był, jest i będzie nr. 1 nie tylko w dziennym planie ale i życiowym.Od małego na całego nie ważne co by się nie działo, nie przesadza się drzewa tylko wyrywa się chwasta. Naprzód Pasy, wrzuć do potoku tę kurwe z Białegostoku!
To się tylko tymczasowo usypia. Idea przetrwa największe ścierwa i wróci w blasku.
Skoro po latach w 3 lidze potrafiliśmy zapełnić stadion na meczu z Koroną to obecna degrengolada też nie wymiecie kibiców na wieki.
Jestem pewien że gdyby przyszedł wiatr zmian, nowy prezes, normalne podejście do zarządzania i kibiców to od razy by było ponad 10K na każdym meczu.
Po 20 latach kupowania karnetu w tym sezonie odpuściłem i czekam na zmiany.
[quote='Rock' pid='1501478' dateline='1629232950']
To się tylko tymczasowo usypia. Idea przetrwa największe ścierwa i wróci w blasku.
Skoro po latach w 3 lidze potrafiliśmy zapełnić stadion na meczu z Koroną to obecna degrengolada też nie wymiecie kibiców na wieki.
Jestem pewien że gdyby przyszedł wiatr zmian, nowy prezes, normalne podejście do zarządzania i kibiców to od razy by było ponad 10K na każdym meczu.
[/quote]
Też mam podobne zdanie, obawiam się jednak, że ten wiatr zmian może się nie pojawić przez następne 20lat.
Raczej skłaniam się do tego, że od Filipiaka uwolni nas tylko biologia. Plusem jest, że to kiedyś nadejdzie na pewno. Minusem: od Filipiaka, nie znaczy od Tabisza. On jest dużo młodszy. Tak więc nie ma żadnych gwarancji, że po Filipiaku pójdzie to w innym kierunku niż zmierzamy obecnie.
Tu trzeba rewolucji, tu i teraz.
[quote='J&B' pid='1501504' dateline='1629276198']
[quote='Rock' pid='1501478' dateline='1629232950']
[/quote]
Też mam podobne zdanie, obawiam się jednak, że ten wiatr zmian może się nie pojawić przez następne 20lat.
Raczej skłaniam się do tego, że od Filipiaka uwolni nas tylko biologia. Plusem jest, że to kiedyś nadejdzie na pewno. Minusem: od Filipiaka, nie znaczy od Tabisza. On jest dużo młodszy. Tak więc nie ma żadnych gwarancji, że po Filipiaku pójdzie to w innym kierunku niż zmierzamy obecnie.
Tu trzeba rewolucji, tu i teraz.
[/quote]
Tu pytanie , kto może ewentualnie przejąć schedę po JF ? Ktoś z rodziny, firmy czy osoba zupełnie z tym towarzystwem nie związana ?
czyżby sama sie sprawa sama rozwiązała i Tabisz pójdzie w prezesy?
dzis wybory prezesa PZPN
https://www.youtube.com/watch?v=GCjZUMMatQk
Czyli co ?? jedyna szansa na nasze zwycięstwo w tym meczu jest taka, że to były klub Probierza i dadzą nam w końcu coś wygrać.... :D
[quote='wrobelson' pid='1501524' dateline='1629283009']
Czyli co ?? jedyna szansa na nasze zwycięstwo w tym meczu jest taka, że to były klub Probierza i dadzą nam w końcu coś wygrać.... :D
[/quote]
Stokowiec tez miał pomóc w meczu z betonami. :D
Stokowiec robił co mógł. Wystawił Probierzowi na prawej obronie 15letniego lewoskrzydłowego. Niestety nic przez niego nie przeszło a jeszcze nam yebnoł bramę. Nic więcej kolega nie mógł pomóc.. musiałby wejść na boisko i sobie sam pierdolnońć trzy żeby pomóc beznadziejnemu koledze. To trochę tak że możesz koledze pomóc wyrwać dupcie w klubie ale jak kolega nie ma dwóch przednich siekaczy to choćbyś pomagał jak nikt to kumpel nie zamoczy
Jakub T. Pozdrowienia do więzienia
Filipczak demencja
ComArch sprzeda Cracovię Chińczykom.
Tak to widzę
Pewno skończymy w meczu jak Zbójcerze nie szkodzi jednak napisać „Na plaaaaaasterki”
A jak Comarch stworzy oprogramowanie wirtualnej inteligencji i zgrają prezesa do kompa to będzie nam panował na wieki!?
Ale raczej możemy być spokojni, bo znając życie to oprogramowanie schrzani się na amen po 2 tygodniach a w najlepszym przypadku będzie się co chwilę zwieszać. ;)
[quote='król jest nagi' pid='1501603' dateline='1629320649']
A jak Comarch stworzy oprogramowanie wirtualnej inteligencji i zgrają prezesa do kompa to będzie nam panował na wieki!?
Ale raczej możemy być spokojni, bo znając życie to oprogramowanie schrzani się na amen po 2 tygodniach a w najlepszym przypadku będzie się co chwilę zwieszać. ;)
[/quote]
Wirtualny Biedak wersja 2.0
Nieciekawa przyszłość. Musimy wysłać kogoś do roku 2004 aby zniszczył nasz "Skynet"
[quote='TOM76' pid='1501620' dateline='1629355394']
[quote='król jest nagi' pid='1501603' dateline='1629320649']
[/quote]
Wirtualny Biedak wersja 2.0
Nieciekawa przyszłość. Musimy wysłać kogoś do roku 2004 aby zniszczył nasz "Skynet"
[/quote]
Raczej Wirtualny Biedak 0-3 walkover
Wracając do tematu...
Wygramy.
[quote='VelVet' pid='1501650' dateline='1629370702']
Wracając do tematu...
Wygramy.
[/quote]
można znowu kupować mecze za kilka tysięcy?
A kiedy nie było można ?
Ja bym tylko chciał żeby Probierz sobie zrobił wagary od kolejnej lekcji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)