Jak mamy pecha to przegrywamy. Jak mamy farta, pewnie też.
-
-
[3] Kolejorz - Cracovia 06.08.2021 r. Piątek g. 20:30
Jakby grali pierwszy raz ze sobą...
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Ale kopanina, Jezu Chryste
Strzały 2 celne 0!!!! Brawo Mochoł
Uwielbiam te nasze podania: byle do przodu, nie ważne że bez sensu ale do przodu.
Jacku Zieliński wróć!
Przy każdym niedokładnym podaniu wyrywam sobie włos z głowy. Obecnie wyglądam już jak Probierz, a tu jeszcze druga połowa... dobry Boże...
[img]https://i.imgur.com/2lLA4iU.png[/img]
- Edytowany
2 połowa musi być lepsza w naszym wykonaniu...bo jeśli nie. to przegramy :sleepy:
[quote='TOM76' pid='1499660' dateline='1628277683']
Strzały 2 celne 0!!!! Brawo Mochoł
[/quote]
Strzały owszem 2 ale celne 0!
Ja sie zastanawiam czy ciężko jest w meczu na poziomie ekstraklasy podać na 10 metrów do nogi?? Nie wiem, nigdy nie grałem na takim poziomie.
- Edytowany
Bardzo dobra pierwsza polowa!!
Wiekszosc osob tutaj piszaca (wlacznie ze mna) , stwierdza ze 90% skladu to zlom.
W poprzednim meczu Lech rozje*al Gornik; a u nas [b]NIE MIAL ANI JEDNEJ[/b]sytuacji bramkowej. Okragle ZERO! Jedyna bramka to ta po spalonym, i to by bylo na tyle
Licze na taka sama druga polowe, z jednym naszym strzalem na bramke i zdobytym golem. Nie lubie Lecha (nawet jako zgoda, jest u mnie na ostatnim miejscu) i chcialbym zeby na przekor wszystkim trafily sie 3 pkt.
Ja naprawde rozumiem wqrw na Pobierza/ zarzad ale jak mozna nie docenic obecnej gry z wielkim "faworyzowanym" medialnie Lechem?
Gramy na 0 : 0 , jedyna taktyka Probierza .Kompletny brak drugiej linii. Dziura aż zieje .
Może idź pan na trybuny i z góry sobie popatrz na popisy swojej "roślinki" !
Z naszej strony b.u.c.ó.w.a jak nasz "trener".
NIE GRAMY NIC!!!!! KURWA PIERDOLONE ZERO.
Zbiór przypadkowych osób, nie ma chemii, zgrania, zrozumienia, stabilizacji. Jakby się spotkali na testach w sparingu do jakiejś drużyny. Wniosek: Mam papiery na trenera
[quote='gargamel9998' pid='1499672' dateline='1628277891']
Wiekszosc osob tutaj piszaca (wlacznie ze mna) , stwierdza ze 90% skladu to zlom.
W poprzednim meczu Lech rozje*al Gornik; a u nas [b]NIE MIAL ANI JEDNEJ[/b]sytuacji bramkowej. Okragle ZERO! Jedyna bramka to ta po spalonym, i to by bylo na tyle
Licze na taka sama druga polowe, z jednym naszym strzalem na bramke i zdobytym golem. Nie lubie Lecha (nawet jako zgoda, jest u mnie na ostatnim miejscu) i chcialbym zeby na przekor wszystkim trafily sie 3 pkt.
Ja naprawde rozumiem wqrw na Pobierza/ zarzad ale jak mozna nie docenic obecnej gry z wielkim "faworyzowanym" medialnie Lechem?
[/quote]
Ty tak na serio to napisałeś ?? :D
Mecz - meczowi nie jest równy, my ledwo zremisowaliśmy z Górnikiem Łęczna 1:1, a dziś Górnik dostał baty od Warty 0:4 :shy:
SIUREM ZA PROBIERZEM!!!
[quote='gargamel9998' pid='1499672' dateline='1628277891']
[/quote]
Przez 45 min oddali dwa strzały na bramkę i to niecelne!
To ma być dobra pierwsza połowa???????
"Brakuje tylko kropki nad i " ! ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)