I jeszcze ten sędzia z doopy...Rymaniak robi sanie na obie, zgięte w kolanach nogi,a ta ślepa qwa bez reakcji..
..No wreszcie,bravo Alva !
-
-
[1] Górnik Łęczna - Cracovia sobota 24.07.2021. g. 15.00
Super, przywieziemy punkty z jaskini lwa!
Michał remis Probierz nie zaskoczył nas. Cieszy fakt, ze chociaż bramkę strzeliliśmy.
Druga połowa dobra, szczególnie dzik i Thiago na początku, w sumie jest lepiej niż się spodziewałem, bo obstawiałem wpierdol po graniu lagi przez cały mecz. Prawda jest taka, że byliśmy zdecydowanie lepsi od Łęcznej i powinniśmy ten mecz wygrać.
Koszykarz Balaj pojeb@ł dyscypliny...Dzik, Thiago i Zaucha na plus. Reszta - szkoda śliny lub klawiatury.
No to Pan Janusz pokazał "naszemu" januszowi "biznesu" na czym polegają interesy...
posłuchajcie wywiadu z jankiem golem: jedna Pani prezes wystraszyła sie po rozmowie z kims z byłego klubu
[quote='qtec' pid='1497763' dateline='1627138016']
Super, przywieziemy punkty z jaskini lwa!
[/quote]
Czy to jaskinia lwa dowiemy się za pare kolejek
jedyna wartosc dodana tego spektaklu to szarża dzika.
Thiago duży plus, Dzik wiadomo. Nie zgadzam się z porównywaniem Bałaja do Piszczka, jest 10x lepszy, rozkręci się
Poza tym jak zwykle wqrw, no bo jakże inaczej
Trochę się przestałem dziwić (i cieszyć) że Pelle nikt nie kupił. Chłopak jest cieniem samego siebie.
Kakabadze dostaliśmy za karę za napi3rdalanie na Rapę.
Rasmusen fajny, dobrze strzela. Dlatego trzeba go było szybko zmienić.
Sędzia chuj (faul przy golu i brak żółtej dla Rymaniaka, nawet brak faulu) ale przez pi3rdolenie Jagody nikt nie będzie mówić o jego błędach
Druga połowa pokazała, że mamy dość szeroką ławę i zawodników chcących grać do przodu. Nie rozumiem dlaczego nie wyszliśmy z pianą od początku tylko powolutku, po cichutku. Pewni to przez niesłychaną odwagę i pewność siebie Cygana.
Łęczna jest cienka jak dupa węża, dostaną tam u siebie kilka gongów po 3:0.
Ciekawe jak długo Dzik będzie zaiwaniał jak dzisiaj, skoro ma mu się urodzić dzieciak to może mieć kolejny powód rodzinny do wycofania.
[quote='sterby' pid='1497775' dateline='1627138919']
jedyna wartosc dodana tego spektaklu to szarża dzika.
[/quote]
Powinien go Probierz za to" na barana" do Krakowa zanieść.Trochę by ten kałdun zrzucił.
Jak nie z Górnikiem Łęczna to z kim?
Drużyna potrzebuje wzmocnień na wczoraj szczególnie w ofensywie.
Pytanie: czy w akcji poprzedzającej zdobycie bramki przez Łęczną nie było faulu na Sadikovicu?
Swoją drogą było do przewidzenia, że po wpierdolu w Niecieczy (tak, wiem, że był to tylko sparing, ale rozmiary łomotu pokazywały, że jest coś nie tak ), nie odzyskamy świeżości do 1 meczu. "Brawa" dla sztabu i Probierza za obóz i dopasowanie jednostek treningowych do kalendarza.
[quote='Diabel' pid='1497778' dateline='1627139100']
Thiago duży plus, Dzik wiadomo. Nie zgadzam się z porównywaniem Bałaja do Piszczka, jest 10x lepszy, rozkręci się
Poza tym jak zwykle wqrw, no bo jakże inaczej
[/quote]
Diabeł,wez się uspokój..Gdyby Piszczek dostał tyle asyst na łeb to by dzisiaj wracał z piłką na pamiątkę..
Początki zawsze mieliśmy trudne, więc wkalkulował słabe punktowanie i ustawił zwyżkę formy po dziewiątej kolejce. ;)
były pozdrowienia dla Janka Gola czy pieterko zakazało?
Szarża Dzika.... U mnie w okolicy też są dziki,... kopnę im piłkę i sprawdzę, czy to standardowe zachowanie. ;)
[quote='zejniov' pid='1497791' dateline='1627141512']
były pozdrowienia dla Janka Gola czy pieterko zakazało?
[/quote]
Obowiązkiem było pozdrowienie Janusza ale ja nie słyszałem z pozycji TV.
Największe rozczarowanie to Pele - nie reagował przy golu Śpiączki i zmarnowana 100% pozycja oraz Hanca zjazd formy do zera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)