"Ale ze Dudka na mundial nie wzieli!!!?? "
-
-
Nieoficjalna Klasyfikacja Kanadyjska 2021/2022
48 dni później
Witam po przerwie, nasi piłkarze od razu dali nam spory materiał do dyskusji z czego tylko można się cieszyć. Moje propozycje, każda opinia mile widziana.
[b]20 kolejka: Cracovia - Lech Poznań 3:3
Gol nr 1:
Bramka - Michał Rakoczy
Gol nr 2:
Bramka - Jakub Myszor
Asysta - Sergiu Hanca
KZ - Pelle van Amersfoort
Gol nr 3:
Bramka - Filip Balaj
Asysta - Jakub Myszor [/b]
tutaj nie ma żadnych wątpliwości
Czy ktoś mi wytłumaczy jakim cudem w statystykach po meczu mamy 2 celne strzały i trzy bramki? na samym skrócie widac nasze 4 celne strzały choc po prawdzie jeden tyłem głowy przy nieuznanej bramce, ale sztuka jest sztuka. Spalony był (jeśli był) dopiero przy dobitce.
Nawet na statystykach nas kantują?
Propozycje podane przez 3lvisa o.k. Co najwyżej można by na siłę dać KZ Hance za centrę przy pierwszej bramce.
W Canal+ źle liczą strzały, w jakimś meczu już to kiedyś zauważyłem.
Również tego nie rozumiem leszeczku. Zadałem to pytanie na tt oznaczajac C+sport ale że zasięgów żadnych nie mam to nie odpowiedzieli. Trzy strzelone gole to trzy strzały celne, strzału Rodina oczywiście spalony nie kasuje i w pierwszej połowie Hanca uderzał z ostrego kąta gdzie Bednarek odbił na róg. Minimum 5 strzałów celnych to te które z głowy mogę powiedzieć a czy nie było coś więcej? Nie wiem kto to liczył w C+ ale widać przespał pół meczu. Flashscore pokazuje 12 naszych strzałów z czego 6 celnych i z pewnością jest to bliższe prawdy niż te wyliczenia z dupy C+.
Co do KZ dla Sergiu to wrzutka jednak została wybita przez zawodnika Lecha i spadła pod nogi Rakoczego. Sytuacja identyczna jak z cudownym golem Kakabadze z Rakowem i skoro tam nie przyznaliśmy KZ Pestce za niecelne zagranie tak tu też nie powinniśmy.
też na to zwróciłem uwagę. wyglądało jakby liczyli strzał Rakoczego za swojaka bo wtedy faktycznie nie liczy się strzału. ewidentnie nas kręcą nawet w statsach
Pisałem o tym na gorąco już w wątku meczowym - pełna zgoda z opinią o statystykach, to jakaś totalna bzdura, przez którą znowu niektórzy pseudodziennikarze posiłkujący się takową prowadzą kłamliwą, negatywną dla nas narrację, a my przecież wczoraj naprawdę dobrze kreowaliśmy sytuacje strzeleckie. Różnica 4 a 12 strzałów to chyba solidna drzemka osoby z C+...
W "mojej" hokejowce pkciki za asysty dostaja dodatkowo
br 1 Hanca
br 2 Pelle
br 3 Siplak
Z nieznanych mi przyczyn nie jestem w stanie wyedytować pierwszego posta w temacie więc skopiowałem klasyfikację do drugiego posta i tam ją zaktualizowałem. Jeżeli admini rozwiążą problem i będę mógł nanosić zmiany na pierwszy post to tam będę aktualizował ale na ten moment jest wszystko w poście nr 2.
Ja też nie mogę Ci edytować postu, to głębszy problem.
W 'hokejowce' dzis mamy:
Rakoczy(g),Rasmussen(a),Pelle(a)
Rapa(g),Pelle(a),Knap(a)
Pozostaje tylko przyklepać .
Dokładnie, raczej nie ma o czym dyskutować
21 kolejka: Cracovia - Lechia Gdańsk 2:0
Gol nr 1:
Bramka - Michał Rakoczy
Asysta - Mathias Rasmussen
KZ - Pelle van Amersfoort
Gol nr 2:
Bramka - Cornel Rapa
Asysta - Pelle van Amersfoort
KZ - Karol Knap
[quote]#post1522524 Pozostaje tylko przyklepać .[/quote]
Hancu, moze powinienem bardziej zaznaczyć żeby nie robić zamieszania. Mój wpis to dodatkowa hobbistyczna hokejowka na zasadach hokejowych. 3lvis to gospodarz wątku i głównej klasyfikacji kanadyjskiej.
O.K
16 dni później
[b]22 kolejka: Jagiellonia Białystok - Cracovia 0:0
23 kolejka: Cracovia - Bruk-Bet Termalica 1:2
Bramka - Florian Loshaj
Asysta - Matej Rodin
KZ - Jewhen Konoplanka[/b]
- Edytowany
jestem nieco zaskoczony widząc na powtórce, że Rodin faktycznie podawał celowo. miałem obśmiać tą asystę. no to muszę się przyczepić do kz. To był róg. Ktoś go musiał kopnąć, żadne to KZ
Ktoś musiał przedłużyć centrę na drugi słupek więc co to za asysta, ktoś musiał kopnąć piłkę w stronę bramki więc co to za gol.
A miałem nie karmić trola.
przestań mylić wpływ zagrania przez rozumienie go "gdyby nie kopnął to by nie było bramki" z kluczowością zagrania, które miało realny wpływ na powodzenie akcji. Byle kto może iść i kopnąć ze stojącej piłki tam gdzie chce. Na siłę można to uznać za asystę jak jest gol, ale nie jest to żadne wybitne kluczowe zagranie. To kopnięcie stojącej piłki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)