Biedak "kupił" takich na jakich go stać
-
-
Otar Kakabadze - Witamy !
Gość ma niezłe CV , nagle przestał umieć grać ? Czy jest tylko we "wspaniałej" formie ?
[quote='squier strat' pid='1501375' dateline='1629191991']
Biedak "kupił" takich na jakich go stać
[/quote]
Ja bym raczej powiedział, iż jest to kwintesencja zarządzania Cracovią.
Jak napisałem wcześniej, tych zawodników w gołe mogły by nie być.
Każdy kto przepracuję okres przygotowawczy u probierza zalicza mega zjazd formy.
Gość grał w La Liga 2, więc nie może być aż takim ogórkiem, który przegrywa rywalizacje z Rapą...
- Edytowany
[quote='bastardKSC' pid='1501417' dateline='1629200716']
Każdy kto przepracuję okres przygotowawczy u probierza zalicza mega zjazd formy.
Gość grał w La Liga 2, więc nie może być aż takim ogórkiem, który przegrywa rywalizacje z Rapą...
[/quote]
Oni tak biegają jakby mieli dziesięciokilogramowy ciężarek przywiązany do każdej nogi .Rok temu było podobnie .
No właśnie też się nad tym zastanawiałem. Wszyscy zakupieni w tym okienku zawodnicy wyglądają jakby byli fizycznie nieprzygotowani. Poza bohaterem wątku, jest jeszcze Jugas, który wygląda jakby Ciągnął za sobą wóz z węglem, Balaj ,który zanim zdążył się połamać lekko mówiąc nie zachwycał motorycznie.
Rassmusena nie oceniam, bo mało gra, ale też szału nie ma. Z tego co pamiętam podobna historia była z Loshajem jak przyszedł.
[quote='zerox1906' pid='1501441' dateline='1629208225']
No właśnie też się nad tym zastanawiałem. Wszyscy zakupieni w tym okienku zawodnicy wyglądają jakby byli fizycznie nieprzygotowani. Poza bohaterem wątku, jest jeszcze Jugas, który wygląda jakby Ciągnął za sobą wóz z węglem, Balaj ,który zanim zdążył się połamać lekko mówiąc nie zachwycał motorycznie.
Rassmusena nie oceniam, bo mało gra, ale też szału nie ma. Z tego co pamiętam podobna historia była z Loshajem jak przyszedł.
[/quote]
Że przypomnę , rok temu z racji "przygotowania" do sezonu Alvarez zasłużył na miano "Dzika" .
5 dni później
http://www.90minut.pl/news/314/news3142167-eMS-Otar-Kakabadze-w-kadrze-Gruzji.html\
Nie wiem jakim cudem ten gosc gra w reprze Gruzji po tym co u nas pokazał
bo to dobry piłkarz jest, pod innym trenerem będzie wymiatał,
w Cracovii czy też w innym klubie.
40 dni później
Odnalazł się, przynajmniej na chwilę.
Niezły, dynamiczny dzisiaj. Może coś potrafi jak jest reprezentantem i nie z Kosowa?
Widać, że brakuje mu gry .Wejście na prawe skrzydło ocenilbym raczej pozytywnie .
[quote='squier strat' pid='1502168' dateline='1629736517']
bo to dobry piłkarz jest, pod innym trenerem będzie wymiatał,
w Cracovii czy też w innym klubie.
[/quote]
Prorok jakiś czy co? :D
podanie do Hrosso też się podobało ? :)
No cóż , kiks się zdarza . W tym momencie zawalił ale wejście oceniłbym dość pozytywnie .Z widokami na przyszłośc .
a moze idziemy w koncu w kierunku widowiska, cos w rodzaju amerykanskich zapasow, duzo bramek, spektakularne zagrania, kiksy i futbolowe jaja, kibice lubia to! ;)
smichy chichy, ale takie mecze maja szanse zachecic na przyjscie, dzieje sie ;)
- Edytowany
Jeden kamyk do występu Kakabadze. W 92 minucie miał idealnie ustawionego samotnie w szesnastce Rakoczego, jednak postanowił wrzucić piłkę na wysokich naszych zawodników Pelle i Balaja. Wrzuta nic nie dała, natomiast uważam że Rakoczy mógł więcej zdziałać. Pewnie miał takie wytyczne, by tak finalizować atak w ostatnich sekundach meczu, ale...
[quote='ian thorpe' pid='1506528' dateline='1633193235']
Niezły, dynamiczny dzisiaj. Może coś potrafi jak jest reprezentantem i nie z Kosowa?
[/quote]
Potrafi, potrafi tylko w klubie musi być trener a nie parodysta celebryta!!
37 dni później
- Edytowany
Kakabadze dzisiaj całe spotkanie w reprezentacji Gruzji, która wygrała 2-0 ze Szwedami. W Szwecji grał w ataku między innymi Ibrahimović i Isak, więc wielkie nazwiska. Otar grał jako półprawy stoper w trójce z tyłu. Wątek winduję do góry trochę życzeniowo, bo myślę, że przy Zielińskim może odżyć. Nie wiem czemu nie dostał więcej szans od Probierza, szczególnie że ostatnią szansę jaką dostał tak naprawdę dobrze wykorzystał.
[quote='KamilloLce' pid='1511751' dateline='1636657028']
Kakabadze dzisiaj całe spotkanie w reprezentacji Gruzji, która wygrała 2-0 ze Szwedami. W Szwecji grał w ataku między innymi Ibrahimović i Isak, więc wielkie nazwiska. Otar grał jako półprawy stoper w trójce z tyłu. Wątek winduję do góry trochę życzeniowo, bo myślę, że przy Zielińskim może odżyć. Nie wiem czemu nie dostał więcej szans od Probierza, szczególnie że ostatnią szansę jaką dostał tak naprawdę dobrze wykorzystał.
[/quote]
gdzieś wcześniej pisałem, ze nie jest to przypadkowy piłkarz. Debiut miał fatalny ale później wykorzystywał swoja szanse. Powinien grać zamiast Rapy. gorszy nie będzie a przynajmniej dośrodkować umie i jest szybszy niz Kornel :) :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)