[quote='BartAcid' pid='1482034' dateline='1617487589']
My w końcu zagraliśmy, wy padline gracie od kilku meczy.
[/quote]
Lech ma ostatnio kiepskie wyniki w lidze, ale nikt od 01.01.2020 do 04.04.2021 roku nie gra większej padliny niż my w tej lidze.
I nie ma co zaklinać rzeczywistości.
-
-
23 kolejka. Cracovia - Lech Poznań, Wielka Sobota 03-04-2021 godz. 20.00
Gratulacje dla drużyny.
Ja się przełamałem i jednak włączyłem mecz na telefonie. Kopanina, ale widać było, że im zależy i biegali szybko, starali się. Jak ten zarośnięty z Lecha (Ishak?) tego nie strzelił to nie wiem. Faktycznie wyczyn.
Co do końcówki. Nie takie karne już nam gwizdali. Jak widziałem, że podchodzi do varu, to byłem pewien że jest po ptokach. Spokojnie by się wybronił a my byliśmy mieli przegrany remis. Nazwisko sędziego do zapamiętania.
Jeszcze raz gratulacje i podziękowania za trzy punkty. Jest jeszcze nadzieja na utrzymanie.
Mnie ciekawi gdzie sa nasi forumowi prorocy, wiecznie przewidujacy nasze kleski
Wrobelson to chyba 5 razy pisał, że przegramy - niedowiarek jeden. :D Wszystko było napisane w pierwszym poście.
Miły prezent na święta, także życzę wszystkim zdrowych, radosnych świąt i żeby GTS przegrał ;)
Ufff jak ważne 3 punkty.Wesołych Świąt :)
Szczęśliwe punkty , gra dalej tragiczna , jedyny plus że Rapa dostał zakaz podłączania się do akcji i balono wrzutek . Asysta Rivaldinho ładna i wykończenie Siplaka również . Druga bramka całkowicie z przypadku , Probierz do tego stopnia obrzydził mi mecze , że po bramkach i wygranym meczu nie odczuwam radości . Mecz był bo był oglądnięty bo oglądnięty i tyle . Gdzie te czasy gdzie człowiek oglądał z przyjemnością każdy mecz , gdzie piłkarze wiedzieli co to pressing , gdzie wchodziło się na stadion w 5 min a było już 1-0 .
Gratulacje to zwycięstwo było potrzebne do życia, bo z kuracji tlenowej przeszlibyśmy pod respirator - czekam na pełne ozdrowienie w nastepnych meczach i po Derbach będziemy ozdrowięcami w domu /pewne utrzymanie/
[quote='yarassch' pid='1482040' dateline='1617488920']
Zagraliście? Z takim Lechem pół pierwszej ligi by wygrało. Nie patrz na formę Cracovii przez pryzmat tego meczu.
[/quote]
polska piłka jest nieobliczalna , nie bede zdziwiony , jak Probierz z taką grą ponownie zdobędzie puchar Polski
Mieliśmy 4 zawodników Pele, Sadikovic, Rocha, Siplak. Panowie nie umniejszajmy zwycistwa chłopakom. Przegrywali mecz i wyciągnęli na 2-1. Należą im się brawa. Ale statystyki nie kłamią ekstraklasa jest liga fizyczna. Cracovia przebiegła 117 km, Lech 112km i sam wynik tak samo 2-1.
[quote='yarassch' pid='1482040' dateline='1617488920']
Zagraliście? Z takim Lechem pół pierwszej ligi by wygrało. Nie patrz na formę Cracovii przez pryzmat tego meczu.
[/quote]
Tylko zauważ, że Cracovia od kilku miesięcy też jest mega słaba...jest to pierwsze nasze zwycięstwo od 10 meczy :rolleyes:
Biorąc pod uwagę, że to Lech strzelił pierwszy gola na 1:0...a ostatecznie mecz wygrała Cracovia, jest to duża niespodzianka. Nawet jeśli mówimy tu o słabym Lechu...bo Cracovia jest jeszcze słabsza od Lecha.
Lech grał na stojąco, tylko dzięki temu wygraliśmy.
- Edytowany
[quote='J&B' pid='1482052' dateline='1617504517']
Nie takie karne już nam gwizdali. Jak widziałem, że podchodzi do varu, to byłem pewien że jest po ptokach. [b]Spokojnie by się wybronił[\b] a my byliśmy mieli przegrany
[/quote]
Zwłaszcza,że nikt nie czynił by mu zarzutu.
[quote='ziper' pid='1482077' dateline='1617534028']
Mieliśmy 4 zawodników Pele, Sadikovic, Rocha, Siplak. Panowie nie umniejszajmy zwycistwa chłopakom. Przegrywali mecz i wyciągnęli na 2-1. Należą im się brawa. Ale statystyki nie kłamią ekstraklasa jest liga fizyczna. Cracovia przebiegła 117 km, Lech 112km i sam wynik tak samo 2-1.
[/quote]
z tym Rochą to kolega nieźle odleciał :D
widać, że chłop już od miesiąca trenuje z ogrodnikiem.
nic z przodu, a z tyłu zamieszany w każdą groźną akcję Lecha
Najlepsze jest to, że Kosecki odbudował się na niecałe 45 minut i patrząc na reakcję po zmianie, cieszy go to...!!! MP jesteś kur*a niczym Bob Budowniczy, każdego odbudujesz, tylko po odbudowie wychodzą katastrofy budowlane...
A ten tytuł po wygranej Cracovii nad Lechem na interii: "sensacja w ekstraklasie!" jest zupełnie nieuzasadniony.
Po pierwsze Cracovia póki co nie jest niestety potęgą ale też nie jest outsiderem i zgromadziła tak naprawdę nie 23 tylko 28 punktów (ta ostatnia podana ilość punktów świadczy o rzeczywistym potencjale, obniża ją kara nałożona po 17 latach na zawodnikach którzy nic z tamtym wydarzeniem nie mają wspólnego), natomiast Lech ma tych punktów 29 stąd tak naprawdę nie jest dużo lepszy. A więc nie można mówić o jakiejś wielkiej sensacji jak podała interia.
[quote='VelVet' pid='1482056' dateline='1617514078']
Wrobelson to chyba 5 razy pisał, że przegramy - niedowiarek jeden. :D Wszystko było napisane w pierwszym poście.
Miły prezent na święta, także życzę wszystkim zdrowych, radosnych świąt i żeby GTS przegrał ;)
[/quote]
Ciężko było mi uwierzyć w nasze zwycięstwo, ponieważ przez ostanie 10 meczy zrobiliśmy 6-7 składnych akcji.
Dlatego jak nasi piłkarze odwrócili wynik meczu z 0:1 na 2:1 nie ukrywam ze byłem w lekkim szoku. (tak wiem, wiem Lech obecnie to są takie same ogórki boiskowe jak Cracovia)
Teraz jestem ciekawy jak nasi będą wyglądać na boisku w następnych meczach :rolleyes:
[url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2021-04-03_Cracovia_-_Lech_Pozna%C5%84_2:1][b][u][size=large][color=#333399]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/size][/u][/b][/url]
Sensacją w tym meczu nie jest to, że wygraliśmy. Prawdziwą sensacją jest to, że zdobyliśmy aż dwie bramki w jednym meczu "z gry"!
Kiedy czegoś takiego dokonaliśmy ostatni raz?!
A jeszcze większą sensacją jest, że zdobyliśmy te dwie bramki "z gry" pomimo, że przegrywaliśmy 0-1. To już rzecz nieprawdopodobna!
Kurs na Cracovię był 3,4. Kto stawiał? Tylko głupcy. :)
[quote="farciarz2" pid='1482111' dateline='1617562456']
Sensacją w tym meczu nie jest to, że wygraliśmy. Prawdziwą sensacją jest to, że zdobyliśmy aż dwie bramki w jednym meczu "z gry"!
Kiedy czegoś takiego dokonaliśmy ostatni raz?!
A jeszcze większą sensacją jest, że zdobyliśmy te dwie bramki "z gry" pomimo, że przegrywaliśmy 0-1. To już rzecz nieprawdopodobna!
[/quote]
Akurat nie tak dawno bo we wstydliwym meczu z Zagłębiem (przegrana 2:4 i dwie czerwone kartki). Co prawda jedną z bramek strzeliliśmy Simićem ale jednak obie padły "z gry" a karnego Pellle nie strzelił ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)