Ogrodnik to jest potęgą, Ogrodnik najlepszy jest, Ogrodnika trzeba szanować.........
Jedyny ratunek w tym meczu to Rymaniak
-
-
22 kolejka. Piast Gliwice - Cracovia, piątek 19-03-2021 godz. 18.00
To juz czas żeby pogodzić sie z coraz bardziej realna wizją spadku.
Oni nie chca....
Jak rzadko kiedy byłem dziś dobrej myśli. Przez 5 minut...
Ale żeby żadnej sensownej powtórki - czy spalonego nie było - nie dać, to jest gieteesowstwo.
[quote='Leesior' pid='1479292' dateline='1616175078']
Jak rzadko kiedy byłem dziś dobrej myśli. Przez 5 minut...
Ale żeby żadnej sensownej powtórki - czy spalonego nie było - nie dać, to jest gieteesowstwo.
[/quote]
Była powtórka i spalonego nie było. To my jesteśmy ultra chu*owi...
Gdyby to nie była Cracovia, tylko jakaś przypadkowa dla mnie drużyna, to robiłbym pod siebie ze śmiechu patrząc na ich nieszablonową, kombinacyjną grę. A tak, oglądam to z lekkim uśmiechem politowania i niedowierzaniem. Niesamowita jest ta ich konsekwencja.
Z tych powtórek bezpośrednio po golu to gts-a było widać. Może potem (jak już wyłączyłem) coś było.
- Edytowany
Marquez jak gra, to i ja bym mógł zagrać z 3/4 Kolegów z Forum....
P.S. Gdzie są qrwa powtórki z tego spalonego (lub nie)?
Każda piłka grana do Rapy jest z automatu piłką straconą.
- Edytowany
[quote='DiegoKSC' pid='1479296' dateline='1616175421']
Marquez jak gra, to i ja bym mógł zagrać z 3/4 Kolegów z Forum....
P.S. Gdzie są qrwa powtórki z tego spalonego (lub nie)?
[/quote]
Nie było spalonego.
- Edytowany
W momencie podania Świerczok był na swojej połowie. To raz. Nasz obrońca był bliżej bramki to dwa. Nie ma mowy o spalonym.
To co oni grają to jest poziom 4 ligi :) Rupa dziś to dno dna ... generalnie jesteśmy najsłabiej grająca drużyna ekstraklasy ile w tym zasługi trenera nie wiem ale to że oni nie potrafią podać celnie do przodu na 4 m u nie chce się biegać to jest fakt
Ma ktoś numer telefonu do Probierza? Niechże do niego zadzwoni, żeby Rape ściągnął. Przecież nie da się patrzeć na to, co ten patalityk wyprawia! Co się musi kur.wa wydarzyć żeby ten pajac nie grał..?!
Alvarez to jeszcze chyba nie dojechał na mecz
[quote='pawcioKSC' pid='1479305' dateline='1616175742']
Ma ktoś numer telefonu do Probierza? Niechże do niego zadzwoni, żeby Rape ściągnął. Przecież nie da się patrzeć na to, co ten patalityk wyprawia! Co się musi kur.wa wydarzyć żeby ten pajac nie grał..?!
[/quote]
Musialby zlamac noge. Najlepiej obie
Dobra 3 minuty do końca połowy i oglądam hokej. Wiecie co piłkarzyki.... a nie chce mi się pisać nawet.
W następnym sezonie może spróbujemy Rivaldinho na bramce. Nie strzela, to może chociaż bronić będzie?
Moim zdaniem kompletne dno, Álvarez i Râpă szorują po tym dnie. .
Jakby nie to że w piłce nożnej chodzi o zdobywanie bramek to nasza gra miała by sens.
Rivaldinho i Alvarez na obrone, Helika na atak....oo kurr... zapomnialem, że Helik w Anglii siedzi :s no to mamy problem.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)