Najlepszym dowodem, ze ta połówka była dobra w naszym wykonaniu, jest to, ze wszyscy ( prawie) zaniemówili na forum
-
-
20 kolejka. Raków Częstochowa - Cracovia sobota 6-03-2021 g. 20.00
Żebyśmy jeszcze mieli ławkę rezerwowych dzisiaj. A tak ta połowa będzie bardzo trudna.
Się Dimun popisał inteligencją boiskową dając im tego wolnego, ja pierdole
Oczy bolą od oglądania tego gówna. Oni nie potrafią grać do przodu
Kolego qtec, ja chce w tym sezonie tylko utrzymania. Nie liczmy na nic innego.
Gramy z przewagą a ten idiota wpuszcza Thiago za Alvareza, rozumiem że bronimy remisu.
Co za nudny mecz :s :-/
[quote='DiegoKSC' pid='1476824' dateline='1615063430']
Kolego qtec, ja chce w tym sezonie tylko utrzymania. Nie liczmy na nic innego.
[/quote]
Masz racje
W. P. Raków miał nas wciągnąć nosem a tu zonk
Gwałtu nie było :D
Dobry remis z faworytem, kurtyna
Mamy dwóch bocznych obrońców, którzy nie umieją dośrodkować. Jak żyć
W sumie fakt remis z faworytem nie ma sensu wybrzydzać.
Dobrze to dziś wyglądało, a mieli nas wciągnąć...
Po co wchodzi Strózik ? Dlaczego w drugiej połowie nie oddajemy celnego strzału grając w przewadze.Qrwa ten parodysta który dostaje 100 tyś zł miesięcznie powinien być wygoniony do lasu...
Niezwykle żenujące spotkanie.
Nasze najlepsze na wiosnę.
Raków był cieniem tej drużyny, która ograła Lecha.
Zagraliśmy nieźle w destrukcji.
Jesteśmy całkowicie bezzębni z przodu.
Jeżeli Pelle będzie grał cofnięty to grożą nam bezbramkowe remisy.
Jeżeli Pelle będzie grał z przodu to będziemy widowiskowo przegrywać, jak tydzień temu z Lubinem.
Remisami ligi nie utrzymamy.
[quote='mariusz' pid='1476834' dateline='1615064176']
Po co wchodzi Strózik ?
[/quote]
Widziałeś ławkę ?
Z drugiej połowy to zapamiętałem właściwie tylko dośrodkowanie Strózika na nos do Pelle. Tylko dlaczego on tego nie trafił?
W pierwszej dwa anemiczne strzały i tyle.
Zremisowaliśmy na wyjeździe z prawie mistrzem Polski, fiu fiu...
Po co wchodzi Strózik ? Dlaczego w drugiej połowie nie oddajemy celnego strzału grając w przewadze.Qrwa ten parodysta który dostaje 100 tyś zł miesięcznie powinien być wygoniony do lasu...
[/quote]
Żeby wykonać najlepsze dośrodkowanie w całym meczu z naszej strony? Niestety zepsute przez Pelle
[b]W ciągu 7 meczów Cracovia strzeliła zaledwie jedną jedyną bramkę z gry! To zupełna paranoja 1 gol na 7 meczów. [/b]
[b]Grając w 11 na 10 nie oddaliśmy żadnego strzału na bramkę! [/b]
Nie mamy nawet ćwiartki napastnika.
Dlaczego po wyrzuceniu z boiska Arsenica i gry w 11 na 10 Probierz nie wzmocnił ofensywy?
Należało od razu zagrać dwoma napastnikami. nawet Piszczkiem.
Gdzie jest Vestenicky?
Poza tym szkoda punktów z tymi dziadami, biorą kopaczy z Korony to grają jak Korona :D
[quote='farciarz2' pid='1476842' dateline='1615064747']
[b]W ciągu 7 meczów Cracovia strzeliła zaledwie jedną jedyną bramkę z gry! To zupełna paranoja 1 gol na 7 meczów. [/b]
[b]Grając w 11 na 10 nie oddaliśmy żadnego strzału na bramkę! [/b]
Nie mamy nawet ćwiartki napastnika.
Dlaczego po wyrzuceniu z boiska Arsenica i gry w 11 na 10 Probierz nie wzmocnił ofensywy?
Gdzie jest Vestenicky?
[/quote]
To jest kolejna d.u.p.a. nie napastnik
Wzmocnienie naszej ofensywy w dzisiejszym meczu, przy kadrze jaką posiadamy, mogło się odbyć wyłącznie za pomocą piersiówki z mocnym alkoholem.
[quote='farciarz2' pid='1476842' dateline='1615064747']
Gdzie jest Vestenicky?
[/quote]
Pobudka !!!!
Piszczek nie był w kadrze za 4 żółte kartki
Jaki trener taka gra. Obsiany nawet jak gramy w przewadze.
- Edytowany
[b]Tu są roczne wyniki Comarchu za 2020 rok (poniżej tabelka jak się one kształtowały w latach od 2010. 2011...aż do 2020).[/b]
Ostatnio w 2020 Comarch miał 118 mln zysku netto przy 1.5 mld przychodach rocznych, a w poprzednim 2019 roku 105 mln zysku.
Gdy wchodził do Cracovii w 2004 miał około 750 mln przychodów, a więc w ciągu tych 17 lat podwoił swoje obroty i urósł w siłę, natomiast niewiele zmieniło się w kwestii Cracovii bo jak grała o utrzymanie przed 10 laty tak nadal gra o utrzymanie!
[b]Przy takich dochodach firma powinna zapewnić Cracovii co sezon walkę o mistrzostwo Polski, tym bardziej że Legia i inne kluby mają kłopoty finansowe.[/b]
Ba! Przy takiej stabilności sponsora Cracovia już kilka razy powinna zdobyć mistrzostwo Polski i przynajmniej raz zanotować udany występ w europejskich pucharach. [b]SKONSOLIDOWANE WYNIKI COMARCHU PONIŻEJ W TABELCE[/b] W PONIŻSZYM LINKU
https://www.inwestinfo.pl/analiza-finansowa/wyniki-finansowe/comarch-90.htm
- Edytowany
Oglądałem tylko drugą połowę zachęcony bezbramkowym remisem i statystykami na flashscorze, ale nadal pyta, chociaż jakieś pozytywy są. Raz, że Raków właściwie nie pierdnął. Dwa, że na zero z tyłu. Raczej nie będzie problemów z utrzymaniem, ale nic więcej w lidze nie osiągniemy, trzeba liczyć na szczęście w PP.
Strozik 1 centra i od razu na nos do Pelle, Rapa jak zwykle - szczegolnie mnie ucieszyl tom w ostatniej akcji
trzeba szanowac punkick przy tej mizerii
ale taki styl i wynik przy braku farta to kwintesencja tego pseudo trenera, na nic wiecej go nie stac
Do tej pory myślałem że to pilkarze sabotuja Probierza .. Ale po tym meczu widzę że to nie tylko zawodnicy ale i trener ! Chyba całej ekipie na rękę przegrywać te mecz.
I przy ocenie meczu, zapominajcie o ważnej rzeczy, gdyby nie fatalny stan murawy to byśmy znowu przegrali bo tylko kretom zawdzięczamy pudło z 3 m na pusta Rakowa.
Mam nadzieję że Filipiak ten czas poświęca na dopięcie umowy z nowym trenerem bo z Probierza już chleba nie będzie- widac to po pilkarzach i samym Probierzu.
Nie leżymy Rakowi- nie pamiętam kiedy z nami wygrali. W tym nadzieja, że przejdziemy ich w pucharze. Tam jest kasa i piłkarze nie zagraja na zwolnienie Ogrodnika. Jeśli nie chcemy spaść Filipiak powinnien podziękować Probierzowi- szczególnie, że sam Probierz ma dość i jest zalękniony. Przy innym trenerze wczoraj byłyby 3 punkty.
[quote='squier strat' pid='1476838' dateline='1615064438']
Po co wchodzi Strózik ?
[/quote]
Widziałeś ławkę ?
[/quote]
Widziałem.Strózik nie jest zawodnikiem na ekstraklasę to samo jak Piszczek(pauza 4 kartki).
Mamy słabych zawodników i trenera.
Według teorii Papszuna to sędzia Przybył nie pozwolił nam zrobić krzywdy.Wszyscy wkoło winni,tylko nie on.A o tym,że nie potrafili z metra trafić do pustej bramki,ani słowa.Szkoda tym bardziej straconej przez naszych szansy na trzy punkty.No ale jak się w przewadze robi defensywne zmiany po to by bronić remisu to nie można być żdziwionym w tym sezonie walką o spadek.
Najwyższa pora zdać sobie sprawę,że ten Alvarez to chyba jakiś przebieraniec jest i czym prędzej dać go Budzikowi do pomocy w rezerwach.
[quote='Bruno' pid='1476864' dateline='1615107811']
....
Najwyższa pora zdać sobie sprawę,że ten Alvarez to chyba jakiś przebieraniec jest i czym prędzej dać go Budzikowi do pomocy w rezerwach.
[/quote]
Nie da rady :) Wg tego co Giza mówił w niedawnym wywiadzie, po 3 rozegranych od początku roku meczach w Ekstraklasie - piłkarz nie może grać już w III ligowych rezerwach (chyba że jest młodzieżowcem).
Co niby Ci Alvarez wczoraj zawinił ?Co niby Hanca czy Dimun lepszy czy może też Rivaldo.Zobacz jak ustawił ich ogrodnik robili wszystko by nie stracić gola grali ewidentnie na zero z tyłu nie robiąc krzywdy w przodzie.
Nasz wczorajszy "atak pozycyjny" był 100% odzwierciedleniem naszej koncepcji gry. Ja do ciebie, ty do mnie, tylko nie za szybko bo się zmęczę...:)
Ale ten Papszun ma "narypane we łbie" ;) Oskarżył Probierza - chyba najbardziej majacego u sędziów "pozamiatane" trenera w lidze - o...życzliwe sedziowanie na rzecz MP. :D.
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1476845' dateline='1615064901']
Wzmocnienie naszej ofensywy w dzisiejszym meczu, przy kadrze jaką posiadamy, mogło się odbyć wyłącznie za pomocą piersiówki z mocnym alkoholem.
[/quote]
Ano właśnie. Ławki wczoraj nie było ... kontuzje,kartki + niestety znowu covid
Dobra, piszę dopiero teraz bo się właśnie obudziłem. Zasnąłem przy 48 podaniu na własnej połowie około 82 minuty gdy od 10 minut graliśmy już w przewadze.
Z tego co czytam później działo się równie dużo. Z wyniku jestem zadowolony, gdybym nie oglądał meczu mógłbym nawet napisać coś w stylu "W. P. Raków miał nas wciągnąć nosem a tu zonk."
Niestety im bardziej przyglądam się naszej grze tym większą dla mnie zagadką jest praca Probierza. 4 lata pracy. 4 lata układania, manewrowania, uczenia wrzutek.
I wychodzimy na mecz by 90% piłek słać na Koseckiego który "coś wymyśli" bo przyszedł 2 tygodnie temu i nie ma zaoranej psychiki.
A jak już się okazało, że Papszun oglądał PP i Koseckiemu wybił z głowy kiwki, to wróciliśmy do Planu A, czyli TIKI-RAPA. To, że trafia raz w obrońcę, a raz posyła piłki do bramkarza to jedno, ale wczoraj jeden dziad z częstochowy przed wrzutką mu się położył! I otwarł całą pustą przestrzeń żeby go przejść. A Kornel na to: nie ze mną te numery! I oczywiście jebnął balona zamiast pobiec obok niego w pole karne.
Nie wiem czy oglądanie tak bezmyślnej, mechanicznej gry nie wywoła u nas trwałych uszczerbków na zdrowiu fizycznym. Dla psychicznego nie ma już ratunku.
[quote='zyziozie' pid='1476867' dateline='1615108655']
[quote='Bruno' pid='1476864' dateline='1615107811']
....
[/quote]
Nie da rady :) Wg tego co Giza mówił w niedawnym wywiadzie, po 3 rozegranych od początku roku meczach w Ekstraklasie - piłkarz nie może grać już w III ligowych rezerwach (chyba że jest młodzieżowcem).
[/quote]
To niech go wypożyczą komuś w drugiej lidze W pakiecie z Rivaldinho byliby postrachem Radomiaków i Cyganów .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)