Wartę chyba sobie zlekceważyliśmy a oni pokazują co może zdziałać dobre przygotowanie , konsekwencja i determinacja . Aż tyle i tylko tyle na EK .Więc przy podobnym zaangażowaniu z Lubinem nie jesteśmy bez szans .
-
-
19.kolejka Cracovia-Zagłębie Lubin 28.02.2021 godz.15:00
[quote='leszeczek' pid='1474565' dateline='1614085319']
[quote='VelVet' pid='1474559' dateline='1614083997']
Tylko my graliśmy z ogórkami.
[/quote]
Czyżby? Sprawdzam.
Zestawienie rywali naszych i ZL w tym roku. Obk ich aktualna pozycja w tabeli oraz w tabelce za ten rok (w nawiasie)
My:
Warta - 9 (1)
Pogoń - 2 (5)
PBB -15 (2)
Stal - 16 (13) - 1 mecz zaległy
Zagłębie:
Wisła Płock -10 (8)
Lech - 11 (10)
Warta [size=small]- 9 (1)[/size]
Raków - 3 (12)
Dalej uważasz, że mieliśmy łatwiejszych rywali niż Zagłębie? Zwłaszcza pod kątem formy w tym roku.
[/quote]
Tak, dalej tak uważam. Brak wygranych z takimi ogórami to frajerstwo.
Dać troszkę więcej z wątroby i będzie dobrze. Tyle może aż tyle.
Jak tego meczu nie wygramy to będzie oznaczało, że ktoś rzucił jakieś złe czary na druźyne Cracovii... :rolleyes:
- Edytowany
Wyyygramyyyyy Wygrammyyyyyy Wyyyyygramyyyyy...............
...Zaaaaaaaaaaaaaagłęeeeeeeeeeeeeeeeeeeebieeee Pooooooooooooookooooonaaaaamyyyyyyyyy!
OOOOO Craaaaaaaaaaaaacoviiiiiiiiiiiiioooooooooooooooo kllllluuuuuuuuuuuubieeeeeeeeeeeeee Tyyyyyyyyyyy naaaaaaaaaaasz!
[quote='VelVet' pid='1474673' dateline='1614106096']
[quote='leszeczek' pid='1474565' dateline='1614085319']
[quote='VelVet' pid='1474559' dateline='1614083997']
Tylko my graliśmy z ogórkami.
[/quote]
Czyżby? Sprawdzam.
Zestawienie rywali naszych i ZL w tym roku. Obk ich aktualna pozycja w tabeli oraz w tabelce za ten rok (w nawiasie)
My:
Warta - 9 (1)
Pogoń - 2 (5)
PBB -15 (2)
Stal - 16 (13) - 1 mecz zaległy
Zagłębie:
Wisła Płock -10 (8)
Lech - 11 (10)
Warta [size=small]- 9 (1)[/size]
Raków - 3 (12)
Dalej uważasz, że mieliśmy łatwiejszych rywali niż Zagłębie? Zwłaszcza pod kątem formy w tym roku.
[/quote]
Tak, dalej tak uważam. Brak wygranych z takimi ogórami to frajerstwo.
[/quote]
Ale rozumiesz co się do Ciebie pisze czy masz z tym problem?
Tak, słabo zapunktowaliśmy z "ogórami". Tyle że Zagłębie ma dokładnie tak samo. W niedzielę mecz dwóch mega frajerów i stawianie cudzego frajera ponad swojego to jakaś aberracja (niestety modna ostatnio na tym forum) :(
[quote='Jake Blues' pid='1474569' dateline='1614085916']
trzeba wrzucac duzo w pole karne, moze jakis przypadkowy karny się trafi. no i strzelac z bocznych sektorów licząc na jakiś rykoszet.
[/quote]
Świetna taktyka wpisująca się idealnie w koncepcję Probierza.... Już widzę jak Rapa napierdziela JAK ZWYKLE nie udane dośrodkowania!
Zagłebie gra w piłkę my z takimi rywalami grać potrafimy . Na to liczę .
Dyskwalifikacja Komisji Ligi
Dorde Crnomarković (KGHM Zagłębie Lubin)
Miał pauzować 3 kolejki ale dalej jest wśród nieobecnych w 19 kolejce
To akurat nie jest dobra wiadomość dla nas. Gość jest tragicznie słaby.
Primadonna Varciniak zjedzie do Krakowa w niedzielę , ciekawe kto na Varze ?
My się na sędziów nie oglądajmy, tylko kichy nie grajmy:)
na Varze/?Zapewne Stefański.
- Edytowany
ja bym wyslal Stefanskiego na mistrzowstwa Afryki U20, nie zyje na miare swojego CV i biografi
Do boju Pasy , tylko zwycięstwo !!!
[quote='mzilikazi' pid='1474997' dateline='1614243283']
To akurat nie jest dobra wiadomość dla nas. Gość jest tragicznie słaby.
[/quote]
zgadza się, dopiero przy trzeciej próbie udało mu się trafić skutecznie w nogi przeciwnika
witam, nie możemy tak jak Stal Mielec zebrać się chociaż w sto osób i pójść dopingować pod stadion ? nie brakuje Wam tego ? ja mimo, że mam 200 kilometrów do Krakowa chętnie bym przyjechał i postał pod stadionem....
ciekaw jestem czy sie znowu trafi Jagoda i czy bedzie o liczbie sprintow Podbeskidzia
- Edytowany
[quote='Dominik1906' pid='1475060' dateline='1614267614']
witam, nie możemy tak jak Stal Mielec zebrać się chociaż w sto osób i pójść dopingować pod stadion ? nie brakuje Wam tego ? ja mimo, że mam 200 kilometrów do Krakowa chętnie bym przyjechał i postał pod stadionem....
[/quote]
Bo widzisz, na przestrzeni lat kibicowania pasom, zauważyłem,że bardzo często tym spoza Krakowa chce się bardziej niż tym z Krakowa. Oczywiście nie odnosi się to do wszystkich.
Zróbcie nam prezent na dzień kibica Cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)