[quote='Rock' pid='1470637' dateline='1612180287']
Problemem nie są wrzutki w pole karne tylko wrzutki w ręce bramkarza.
[/quote]
Jak Rapa na 12 wrzutek 8 w gościa ładuje a 4 przerzuca
-
-
16 kolejka: Pogoń Szczecin - Cracovia, 6 lutego, 17:30
Jeśli my strzelimy w tym meczu chociaż 1 bramkę to będzie to naprawde duży sukces. :blush:
Bo patrząc na gre ofensywną Cracovii i grę defensywną Pogoni.... chyba każdy się domyśla jak ten mecz może wyglądać na boisku :rolleyes:
Naszym problemem jest to że zawodnicy nie grają na swoich pozycjach
Ja mam wrażenie, że Rapa stał się takim kozłem ofiarnym taktyki Probierza. Czy gra jakoś gorzej od całej reszty nie lepiej też nie a większość na niego najeżdża. To jest taki casus Grzegorza Rasiaka też ludzie najeżdżali na niego a piłkarz grał w Premier Leauge czy w Championship. Taki Żurawski to ledwo łapał się w Celticu.
Rapa wcale nie ma złych statystyk w Cracovii ponad to zdobył mistrzostwo ze Steaua Bukareszt. Jest obrońcą tak każą chłopakowi grać to gra.
Rapa jest papierkiem lakmusowym bezradnosci druzyny, jak zaczyna seryjnie puszczac balony tzn ze jest zle i odwalaja panszczyzne
To jest ekstraklasa. 1-0 dla nas po bramce głową Alvareza i pięknej wrzutce Rapy
[quote='maaciek' pid='1470663' dateline='1612187202']
Ja mam wrażenie, że Rapa stał się takim kozłem ofiarnym taktyki Probierza. Czy gra jakoś gorzej od całej reszty nie lepiej też nie a większość na niego najeżdża. To jest taki casus Grzegorza Rasiaka też ludzie najeżdżali na niego a piłkarz grał w Premier Leauge czy w Championship. Taki Żurawski to ledwo łapał się w Celticu.
Rapa wcale nie ma złych statystyk w Cracovii ponad to zdobył mistrzostwo ze Steaua Bukareszt. Jest obrońcą tak każą chłopakowi grać to gra.
[/quote]
No dobra, ale jeśli piłkarz robi coś 1456 razy w sezonie i w 99% robi to źle, to jak mamy reagować? Ja wiem, że to nie jego pomysł więc wkurzam się na Probierza, że daje rozkazy jak jakiś psychopata.
Z Wartą na lewej biegał Siplak i jego wrzuty to jest inna liga - mocne, niskie, zazwyczaj lądujące koło 7-10 metra.
Łatwy i przyjemny wpier..dol w Szczecinie i pikowanie w dół tabeli za sprawą tabisza Probierza i Filipiaka.
Ja nie wiem jak trzeba reagować, problem nie jest w Rapie tylko w tych co każą Cornelowi to robić.
W Ocean 13 Al Pacino grający Willego Banksa mówi do gościa który sprząta baseny, że to nie jego wina iż baseny są nieumyte perfekcyjne tak jak sobie wyobraża tylko i tu zwraca się do tego sprzątającego to jest moja wina i żeby się tym już więcej nie przejmował bo niektórzy w swoim życiu pewnych rzeczy nie przeskoczą.
Po czym go zwolnił.
Zarząd popełnia te same błędy w kółko trener również każąc robić piłkarzowi to akurat w czym jest słaby, zatrudniając słabych piłkarzy i nakazują im grać dobrze choć tego nie potrafią, zwalniając tych co grać potrafią.
To jest sedno sprawy.
Dobra Panowie kiełbasy do góry i czekam na wiatr co rozgoni!!!
Smutny michałek zostaje, w szatni euforia, można śmiało stawiać handi Pogoń -1
[quote='squier strat' pid='1470596' dateline='1612176012']
nawet nie pierdniemy w Szczecinie,
[/quote]
I bardzo dobrze.
Nie mamy pierdzieć (pierdnywać?) w Szczecinie, a grać.
Liczę na to, że obudzi się w nich WKU.....ambicja
[quote='TOM76' pid='1470715' dateline='1612199212']
[/quote]
Jaki wku**?
Trener podaje sie do dymisji, widac ze nie ma pomyslu. Dymisja nie zostala przyjeta..cyrk trwa..
Smiem twierdzic ze sami zawodnicy nie wiedza na czym stoja i o co chodzi
[quote='gargamel9998' pid='1470726' dateline='1612200244']
[quote='TOM76' pid='1470715' dateline='1612199212']
[/quote]
Jaki wku**?
Trener podaje sie do dymisji, widac ze nie ma pomyslu. Dymisja nie zostala przyjeta..cyrk trwa..
Smiem twierdzic ze sami zawodnicy nie wiedza na czym stoja i o co chodzi
[/quote]
Ja dodam tylko że na pewno przez ten cyrk ogrodnik stracił w oczach piłkarzy.Mogą go teraz śmiało porównywać do Michołka z zerówki.
Ja myślę , że zrobił to z premedytacją żeby dostać kasę na transfery
[quote='TOM76' pid='1470794' dateline='1612213683']
Ja myślę , że zrobił to z premedytacją żeby dostać kasę na transfery
[/quote]
na kolejnych 2 środkowych pomocników
Niecałe pół roku, a wszystko wywrócone do góry nogami. My do meczu przystępujemy po dwóch porażkach, zjeżdżamy coraz niżej w tabeli, oni po 5 zwycięstwach pod rząd. Przeczytałem sobie opis tamtego meczu, aż mnie coś ścisnęło, awruk jakbym czytał wspomnienia sprzed lat ze złotego okresu Cracovii.
https://www.wikipasy.pl/2020-08-22_Cracovia_-_Pogo%C5%84_Szczecin_2:1
Pogoń Szczecin – Cracovia, 06.02 (sb), 17:30, Bartosz Frankowski (Toruń)
Jak pięć razy z rzędu wygrali (w sumie naliczyłem 6 z rzędu bez porażki), to teraz muszą przegrać. Polska liga i prawo serii!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)