[quote="Dzeta" pid='1464147' dateline='1607272492']
[quote='Miszczu2007' pid='1463957' dateline='1607195090']
Śmieszne czy straszne?: https://prawdafutbolu.pl/artykuly/daniel-stefanski-vs-cracovia-i-wisla
[/quote]
Straszne, jeśli ten "ekspert" w pierwszym zdaniu na temat meczu mówi że Stefański nie kontrolował meczu i dał zawodnika wejść sobie na głowę... To później każda jego wypowiedź nawet w obronie sędziego jest niewiarygodna. Jak kierowca straci kontrolę nad pojazdem kończy się to zazwyczaj źle, jak arbiter no to efekty każdy widział
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
-
-
Czarna lista Stefańskiego
Oj Stefański nos ci rośnie jak u Pinokia. Czekam jak kibice wrócą i będziesz u nas
- Edytowany
Nie mogę słuchać tej frajerskiej gadki. Chłop sie czuje poszkodowany i mówi o ufności :D Może byś kurwa powiedział ze zjebales mecz od samego początku?????
Ten facet to męczennik , plecie fantasmagorię przez dziesięć minut a ani słowa o ewidentnych błędach jakie popełnił przez które ta cała sytuacja. Program porażka
[quote='Orlean' pid='1464189' dateline='1607282171']
Ten facet to męczennik , plecie fantasmagorię przez dziesięć minut a ani słowa o ewidentnych błędach jakie popełnił przez które ta cała sytuacja. Program porażka
[/quote]
Nie odpytanie męczennika o brak czerwonych kartek dla Wisły tj. Forbs w 45' , Szot i Lis to GRANDA dziennikarska.
O co wam chodzi? Chłop nie ma głowy do tego bo się :-/ przygotowuje do.... zagranicznych wojaży w LM i LE
Beszczelnie mówi że wykonuje swoją pracę a my cieszmy się że go mamy.
Gość nie dał 3 czerwonych kartek zawodnikom Wisły, ale jedzie sędziować ligę mistrzów :). Pan Sławek kręcił ile wlezie, interpretacja z Szotem to jakaś groteska. Oczywiście ramię to nie ręka, tylko gdzie kończy się ręka a zaczyna ramię? " Ano tam gdzie kończy się krótki rękaw koszulki ::) A Pelle był delikatnie trącony i wykorzystał to aby zasymulować. Nie pozostaje nic innego jak kopnąć pana Sławka w dupę bo to przecież delikatne trącenie. Błazenada, która nawet w tej dziwnej interpretacji wskazuje, że Wisła powinna kończyć mecz w ósemkę i nie powinna mieć do nikogo żalu...Szkoda się denerwować.- to zamknięta klika.
- Edytowany
Robili co mogli żeby wybielić stefańskiego, a wyszło i tak że 2 dodatkowe czerwone dla psów i dla forbsa w 1 połowie, zamiast w 68 minucie. Hitem jest stwierdzenie, że faul lisa był po odgwizdaniu faulu Marqueza na nim. Stefański gwiżdże dobrą chwilę po uderzeniu lisa i nie jest to krótki gwizdek oznaczający faul, tylko długi, przeciągły żeby przerwać toczącą się awanturę. Wszystko, żeby przykryć największą wtopę, czyli niepodyktowanie karnego w doliczonym czasie. Coraz bardziej żenujący ten program.
To mafia, którą trzeba jak mafię traktować i jak u ośmiornicy ucinać ramię po ramieniu !
Cwelka wygrała to czterech do brydża i piąte koło u wozu z Radomia Sławuś mogli pożartować.
- Edytowany
Pierwszy mecz po pandemii, trybuny pełne i on cały na czarno...
Takie mam marzenie
I 90 minut Stefański co? Ty k....
naprzemiennie z h....ci na imię
Brakowało mi ze strony Stefańskiego krótkiego "Przepraszam, nie wytrzymałem presji popełniłem kilka rażących błędów"
Podobała mi się reakcje Majdana(!) i Żewłakowa na próbę usprawiedliwienia braku drugiej czerwonej kartki dla Szota. po prostu zmiażdżyli "pana Sławka". Szkoda, że nikt mu nie przypomniał, że 3(?) lata temu nie miał tyle wyrozumiałości dla Pestki.
Oczywiście brakło czasu na sytuację z bramką Loshaja - pewnie dlatego, że rozwiałaby już wszelkie wątpliwości na temat przekręcenia tego meczu.
Stefański powinien odpocząć od sędziowania do końca rundy, a na Ctacovii nie powinien się pojawić już nigdy Niech jeździ zarabiać Eurasy w LM. Tam może nie ma osobistego stosunku do grających drużyn.
Odnośnie Majdana i Żewłakowa pełna zgoda. Świetnie się zaprezentowali. Ogólnie odkąd Majdan się pojawił w C+, to jestem zaskoczony jego merytorycznym przygotowaniem. Chyba najlepiej podeszli we dwóch do tematu kontrowersji, może dlatego, że sporo czasu spędzili na murawie w swojej przeszłości?
- Edytowany
Stefański wytrzymał presję i zrobił co do niego należało. Ogólnie widać jedno - kto kopał piłkę na ligowym boisku doskonale wie, co się wydarzyło, bronią "sędziego" rurkowcy udający dziennikarzy, aż są śmieszni w tym wymadrzaniu.
Pan Sławuś w pewnym momencie nawet powiedział, że teraz po takiej akcji podświadomie sędziowie będą gwizdać przeciw nam.
Potęga podświadomości ?, to są groźby karalne panie Sławek.
[quote='octop' pid='1464267' dateline='1607292054']
Pan Sławuś w pewnym momencie nawet powiedział, że teraz po takiej akcji podświadomie sędziowie będą gwizdać przeciw nam.
[/quote]
To nie jest podświadomość. On to dobrze wie!
Już dziś daje pozwolenie na taką akcję!
- Edytowany
Taaak hahaha. To nie jest wina złej woli, złego sędziowania. To wina złych wibracji, które roztacza Cracovia.:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)