Aeroklub Sportowy "Cracovia", kvrwa jego mać! :@
-
-
<>200 Wielkie Derby Krakowa <> 04.12.2020, godz.20.30 /Piątek
[quote='H.K.S.C.' pid='1463605' dateline='1607117758']
Gość mający samolot który temu czy innemu ręki nie poda przegrywa z biedakami.
[/quote]
Remis był.
- Edytowany
[quote='pluton' pid='1463603' dateline='1607117713']
Wielką kupę żeśmy grali. Karny dla psiarni z d.py, gol dla nas chyba ze spalonego.
Trzeba ten remis szanować bo byliśmy słabsi.
[/quote]
Jaki spalony ???
Siplak mógł postAWić kropkę nad i w tych słabych derbach a mógł wisieć na ścianach...
P.s.Brawo Żołnierz na pewno ciupnołeś Stefańskiemu chuj z tą czerwoną kartką.
2 zdania.
DRU - KAR - NIA.
GRAMY JAK CH U JE.
________
3 zdanie sTEFANSKI, obyś zginął na Pasach.
[quote='MSC' pid='1463597' dateline='1607117655']
Przy akcji Loshaja kiedy strzelił bramkę była taka identyczna ręka jak przy tym karnym niepodyktowanym.
[/quote]
Dokładnie, to samo pomyślałem
Karny niepodyktowany tam gdzie miał być, a tam gdzie nie było , był.
Stefański do korekty wzroku mówiąc łagodnie, a Ogrodnik idź walnij sobie whisky
- Edytowany
2 karne dla nas + nie uznana bramka + karny z doopy dla psów... Sędzia chuj!
P. S. Poza tym graliśmy piach...
- Edytowany
A Lasyk chyba na barze był , tak?
To już wszystko jasne. Mafia
Powiem Panowie tak z Golem, Wdowiakiem, Hernadezem i moim ulubionym zawodnikiem Miroslavem Čovilo byśmy ich roznieśli. Mogę powiedzieć pan jesteś qurwa cyrk panie Michał
- Edytowany
To jest qrwa skandal, pan Sławek coś pop.ierdoli w canal + i sprawa się skończy, jak ktoś nie zrobi z tym porządku to ch.. z taką ligą.
[quote="pluton" pid='1463603' dateline='1607117713']
Wielką kupę żeśmy grali. Karny dla psiarni z d.py, gol dla nas chyba ze spalonego.
Trzeba ten remis szanować bo byliśmy słabsi.
[/quote]
Mecz był wyrównany i przekręcony przez sędziego, który chyba sam by chciał być piłkarzem Wisły bo od 2 połowy grał na swoją korzyść. Niehonorowy jak zawsze GTS i sędziowie układowicze. Tfuuu!
CRACOVIA PANY PSIE JE BA NY!
Na następne derby proponuje tymczasowego trenera na tydzień zatrudnić. Obojętnie jakiego - może być Mieciu z pod biedry.
Dziś pierwsza połowa to podsumowanie 3 letniej pracy Probierza. Katastrofa.
Obawiam się że z tym trenerem nawet grając przeciwko drużynie towarzystwa z amp futbolu drżelibyśmy o wynik.
Tu się nie ma co rozpisywać. Gra wola o pomstę do nieba.
Dziękuje za puchar, ale derby w wykonaniu probierzowej drużyny zakrawają na ponury żart. Kundle dziś z podniesioną głową.
Po meczu znowu będzie stara śpiewka z tego sezonu że 5 punktów paraliżuje? Prezes doda że kibice mają kompleksy odnośnie derbów i tyle w temacie.
Dużo nerwów. Rivaldinho powinien się ogrywać w rezerwach, Piszczek dużo bardziej aktywny, chociaż surowy technicznie.Siplak spieprzył wszystko, ale wcześniej grał przyzwoicie. A pan trener Probierz to od pewnego czasu pomyłka, przecież ten jego styl to bezmyślność i chaos. Milicja była dziś do ogrania, ale w taktyce Probierza rządził przypadek. Te pomeczowe gadki Probierza to bicie piany. Tragedii nie ma, ale jest marazm. .
Nie wiem co mnie bardziej wkurwiło. Sędzia. Probierz. Czy piłkarze... Kuuurwa jak można tak grać w derbach... JA PIERDOLE
[quote="Go Cha" pid='1463650' dateline='1607118725']Tragedii nie ma, ale jest marazm. .
[/quote]
Po 3 latach.
Po kolejnych 3 będzie tragedia jak się nic nie zmieni.
[quote='Go Cha' pid='1463650' dateline='1607118725']
Dużo nerwów. Rivaldinho powinien się ogrywać w rezerwach, Piszczek dużo bardziej aktywny, chociaż surowy technicznie.Siplak spieprzył wszystko, ale wcześniej grał przyzwoicie. A pan trener Probierz to od pewnego czasu pomyłka, przecież ten jego styl to bezmyślność i chaos. Milicja była dziś do ogrania, ale w taktyce Probierza rządził przypadek. Te pomeczowe gadki Probierza to bicie piany. Tragedii nie ma, ale jest marazm. .
[/quote]
Ha ha Rivaldinho powinien się ogrywać w rezerwach a co on jest naszym wychowankiem czy miał być wzmocnienieniem a jest kokejnym szrotem ogrodnika.
1. Karny dla nas - nie wiem, zbyt mało widać, 50/50.
2. Karny dla GTSu słuszny - ewidentnie Szymonowicz dłonią dotyka piłkę.
3. Czerwo dla Forbesa - zasłużone.
4. Brak drugiej żółtej dla Szota (pojawiały się taki głosy) - nie wiem, nie widziałem sytuacji.
5. Brak czerwa dla Lisa - absurdalny, niezrozumiały.
6. Ręka przy strzale Loshaja - jak faktycznie w punkcie pierwszym nie było ręki, to tutaj raczej też, chociaż znów nie widać było wszystkiego dokładnie. Mimo wszystko powinien to raczej puścić.
Teraz nasza gra - jedno wielkie g.wno.
Gdyby nie czerwo dla Forbesa to pewnie byśmy byli w d.pie.
To naprawdę jest skandaliczne, że po X latach ta drużyna nie ma na koncie dobrych derbów (jeśli chodzi o poziom gry), a generalnie przyzwoite mecze w sezonie można policzyć na palcach jednej ręki.
Cały czas gramy lagę, na udo.
Naprawdę, po takim czasie można wymagać czegoś więcej.
Od pewnego czasu można słyszeć pieprzenie o niedawaniu czasu - no to dostał trener/prezes czas.
I co?
I nic.
Dziś powinien ktoś spuścić wpierdol trenerzynie za pierwsze połowę i rivaldinho w składzie.
Najpierw jeden kretyn będzie plótł androny, że kupił samolot, choć w rzeczywistości go leasinguje, ale zamiast wystosować pismo do mafii z pzpn-u, że nie życzymy sobie Stefańskiego, to obraża sędziów w wywiadzie, potem drugi kretyn, mimo 3-letniej pracy, nie potrafi odpowiednio ustawić drużyny, potem dwaj kretyni robią sobie wywiad z psem wiślackim na naszym stadionie, a żaden kretyn od nas nawet nie pojawia się przed kamerą, potem następni dwaj kretyni przy mikrofonach nieudolnie maskują się jako kibice gts-u, na koniec kolejny kretyn, który harował jak wół cały mecz, co może nawet okupił wstrząsem mózgu z dwóch metrów strzela nad poprzeczką czym wyrównuje rekord Bani z meczu z Lechem sto lat temu.
A na koniec ja jak ostatni kretyn tracę dwie godziny życia na oglądanie tej niewiarygodnej padaki.
Nic nie napisałem o kretynie z gwizdkiem? No nie napisałem, bo to nie kretyn tylko zwykła kurwa.
[quote="rex" pid='1463666' dateline='1607119250']
1. Karny dla nas - nie wiem, zbyt mało widać, 50/50.
[b]2. Karny dla GTSu słuszny - ewidentnie Szymonowicz dłonią dotyka piłkę.[/b]
3. Czerwo dla Forbesa - zasłużone.
4. Brak drugiej żółtej dla Szota (pojawiały się taki głosy) - nie wiem, nie widziałem sytuacji.
5. Brak czerwa dla Lisa - absurdalny, niezrozumiały.
6. Ręka przy strzale Loshaja - jak faktycznie w punkcie pierwszym nie było ręki, to tutaj raczej też, chociaż znów nie widać było wszystkiego dokładnie. Mimo wszystko powinien to raczej puścić.
Teraz nasza gra - jedno wielkie g.wno.
Gdyby nie czerwo dla Forbesa to pewnie byśmy byli w d.pie.
To naprawdę jest skandaliczne, że po X latach ta drużyna nie ma na koncie dobrych derbów (jeśli chodzi o poziom gry), a generalnie przyzwoite mecze w sezonie można policzyć na palcach jednej ręki.
Cały czas gramy lagę, na udo.
Naprawdę, po takim czasie można wymagać czegoś więcej.
Od pewnego czasu można słyszeć pieprzenie o niedawaniu czasu - no to dostał trener/prezes czas.
I co?
I nic.
[/quote]
Karny dla gts był za faul a nie za rękę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)