[quote='zejniov' pid='1461249' dateline='1605814327']
A czasem nie Lasyk prowadził pamiętne spotkanie w 2019, kiedy wygralismy 2:0 w warszawie?
[/quote]
chyba tak,
to on najpierw dał murzynowi żółtko, a później anulował by po analizie VAR wypie... go z boiska
nie zaponę nigdy momentu kiedy Lasyk anulował żółtą a szczęśliwy murzyn wbiegł na boisko by kontynuować grę :D
generalne miłe wspomnienia związane z jego sędziowaniem
-
-
CRACOVIA - Legia Warszawa niedziela 22 XI 2020 g.17,30
[quote='PAS' pid='1461250' dateline='1605814537']
[quote='termi1995' pid='1461240' dateline='1605805078']
Mecz poprowadzi Pan Lasyk
[/quote]
Sędzia którego najbardziej cenię za obiektywizm. Nawet jeśli czasami po ludzku się myli. Nigdy nie odczułem, że kogoś faworyzuje, lub nie lubi.
[/quote]
Zgadzam się w 100%. Dlatego życzę mu dobrych zawodów, bez błędów w żadną ze stron. Wygrać z nimi pewnie i bez żadnych kontrowersji.
Obstawiam klasyczny remis..... 1:1 :blush:
W tym sezonie, hasło remis to nasze drugie imię.
Za to za linią frontu same gwiazdy.Technicznym Jarząbek,a w cygańskim wozie ,Boniek i Jakubik.Będzie wesoło..Tylko Mariolki,qfa brakuje..don't you know pump it up you got to pump it up.. :)
Miałem nadzieję,że pomścimy Lecha jakąś podłą szmatą ze spalonego,ale w tej sytuacji,to niemożliwe,raczej..
[quote='Bruno' pid='1461254' dateline='1605819494']
Miałem nadzieję,że pomścimy Lecha jakąś podłą szmatą ze spalonego,ale w tej sytuacji,to niemożliwe,raczej..
[/quote]
Szmata ze spalonego przeciw Legii? W erze VAR? Na jakim świecie Ty żyjesz?
- Edytowany
Kto to jest? (zdjęcie z treningu przed meczem)
[img]https://cracovia.pl/files-app/file_656/IMG_0958.JPG[/img]
Brock-Madesen?
45letni Seba Steblecki
J. Hosek ?
[quote='tomecki' pid='1461281' dateline='1605865868']
J. Hosek ?
[/quote]
też mi go przypomina xd
asystent trenera Dziółka, ex trener starszych juniorów
[quote='Arena' pid='1461283' dateline='1605866352']
[/quote]
Dzięki
[quote='leszeczek' pid='1461287' dateline='1605869138']
[quote='Arena' pid='1461283' dateline='1605866352']
[/quote]
Dzięki
[/quote]
kawał chłopa - chyba ponad 2m. Grał kiedyś na stoperze w Radzionkowie w ekstraklasie. Krążył w sieci taki
żart: gdy nie było smogu w czasie meczu, to ze względu na wzrost i rude włosy był widoczny aż w Bytomiu
Podobno zgłoszony do rozgrywek. W meczu z Legią ma kryć Pekharda
Ten Pekhard to ktos z rodziny Leńczyka lub Struzika?
- Edytowany
Rączej nie, ale podobno ma wąsa
Aaa to jak z wąsem to juz wiem... Hrosco.. wyjasniło sie..
[quote='leszeczek' pid='1461275' dateline='1605864268']
Kto to jest? (zdjęcie z treningu przed meczem)
[img]https://cracovia.pl/files-app/file_656/IMG_0958.JPG[/img]
[/quote]
Peter Crouch.
Okaże się jak obydwa zespoły przepracowały przerwę reprezentacyjną i kto będzie mógł zagrać, ale jak się patrzy dotychczas na grę legiuni to możemy się pokusić o przyzwoity wynik, pachnie mi meczem na 1-0.
[quote='maciek72' pid='1461396' dateline='1605968012']
Okaże się jak obydwa zespoły przepracowały przerwę reprezentacyjną i kto będzie mógł zagrać, ale jak się patrzy dotychczas na grę legiuni to możemy się pokusić o przyzwoity wynik, pachnie mi meczem na 1-0.
[/quote]
W teorii mieliśmy w międzyczasie mecz o stawkę, więc powinniśmy być w lepszym rytmie meczowym. Mam nadzieję, że masz dobry węch :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)