Zapraszam do oceniania. Skala 1 - 10.
Niemczycki -
Rapa -
Szymonowicz -
Rodin -
Gardawski -
Zaucha -
(57') Ferraresso -
Sadiković -
Dimun -
Álvarez -
(90') Loshaj -
van Amersfoort -
Piszczek -
(57') Thiago -
-
-
Oceńcie Piłkarzy! - sezon 20/21 - 8 Lech Poznań
- Edytowany
Niemczycki - 9, kolejny bardzo dobry mecz. Przy straconej bramce stanął jak połowa naszej obrony, byli pewni że faul/spalony?
Rapa - 7, dawał radę
Szymonowicz - 7, j.w.
Rodin - 7, j.w.
Gardawski - 6, z tyłu dobrze, podania do przodu dość fatalne na początku, później znacznie lepiej
Zaucha - 6, zdecydowanie pozytywnie
(57') Ferraresso - 6, dobra zmiana
Sadiković - 6, nie odnotowałem żadnej błyskotliwej akcji z jego udziałem, ale tym razem orał jako DP
Dimun - 7, bonus za asystę
Álvarez - 7, pokazał, jak się rozgrywa piłkę. Minus za zmarnowaną setkę, która mogła zamknąć mecz.
(90') Loshaj - b.o.
van Amersfoort - 8
Piszczek - 6, mniej przekonująco
(57') Thiago - 7, dobra zmiana, chyba najlepszy jego mecz u nas. Wiem, niektórzy winią go za bierność przy straconej bramce, ale wszyscy nasi myśleli, że był faul i spalony naraz:(
Probierz - tym razem 8 za ustawienie składu i taktykę, powinnismy to byli wygrać.
- Edytowany
Niemczycki - 7 najlepszy na boisku, na szybko przypominam sobie tylko jedno niepewne wyjście, pod tym względem dzisiaj duży progres, a cały mecz naprawdę klasa
Rapa - 5 mniej widoczny w ofensywie niż zazwyczaj, ale wynikało to z założeń taktycznych, w obronie w porządku
Szymonowicz - 5 występ na plus
Rodin - 5 jak wyżej, Lech najgroźniejsze sytuacje stwarzał po strzałach z dystansu, ale o to pretensje bardziej niż do stoperów, można mieć do defensywnych pomocników
Gardawski - 5 chyba jednak najgorszy z całej formacji, z tym że jednak najmniej doświadczony z kolegów z obrony, a na note niższą niż wyjściowa raczej nie zasłużył
Zaucha - 4 starał się, w 1 połówce jedna fajna akcja, dynamiczny, ale mimo wszystko zbyt mało konkretów, natomiast jak na nieopierzonego młodzieżowca nie było źle
(57') Ferraresso - 3 rozumiem, że zmiana taktyczna, więcej zadań defensywnych niż ofensywnych, ale wszedł na taką pozycję, że z przodu musi dać choć odrobinę więcej
Sadiković - 4 brakowało mi czasem uspokojenia gry i zawłaszczenia sobie jego strefy boiska, plus dopuszczanie do strzałów z dystansu lechitów zdecydowanie zbyt często
Dimun - 5 w zasadzie jak wyżej, plus 1 za asystę, widać że stał się dojrzalszym piłkarzem względem poprzednich lat u nas, za to szkoda, że nie widzimy już u niego pazerności w grze do przodu i prostopadłych podań, które pokazywał w paru meczach wchodząc z ławki na początku tego sezonu
Álvarez - 6 kluczowe podanie przy bramce, ogólnie dobre wrażenie, fajna zastawka, dużo gry do przodu, przetrzymania piłki, niestety cały czas rozregulowany celownik, gdyby trafił choć jednego gola było by 8
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 6 nie wiem czy nie najlepszy jego mecz w tym sezonie, ładna bramka, parę fajnych zagrań, nie zginął całkowicie po zmianie pozycji na ostatnie pół godziny, występ na plus
Piszczek - 2 jak lubię Filipa za jego walkę i serducho w każdym spotkaniu, tak dzisiaj w zasadzie bezużyteczny, jako najwyżej ustawiony z całej drużyny i z dobrymi warunkami fizycznymi, po prostu musi choć parę piłek z przodu przytrzymać, ewentualnie chociaż dać się sfaulować
(57') Thiago - 5 mam największy problem z jego oceną, stracona bramka wiadomo, za to do przodu bardzo dobrze, mnóstwo wiatru, 2 albo 3 żółte za faule na nim, gdzie rywale nie mieli już totalnie innego wyjścia, spore ożywienie gry, dobre zagrania, do przodu źle jedynie w akcji z dobrą piłką od Alvareza i symulka w polu karnym, a szkoda bo wyszliśmy 3 na 3 i była duża szansa. Podsumowując za grę do przodu i ożywienie gry 8, za grę z tyłu 2, średnia 5
Niemczycki - 8
Rapa - 6
Szymonowicz - 7
Rodin - 7
Gardawski - 7
Zaucha - 5
(57') Ferraresso - 5
Sadiković - 7
Dimun - 7
Álvarez - 6
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 8
Piszczek - 4
(57') Thiago - 4
Niemczycki - 7 brawo za całokształt, ale dlaczego nie wyszedł przy bramce?
Rapa - 6
Szymonowicz - 6
Rodin - 5
Gardawski - 4
Zaucha - 6
(57') Ferraresso - 5
Sadiković - 5
Dimun - 6
Álvarez - 5
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 6
Piszczek - 3
(57') Thiago - 4
- Edytowany
Niemczycki - 9
Rapa - 6
Szymonowicz - 7
Rodin - 6
Gardawski - 6
Zaucha - 5 (pierwsze 25 minut bardzo ładne, później zgasł i parę groźnych strat, ale trzymam kciuki, bo technicznie bardzo fajny, chociaż trochę mu przebojowości brakuje, niech gra jak najwięcej)
(57') Ferraresso - 4
Sadiković - 5
Dimun - 6 (za asystę)
Álvarez - 6 (dałbym więcej, ale jednak jakość strzałów fatalna i od gwiazdy zespołu oczekuję więcej)
(90') Loshaj - b.o.
van Amersfoort - 7
Piszczek - 2 (fatalnie dzisiaj)
(57') Thiago - 6 (niby sporo rajdów i zagrań, ale mało w tym wszystkim jakości)
Niemczycki - 7 najlepszy mecz jak do tej pory
Rapa - 5 poprawnie
Szymonowicz - 6 podoba mi się to, że walczy także z daleka od naszego pola karnego
Rodin - 5 był kółkiem w nieźle pracującej maszynie
Gardawski - 5 dawał radę
Zaucha - 5 niezły mecz młodego, nie boi się walki, widać oznaki cwaniactwa boiskowego
(57') Ferraresso - 4 no cóż
Sadiković - 5 trochę mniej widoczny
Dimun - 6, za walkę za asystę
Álvarez - 6, bramek chyba strzelać nie będzie, ale jak nie leży to walczy jak dzik
(90') Loshaj -bo
van Amersfoort - 7 plus 1 za przepiękną bramkę, choć rykoszet pomógł
Piszczek - 3 no niestety Crnomarkowic sprowadził go do parteru i tak już zostało
(57') Thiago - 2 nie uważam, że jest jedynym winnym utraty bramki, ale jest jedynym winnym tego, że nie strzelił w dogodnej sytuacji na 2:0
Niemczycki - 8
Rapa - 5
Szymonowicz - 6
Rodin - 5
Gardawski - 5
Zaucha - 5
(57') Ferraresso - b. o.
Sadiković - 5
Dimun - 6,
Álvarez - 7
(90') Loshaj - b. o.
van Amersfoort - 7
Piszczek - 2
(57') Thiago - b. o. - trzeba było chociaż z babola uderzyć a nie padać
- Edytowany
Niemczycki - 9
Rapa - 7
Szymonowicz - 8 Kaczarawa i Ishak schowani do kieszeni. wybił im piłkę z głowy
Rodin - 7
Gardawski - 7
Zaucha - 7
(57') Ferraresso - 6
Sadiković - 7
Dimun - 7
Álvarez - 8
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 8
Piszczek - 5
(57') Thiago - 8 czy to nie będzie czasem najbardziej niesprawiedliwie oceniony zawodnik w tym meczu? wszystko co dobre w ofensywie w drugiej połowie to jego udział. brakło farta i wykończenia. świetna zmiana, bardzo dobry impuls dla drużyny
- Edytowany
Niemczycki - 9 dwie interwencje z I połowy klasa światowa, przy straconej bramce może mógł wyjść z linii, zanotowałem w tym meczu pierwszy pewny chwyt z bitego rzutu rożnego
Rapa - 6 w tym meczu najmniejsza ilość wrzutek od dwóch lat, może trener repry rumuńskiej poprosił go, żeby trochę na kadre zostawił
Szymonowicz - 8 ładnie czyścił, wyprzedzał
Rodin - 6
Gardawski - 5 przy tym straconym golu to gdzie on się kręcił bo nie zanotowałem
Zaucha - 5 pierwsze 30 minut całkiem, całkiem
(57') Ferraresso - 4
Sadiković - 5 bez błysku i bez cwaniactwa, akcja po której Lech wyrównał zaczęła się od jego straty
Dimun - 6 ładna asysta na nóżke
Álvarez - 7 +1 za to, ze dotrwał do 90 minuty. ciekawe kiedy ostatni raz zagrał 90 minut
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 7 aktywny w tym meczu i potrafi sobie ustawić obrońce, żeby nie przeszkadzał za bardzo
Piszczek - 3 z cała sympatią, ale w piłce nie chodzi tylko o to , żeby za nią gonić, ale też żeby się przy niej utrzymać
(57') Thiago - 3 roller coaster, mam wrażenie, ze nawet jakby go nie kosili i dobiegł z piłką do 16 metra, to i tak za bardzo nie wiedziałby co zrobić. ale przy prowadzeniu i utrzymaniu wyniku takie wypady to skarb, natomiast wygrana nie została dowieziona do końca i trochę tez z jego winy
Niemczycki - 8
Rapa - 6
Szymonowicz - 7
Rodin - 6
Gardawski - 6
Zaucha - 6
(57') Ferraresso - 7
Sadiković - 6
Dimun - 7
Álvarez - 5
(90') Loshaj - b.o.
van Amersfoort - 5
Piszczek - 3
(57') Thiago - 3
Niemczycki - 7
Rapa - 5
Szymonowicz - 6
Rodin - 5
Gardawski - 5
Zaucha - 5
(57') Ferraresso - 5
Sadiković - 5
Dimun - 5
Álvarez - 5
(90') Loshaj - b. o.
van Amersfoort - 7
Piszczek - 3
(57') Thiago - 3
Niemczycki - 9 - Niemal perfekcyjny występ. Przy golu bez winy a te kilka interwencji klasa światowa.
Rapa - 5 - Kilka razy objechany po swojej stronie.
Szymonowicz - 7 - Wg mnie najlepszy z naszych obrońców, kilka kluczowych przechwytów w środku boiska.
Rodin - 6 - Dobra gra głową, podoba mi się jego pewność.
Gardawski - 6 - Może to moja wina ale jakoś uciekł mi jego występ, ocena wyjściowa bo nie zauważyłem ani nic na plus ani na minus.
Zaucha - 6 - Jest potencjał, widać spory luz i brak kompleksów. Może być z niego ciekawy piłkarz.
(57') Ferraresso - 6 - Sporo walki, pożyteczny rezerwowy.
Sadiković - 7 - Bardzo udany transfer, twardy, mocno trzyma się na nogach, znakomite przerzuty.
Dimun - 8 - Zaskakuje mnie ponownie. Dużo udanych zagrań, świetna asysta, sporo inteligencji w grze.
Álvarez - 7 - Lepiej niż ostatnio, sporo powalczył, dużo biegał również w obronie.
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 8 - Piękny gol to jedno ale brał na siebie ciężar gry, takiego Pelle chciałbym widzieć co mecz.
Piszczek - 5 - Dzisiaj bardzo przeciętnie.
(57') Thiago - 3 - Słaba zmiana, straty, niedokładnie podania, przy straconej bramce powinien zrobić więcej. Ciężko mi się do niego przekonać.
Niemczycki -8 efektowne parady, przy bramce mógł chyba wyjść do tego dośrodkowania
Rapa -5 Dimun chyba go zawstydził wrzutką do Pelego
Szymonowicz -6 coraz lepiej, dyrygent
Rodin -5
Gardawski -5
Zaucha -5 czuje się coraz pewniej, szkoda że bez gola przy uderzeniu
(57') Ferraresso -4 szkoda, że nie miał więcej spokoju przy uderzeniu
Sadiković -5
Dimun -6 może on powinien wrzucać a nie Rupa???
Álvarez 6 szkoda że nic do sieci nie wpadło
(90') Loshaj -bo
van Amersfoort -7 ładna bramka
Piszczek -4 musi nauczyć się gry ciałem
(57') Thiago -5 ciekawe czy zakończyłby golem któryś z przerwanych rajdów
Niemczycki - 8 chyba coś udowodnił niedowiarkom
Rapa - 6 poprawnie
Szymonowicz - 7 waleczny i pewny zarazem
Rodin - 7 czy bedzie liderem naszej obrony
Gardawski - 6 solidnie
Zaucha - 5 pierwsza połowa niezła, póżniej kilka strat
(57') Ferraresso - 5 dobra zmiana
Sadiković - 5 wczoraj troche mniej widoczny
Dimun - 6 piekna asysta
Álvarez - 7 czyżbyś zaczął rozgryzać ta ligę ?
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 6 aktywny , w porównaniu z poprzednimi meczami zagrał znacznie lepiej
Piszczek - 4 kłania się technika
(57') Thiago - 5 w przodzie efektownie i finezyjnie ale błąd w kryciu i 2 punkty poszły w ...
Niemczycki - 8
Rapa - 6
Szymonowicz - 7
Rodin - 6
Gardawski - 6
Zaucha - 6
(57') Ferraresso - 7
Sadiković - 6
Dimun - 7
Álvarez - 7
(90') Loshaj - b.o.
van Amersfoort - 7
Piszczek - 3
(57') Thiago - 5
Niemczycki - 7
Rapa - 5
Szymonowicz - 6
Rodin - 5
Gardawski - 6
Zaucha - 6
(57') Ferraresso - 5
Sadiković - 6
Dimun - 6
Álvarez - 5
(90') Loshaj - b.o.
van Amersfoort - 6
Piszczek - 2
(57') Thiago - 5
Niemczycki - 8
Rapa - 5
Szymonowicz - 6
Rodin - 6
Gardawski - 5
Zaucha - 4
(57') Ferraresso - 5
Sadiković - 5
Dimun - 6
Álvarez - 6
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 7
Piszczek - 3
(57') Thiago - 4
Niemczycki - 9
Rapa - 7 solidnie w defensywie i nie pchał się do dośrodkowań, ale raz nieźle wrzucił
Szymonowicz - 8 profesor
Rodin - 7
Gardawski - 7 bardzo pewny
Zaucha - 6 na zachętę bo pokazał potencjał
(57') Ferraresso - 6
Sadiković - 5 tym razem słabiej
Dimun - 7 fajna asysta, dobrze w odbiorze
Álvarez - 6 za bardzo podpala się przy strzałach, z których miał słynąć
(90') Loshaj - bo
van Amersfoort - 8 wg mnie przeciwko lepszym rywalom gra lepiej, a wśród słabych dostosowuje się do ogólnego poziomu
Piszczek - 3 tak samo niewidoczny jak dotychczas Rivaldinho.
(57') Thiago - 6 z przodu super, ale do przedostatniego zagrania, a z tyłu niestety słabo i to on zawalił bramkę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)