Jedyny plus to plus 1 pkt
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 20 września godzina 15.00
Pytanie do znawców: Jaki mamy pomysł na grę w tym sezonie? Jakim ustawieniem? Kto na jakiej pozycji? Czy ktoś wie?
Pyte gramy straszną, ale jakieś tam pkt sa, to jest najwazniesze, na środek tabeli powinna taka gra starczyć
Taka jest piłka, że najlepszą okazję wypracował wrzucił Rapa :D
Z perspektywy całości spotkania, dobry remis, jednak w tabeli rywale odjeżdżają po minusowych punktach.
Na razie bez porażki, to jest pozytyw.
Wszystkie siły rzucić na Puchar Polski, bo w lidze i tak nie ugramy nic. Gramy gówno, ale dalej nie przegraliśmy meczu. Gdyby nie ujemne punkty, bylibyśmy teraz na równi z Legią w tabeli.
Czekam na wpisy że probierz to czołówka trenerów w lidze
[quote='maciek72' pid='1452151' dateline='1600611295']
[quote='pluton' pid='1452121' dateline='1600609760']
[quote='DiegoKSC' pid='1452119' dateline='1600609709']
Panowie, co za męska kurtyzana komentuje, jako druga, dzisiejszy mecz?
[/quote]
Legionista Sokołowski.
[/quote]
A to nie Remigiusz Jezierski przypadkiem ?
[/quote]
Jednak Remigiusz.
typowalem remis, oczekiwalem porazki po walce, nic mnie nie zaskoczylo
cenny punkcik zwazywszy jak odpuszczamy i budujemy forme na play-off
W poprzednim sezonie prawie w ogole nie remisowalismy meczow, a teraz 3 remis z rzedu... :rolleyes:
Ciekawe jak daleko zajedziemy na tych remisach.... srodek tabeli ??.
Też myślałem że dostaniemy w czapkę.
Może po tym meczy nie popadłem w euforie ,ale jestem w miarę zadowolony.
Myliony się spłacają.
Jakoś się utrzymać ,dograć ten króciutki sezon . no a w przyszłym to ho cho......
Wynik sprawiedliwy , oni słupek a my poprzeczka .Pisałem, że będzie niezły mecz i się nie zawiodłem .
Nie mieli słupka, piłka odbiła się od tego co napina siatkę.
- Edytowany
Lepiej jeden mecz przegrać i jeden wygrać niż dwa zremisować. Taką mamy chujową, nieofensywną taktykę, do tego obronę po kolejnej przebudowie i wygląda to jak wygląda.
- Edytowany
[quote='szaleniec' pid='1452153' dateline='1600611528']
Jakie 2,5 roku? Porównaj skład z 5 kolejki sprzed roku -tylko 4 tych samych zawodników -w tym Diego
[/quote]
Czy ja napisałem buduję czy że już zbudował?
Kolejne 2 lata budujemy teraz?
A potem kolejne i kolejne i tak w kółko. .
Tak gramy jak przeciwnik pozwala,
Zagłębie nie pozwoliło nam na więcej,
Lepszy remis niż przegrana itd itd
Znamy te slogany
Pewnie ze jest progres ale czy to jest to
Co chcieliśmy oglądać po 3 latach pracy trenera
Każdy musi sobie sam odp n ato pytanie
Zagłębie dominowało fizycznie, ale Marciniak nie odgwizdał chyba 3-4 fauli dla nas. Normalnie staramy się wychodzić z własnej połowy grając krótką piłkę dołem, tym razem nic z tego - po części słabsza forma Pelle i Hanki, ale też, no cóż... daje się odczuć brak Lopesa. Fiolic na początku próbował, po kilku faulach i wejściach 'na pograniczu' odpuścił i zaczął się bilard w powietrzu, a w zasadzie chaos z rzadkimi przebłyskami gry w piłkę.
Nie mieliśmy dzisiaj więcej argumentów, ale przy większym szczęściu mogła wpaść bramka po strzale Pelle. Trudno, kolejny remis.
Ehhh gdyby nie Dimun i gdyby nie poprzeczka :( Szymonowicz na ogromny plus.
Marciniak nie odgwizdał kilku oczywistych fauli dla nas i przynajmniej 2 razy gwizdnął faul zawodnika Cracovii, którego nie było. Nie dziwię się wqrwieniu Fiolicia i Kurdziela.
[quote='Miszczu2007' pid='1452196' dateline='1600615751']
Marciniak nie odgwizdał kilku oczywistych fauli dla nas i przynajmniej 2 razy gwizdnął faul zawodnika Cracovii, którego nie było. Nie dziwię się wqrwieniu Fiolicia i Kurdziela.
[/quote]
Marciniak przez cały mecz dymał nas jak rasowa sędziowska ku...wa
Leszeczku... nerwy puszczają? Tak, prawda, że trochę dymał. Nie lubi nas za bardzo. Ale ten remis to nie przegrana, jak poprzednie - tu graliśmy z solidnym ligowcem, który każdemu już dawał wycisk. Dla progresu drużyny i odzyskania pewności siebie korzystny mecz.
Nie wiem co masz na myśli z tymi nerwami. Zawsze tak reaguję, gdy widzę niesymetryczne sędziowanie. Nie potrafię tego skwitować stwierdzeniem, że sędzia nas nie lubi. Jeśli osobiste sympatie wpływają na jego pracę jako sędziego, to się do tego zawodu nie nadaje.
Co do wyniku - przed meczem brałbym w ciemno. Po meczu, zwłaszcza po postawie sędziego, odczuwam niedosyt.
Szkoda sytuacji Pellego i Milana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)