Wszyscy tak się rozkręcili w "dyskusjach" o Cracovii, że chyba zapomnieli o meczu ;) :D
Jedziemy po zwycięstwo z Fiolicem a wg informacji podanych przed chwilą, Damian Bohar żegna się z Zagłębiem w niedzielę.
Może to być poważne osłabienie rywala, bo raczej nie zaryzykują ewentualnej kontuzji piłkarza w tym meczu, który zaraz odchodzi.
Tak czy siak - 3 punkty dla Cracovii i zakładam tematy dalej ;)
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 20 września godzina 15.00
Idziesz na pewniaka Ianie :)
Kiedy myśmy ostatni raz w Lublinie polegli? Jakieś 5 lat temu, za wczesnego Zielińskiego?
Od tego czasu bodajże 6 spotkań bez porażki a najczęstszy wynik to 1:2
Oni sie na nas uparli z ta godzina czy o co chodzi ??? :sleepy: 4/4 kolejki gramy o 15:00 do kotleta.... :rolleyes:
Co do Bohara - jego agent zapowiada, że w niedzielę szykuje się jego ostatni mecz i na tę chwilę ma grać. Zobaczymy. Gdyby go brakło, to byłoby to duże osłabienie Zagłębia.
[quote='wrobelson' pid='1451607' dateline='1600380355']
Oni sie na nas uparli z ta godzina czy o co chodzi ??? :sleepy: 4/4 kolejki gramy o 15:00 do kotleta.... :rolleyes:
[/quote]
5/5...
A mecz poprowadzi primadonna Marciniak . :(
Zapowiada się kotlet w Lublinie ;) w sosie 3 punktów, a potem pewnie znowu dwa remisy. Nie byłoby źle. Tylko brakuje stylu. Po prostu trzeba wyczekać moment jak Alvarez z Rivaldo złapią formę.
Tylko nie pojedźcie do tego Lublina. ;p
[quote='wrobelson' pid='1451607' dateline='1600380355']
[/quote]
Dla kibiców którzy jadą do Lubina godzina idealna.
Na jakiego pewniaka Konserwo? Łatwe mecze już były, teraz zaczynają się schody ;)
Mecz będzie z gatunku tych lepszych. Fiolić zostanie w tym spotkaniu prawdziwym Asem ekipy, Pelle zagra jak nigdy, Wdowiak będzie mijał przeciwników z szybkością gwiezdnej komety, Alvarez niestety znowu będzie się przewracał, ale dzięki temu zrobi karnego.
Zwycięstwo jest pewne.
[quote='ian thorpe' pid='1451625' dateline='1600407942']
Na jakiego pewniaka Konserwo? Łatwe mecze już były, teraz zaczynają się schody ;)
[/quote]
Nikt nie wie które to są te łatwiejsze mecze. Ja osobiście nie znoszę spotkań z beniaminkami na początku sezonu.
Teoretycznie dwa najbliższe mecze są jeszcze z gatunku tych na "rozkręcenie się" a potem seria naprawdę ciężkich 5 spotkań w których trzeba już pokazać klasę by punktować.
Na koniec znowu seria 5 teoretycznie łatwiejszych spotkań, który zacznie się od wodnej rozgrywki z rzeką i ściekiem :)
Tak po cichutku spodziewam się dobrego meczu w naszym wykonaniu i punkcika - co najmniej .
Ja tam najlepiej wspominam 2:5 po powrocie do ekstraklasy. Popłakałem się ze szczęścia.
Teraz może być nawet skromne 0:1 po strzale Alvareza szerokimi plecaki ;)
A 0 0 u Nas pamiętacie ? :D
- Edytowany
[quote="konserwa" pid='1451603' dateline='1600378121']
Idziesz na pewniaka Ianie :)
[b]Kiedy myśmy ostatni raz w Lublinie polegli? Jakieś 5 lat temu, za wczesnego Zielińskiego[/b]?
Od tego czasu bodajże 6 spotkań bez porażki a najczęstszy wynik to 1:2
[/quote]
Dla nich jesteśmy chyba najbardziej niewygodnym rywalem. Z ostatnich 12 meczy u siebie z nami wygrali tylko 1.
Polecam to:
https://www.youtube.com/watch?v=lZtdx9YBM6I
Javier tam zarobil swoim wejsciem z lawki dla mnie ponad 2 tys na czysto.
Warto zwrocic uwage na podajacego przy pierwszej bramce.
Niemczycki
Szymonowicz, Jablonsky, Rodin, Hanca
Pelle, Fiolić, Loschaj, Thiago
Alvarez
Rivaldo
Wiem, że troszkę zamieszałem z bokami obrony, ale trudno mi zrezygnować z Szymonowicza (który grywał na prawej stronie obrony) oraz posadzić Hance kosztem grającego ostatnio na tej pozycji Diego.
Taki mój pomysł, Probierz i tak postawi inaczej
Jeżeli Kwadrat i Junior nie zaczną grać w piłkę to mamy przewalone.
Czy będzie jeszcze szansa jutro pod stadionem się "dopisać" i wejść na sektor gości?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)