Z tym "najsłabszym w erze biedaka", to chyba przesadziłeś. Z trudem znajduję 3 lepszych. Ale to jest zawsze kwestia ocenna.
-
-
Karol Niemczycki -Witamy w Cracovii!!!
Oczywiście, że kwesta indywidualnej oceny. Grał na siłe u nas bo rozwiązaywał kwestię młodzieżowca i tak został.
Jak w "Chłopaki nie płaczą" ......Silno-ręki wziął go dla okupu, nikt nie zapłacił i tak został.......
Podobno dogadaliśmy się z Niemczyckim w kwestiach finansowych, ale agent chce zbyt niską klauzulę odstępnego na którą nie może się zgodzić klub. Decyzja czy zostanie zależy od niego, spełniliśmy wszystkie oczekiwania- JZ na konferencji
hehehe to chyba niemiecki sznyt majewskiego w tych negocjachac. poco za niska klauzula jak może odejść za darmo już teraz :D
Może i może, ale pewnie jeszcze nie ma gdzie, a większą kasę przytuli chętnie.
Cudów nie robi, a klub mimo wszystko go promuje więc akurat kwota odstępnego ma tu znaczenie.
Jak ktoś piszę że najsłabszy od 20 lat to muszę przypomnieć wyczyny Gostomskiego, Cierżniaka, to była dopiero katastrofa!
Może i nie najsłabszy , raczej taki sobie .
Spoko, zawsze mamy Madejskiego
Jako numer 2 może zostać, ale na 1 trzeba kogoś ściągnąć.
Cieżniaka ciężko by było przebić kimkolwiek z całej 117-letniej historii Cracovii. I chyba ciężko też będzie w przyszłości.
pomimo tego, że w innych klubach całkiem przyzwoicie bronił.
Oj bardzo daleko się niektórzy potrafią zapędzić w nerwach po słabym meczu... A może po prostu korzystają z okazji...
Peskovic miał genialny sezon, Pilarz czy Olszewski dawali solidność i to jest półka do której pasuje Niemczycki. Marcin Cabaj przy całej mojej dużej sympatii był bramkarzem niesamowicie nierównym. Ilość baboli, zwłaszcza w pierwszych latach była ogromna.
Ja niezmiennie uważam, że bramkarz to nasz (przed)ostatni problem. Gdybyśmy mieli na każdej pozycji ludzi na analogicznym poziomie to walczylibyśmy o brąz.
- Edytowany
Gdy zastąpił go Hrosso to Cracovia zaczęła po serii porażek nagle zbierać punkty. Nie umiejętność gry na przedpolu go eliminuje.
Lepiej by było aby odszedł i zmienił futbol na piłkę ręczną. To jest bramkarz na trwanie ale nie na sukcesy.
Jeśli nie umiejętność gry na przedpolu go eliminuje, to jaka nieumiejętność go przekreśla?
Przepraszam, musiałem.
Za krótki. Straszny ignorant z Ciebie :)
[quote]#post1575876 Jeśli nie umiejętność gry na przedpolu go eliminuje, to jaka nieumiejętność go przekreśla?
Przepraszam, musiałem.[/quote]
Nie ma osobowości. Ja chce mieć w bramce chłopa z jajami, którego boi się cała obrona i jak ryknie to kurwa wszyscy się budzą, że nam wjeżdżają za łatwo, a nie ciepłe kluchy. Rozumiem, że każdy może uważać inaczej ale taka jest moja subiektywna ocena odnośnie tego chłopaka.
Ma ryczeć i rzucać kurwami, ale nie musi bronić? No ja mam nieco inne kryteria.
[quote]#post1575919 Ma ryczeć i rzucać kurwami, ale nie musi bronić? No ja mam nieco inne kryteria.[/quote]
To była odpowiedź na pytanie. Widać, że niegramotny nazywasz się nie bez przypadku. Oczywistym jest, że ma bronić, ryczeć, rzucać kurwami i ustawiać drużynę.
Mój post to był żart związany z błędem ortograficznym powodującym zmianę znaczenia wypowiedzi "o 180 stopni" jak to się mówi. Pytanie więc było retoryczne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)