No i to jet transfer!
Medialność +100%, stadion będzie pękał w szwach, może tatuś przyjedzie oglądnąć mecz.
Oczywiście dobrze by było jakby jeszcze do tego wszystkiego umiał grać w piłkę , ale nie musi.
-
-
Rivaldinho - witamy w Cracovii!
Tatuś bardzo często jest na jego meczach. Oby choć w części przejął talenty piłkarskie po tatusiu
11 goli i 4 asysty w 27 meczach, porównajmy to z takim Tuszyńskim, takich mamy napadziorów w lidze że jestem o gościa spokojny, syn Kluiverta w Romie a Rivaldo w Cracovii , nie zawsze niedaleko pada jabłko od jabłoni jeśli chodzi o talent ale pozostaje lekkim optymistą jeśli chodzi o gościa ; D
Gral w lidze rumunskiej, gdzie poziom jest wyzszy niz w naszej Ekstraklasie, w 42 meczach strzelil 15 bramek.
Dlatego u nas powinien tym bardziej dawac rade i strzelac bramki. Powodzenia... i mocno licze na ten transfer :)
- Edytowany
Prosty przekaz - rozpierdol tę ligę i idź w ślady ojca
Pierwszy raz komentuje tutaj transfer. Ale to dzięki Twojemu tacie pokochałem futbol i co za tym idzie, kilka lat później pokochałem Cracovię. Moją pierwszą koszulką piłkarską była taka kupiona na Tandecie z nazwiskiem Rivaldo. Bądź chociaż w ułamku tak dobry, jak Twój ojciec, a wciągniesz tą ligę nosem, a nam Pasiakom przyniesiesz mnóstwo radości. Powodzenia! I obym uwielbiał Cię tak, jak Twojego ojca w dzieciństwie.
[quote='termi1995' pid='1444312' dateline='1597259451']
[/quote]
A jaka kwota odstępnego? Czy eksel wytrzyma?
[quote='Sir Pablo' pid='1444324' dateline='1597260747']
[/quote]
[/quote]
Wytrzyma bo Microsoft ma wypuścić aktualizację programu - EXCEL TABISZ EDITION
[quote='termi1995' pid='1444325' dateline='1597261030']
[quote='Sir Pablo' pid='1444324' dateline='1597260747']
[/quote]
[/quote]
Wytrzyma bo Microsoft ma wypuścić aktualizację programu - EXCEL TABISZ EDITION
[/quote]
Ja słyszałem o limitowanej edycji exel: wynagrodzenia, wersja 3 - i ty może zostać mistrzem przelewów wypłat!
Liga Gold!
Ja wiem, że składankę można zrobić każdemu, ale jednak coś potrafi:
https://www.youtube.com/watch?v=R21C0fNTguk
- Edytowany
Rock... Szrot!
.... Ty klakierze Ty!
[quote='Rock' pid='1444328' dateline='1597261207']
Ja wiem, że składankę można zrobić każdemu, ale jednak coś potrafi:
https://www.youtube.com/watch?v=R21C0fNTguk
[/quote]
Haha Rock cwana bestia, tak jak ktoś wyżej pisał ułamek talentu ojca pozwoli zostać bogiem ekstraklasy. Podoba mi się długi kontrakt 3 lata i rok przedłużenia w wypadku 25 letniego napastnika to naprawdę jest [i]chapeau bas. [/i]Do tego to co napisal Kajak cholerna medialność transferu, widziałem na filmikach, że Rivaldo senior zjawił się na meczy Dinama - to jest transfer.
Mocniejsza Liga rumuńska gdzie osiągnął wynik strzelecki lepszy od [b]większości[/b] naszych napastników ostatnich dwóch dekad (licząc ekstraklasę). Ja pamiętam lata gdy modliłem się o jednego ku*** napastnika, który w Cracovii w sezonie strzeli 10 bramek, a po Moskale mieliśmy okresy takiej posuchy, że dobrze że już powoli pamięć zawodzi...
All in all - robiąc takie transfery możemy osiągać sukcesy - obrońmy Puchar Polski.
[i]Słuchaj Jezu jak Cię błaga lud...[/i]
Od kiedy w sklepie dostępne koszulki z nr. 7?
Poproszę o chociaż jedną tak efektowną bramkę na sezon jak taty z 16stki przewrotką ; )
Bardzo dobrze wygląda ten zawodnik.
Dokładnie. Z takim nazwiskiem powinien grać non stop tyłem do kamery.
Rock jadł zachmurły tatar na piętrze ?
To będzie mistrz podrywu metodą na ojca w klubach wokół Rynku.
Witam,
Pewno jakbyś był jak Ojciec teraz byś grał w Barcelonie. Ale wierzę, że talent jakiś masz, a on w boskiej Cracovii po prostu odpali, powodzenia.
Ps. Marketingowo strzał w 10. Pewno koszulki będą schodzić jak świeże bułeczki, a i młodzi adepci piłki nożnej będą chcieli być jak rivaldinio.
Niech mu stary opowie jak się ladacznice rucha na Reymonta
ale to będzie grojek. mówię Wam
Nie znam dat, nie pamietam wszystkich wyników ale wydaje mi się, że Barca poległa na UBecji 0:1
Po strzale głowa opalonego Brazylijczyka
Super... Witamy w Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)