[quote="docent" pid='1442813' dateline='1596573291']
Końskie, no cóż, nawet nie wiem, czy tam jest stadion, ale czemu nie np. w Radomiu? Taka nagroda pocieszenia dla miejscowych za brak awansu.
[/quote]
Jak to nie ma stadionu? Mieli tam drużynę Neptun Końskie, kiedyś w niższych ligach grał. Pewnie nadal gra.
-
-
Superpuchar Polski 2020 Legia-Cracovia 9 Sierpień g.20.00
Bartosz Frankowski z Torunia został wyznaczony jako sędzia główny meczu o Superpuchar.
Spotkanie pomiędzy Legią i Cracovią odbędzie się w Warszawie 9 sierpnia o godz. 20:00.
za http://www.90minut.pl/news/305/news3055542-Bartosz-Frankowski-sedzia-meczu-o-Superpuchar.html
[quote='hank' pid='1442919' dateline='1596639536']
Bartosz Frankowski z Torunia został wyznaczony jako sędzia główny meczu o Superpuchar.
Spotkanie pomiędzy Legią i Cracovią odbędzie się w Warszawie 9 sierpnia o godz. 20:00.
za http://www.90minut.pl/news/305/news3055542-Bartosz-Frankowski-sedzia-meczu-o-Superpuchar.html
[/quote]
Niech to będzie znak, że mecz skończy się jak 1/2 finału PP
A mi się jakoś fajnie kojarzą mecze przeciwko Borucowi :)
Wg Probierza Lopes nie zagra (bo nie trenuje ze względu na tę kontuzję którą miał jeszcze przed finałem)
[quote='gusto' pid='1443261' dateline='1596811764']
Wg Probierza Lopes nie zagra (bo nie trenuje ze względu na tę kontuzję którą miał jeszcze przed finałem)
[/quote]
To dobrze, bo cos czuje ze gdyby zagral to jakas brame by nam zapakowal... :rolleyes:
[quote='wrobelson' pid='1443271' dateline='1596813000']
[quote='gusto' pid='1443261' dateline='1596811764']
[/quote]
To dobrze, bo cos czuje ze gdyby zagral to jakas brame by nam zapakowal... :rolleyes:
[/quote]
Co się odwlecze to nie uciecze oby nie zapakował w lidze.
W której TV będzie transmisja
Polsat pokazuje mecz...
W Legii podobno wirus wiec zobaczymy czy zagramy ten Superpuchar w ogole.
To przedsmak tego, co może czekać nas w lidze. Będą problemy.
Wirus wydaje sie niegroźny, ale reguły są takie, że mogą torpedować rozgrywki.
W sumie to podobnie jak w całej gospodarce. Trochę się obawiam, co będzie we wrześniu. To nie są dobre czasy dla przedsiębiorców.
Kurde już sam nie wiem, czy wolę, żeby ten mecz się odbył czy nie, bo jeżeli masażysta lampucera rzeczywiście złapał wirusa to ich grajki na pewno również będą zarazeni. Potem to na naszych przejdzie i z glowy treningi no i chyba również minimum pierwsza kolejka wypada wtedy.
Ja bym chciał żeby mecz się odbył niech wygrają kolejne trofeum i chce Alwareza zobaczyć w akcji w naszej ekipie
W Końskich w 1959 roku Edmund Piątkowski na tamtejszym stadionie pobił rekord Europy w rzucie dyskiem.
[quote='gusto' pid='1443322' dateline='1596832837']
W Legii podobno wirus wiec zobaczymy czy zagramy ten Superpuchar w ogole.
[/quote]
To dawać walkowera i puchar do gabloty.
W odwrotnej sytuacji tak by się chyba stało.
Aaa i z bańkę na nowe buty dla Filipioka
[quote='Jake Blues' pid='1443347' dateline='1596871657']
W Końskich w 1959 roku Edmund Piątkowski na tamtejszym stadionie pobił rekord Europy w rzucie dyskiem.
[/quote]
Końskie to FC Widzewa
Superpuchar powinien się odbyć, jeżeli zawodnicy Legii po wczorajszych pilnych badaniach będą mieli wynik ujemny.
Natomiast w przypadku pozytywnych wyników należy wyłączyć ze składu tych, którzy są zakażeni i też rozegrać mecz, chyba że nie znajdzie się u nich 11 zdrowych plus rezerwowi...
[b]Ale tak zastanawiam się czy to nie celowy zabieg (L)GBT Warszawa?
[/b]Ich niektórzy zawodnicy mieli prawie miesięczne przerwy od piłki i są na początku budowania formy. Tymczasem nasi w zasadzie 10 dni przerwy po osiągnięciu absolutnego szczytu formy w finale PP
W tych okolicznościach może strach zaglądać im w oczy przed ewentualną kompromitacją na własnym stadionie
https://www.meczyki.pl/newsy/nieoficjalnie-koronawirus-w-legii-warszawa-mecz-o-superpuchar-polski-jest-zagrozony/149096-n
[quote='leszeczek' pid='1442782' dateline='1596564377']
Może Końskie to przesada. Tam nikt szanujący się nie jeździ ;). Stadion wręcz zachęca do reaktywacji "sportów walki", chyba, że mecz byłby bez publiczności. Ale kompromisowo można by zagrać w Kielcach.
[/quote]
Kurcze a ja dwa tygodnie temu tam byłem.... Głównie w Sielpi Wielkiej, ale to ta sama gmina i parę kilometrów obok. W Końskich też byłem bo ta Sielpia Wielka jest tak wielka, że nie ma tam ani jednego bankomatu.... Kibicowsko Korona i Widzew....Przynajmniej z tym się spotkałem. Na krótkie wakacje fajne miejsce - zalew z możliwością kąpieli, plaża, lasy, knajpki i bardzo rozsądne ceny. Z Krakowa półtorej godzinki jazdy.
[b]Mecz najprawdopodobniej jednak się odbędzie[/b] :)
https://legia.com/pilka-nozna/raport-medyczny-covid19/10140
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)