Ja szanse oceniam 50 na 50 . Oby tylko się nie posypała nasza obrona i nie robiła byków jak na Podlasiu .
-
-
Puchar Polski 2020/2021
Spokojnie. Strozik zrobi jedna akcje, jak Wdowiak i bedzie zwrot o 180 stopni :)
O której jest mecz?
17:30
[quote='sterby' pid='1483413' dateline='1618335446']
O której jest mecz?
[/quote]
Jutro o 17:30. Transmisja na Polsacie Sport
[quote='gargamel9998' pid='1483399' dateline='1618321560']
Spokojnie. Strozik zrobi jedna akcje, jak Wdowiak i bedzie zwrot o 180 stopni :)
[/quote]
Ale którą ? Tę z Bolkiem ? ;)
Wiadomość z ostatniej chwili - Filipiak nie zagra:
https://www.sport.pl/inne/7,64998,26972885,to-juz-koniec-filipiak-zakonczyl-kariere-w-wieku-25-lat-zaskakujaca.html?utm_campaign=amtpc_deale_msn
Przy obecnej grze obronnej wprowadziłbym Dytiatieva,.
Powinniśmy jutro być pod stadionem,zero organizacji!! Bardzo prawdopodobne że Raków jeżeli nie napotka większych problemów będzie obecny!!! A my Polsat Sport i Ipla! Pozdrawiam
[quote='bang' pid='1483437' dateline='1618349565']
Powinniśmy jutro być pod stadionem,zero organizacji!! Bardzo prawdopodobne że Raków jeżeli nie napotka większych problemów będzie obecny!!! A my Polsat Sport i Ipla! Pozdrawiam
[/quote]
Chyba, że przyjdą Ci z sektora B i może trochę A.
Bo na tych z D to bym raczej nie liczył
Słyszałem, że ci z sektora A będą na błoniach siedzieć a ci z B będą stać.
[quote='gusto' pid='1483443' dateline='1618380044']
[/quote]
No to ci z A zmoczą sobie dzisiaj doopy:D
[quote='Jarek44' pid='1483446' dateline='1618380409']
[quote='gusto' pid='1483443' dateline='1618380044']
[/quote]
No to ci z A zmoczą sobie dzisiaj doopy:D
[/quote]
Nic nie bój! Weźmiemy ze sobą składane krzesełka
Tym razem nie będzie argumentu, ze nie widać boiska przez stojących :cool:
Zaucha od początku w rezerwach to chyba Niemczycki i Strózik od 1 minuty... chyba ze wyskoczy Pik z kapelusza ...
Myślę że na 100% Niemczycki i Strozik. Trzymajmy za chłopaka kcuki, przeciez to nas wychowanek inaczej Żydek kurwa jego mać!!! Strzeli bramkę chłopak!!!
Jeszcze jest Lucek do wyboru ;)
Sędziuje Pan Raczkowski nie wiem czy było podawane http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=368&id_sezon=97
Lysy z Rakowem jeszcze nie przegral jak u nas trenuje... na 5 spotkan 3 wygral i 2 zremisowal... taka podpowiedz dla optymistow ze Rakowowi "taktyka" Lysego nielezy a dla pesymistow badz dla realistow...czas przegrac w koncu z Rakowem... :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1483505' dateline='1618405431']
Lysy z Rakowem jeszcze nie przegral jak u nas trenuje... na 5 spotkan 3 wygral i 2 zremisowal... taka podpowiedz dla optymistow ze Rakowowi "taktyka" Lysego nielezy a dla pesymistow badz dla realistow...czas przegrac w koncu z Rakowem... :)
[/quote]
Dobrze, że to "taktyka" dałeś w cudzyslów... Bo byłem troszkę zmieszany;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)