Takie coś znalazłem:
--------------------------------
Marcin Jaman A co z sobotnim meczem z cracovią i transmisją?
4 godz.
Marcin Jaman
Marcin Jaman Klub Sportowy Świt Skolwin - Szczecin Trzymam kciuki w takim razie, szkoda by było gdyby mecz z ekstraklasowym rywalem był do obejrzenia tylko jako skrót...
1
4 godz.
Klub Sportowy Świt Skolwin - Szczecin
Autor
Klub Sportowy Świt Skolwin - Szczecin Marcin Jaman [u]staramy się o uzyskanie zgody z Polsatu[/u]
5
4 godz.
------------------------
Sorry za takie "chałupnicze" przeklejenie stąd:
https://pl-pl.facebook.com/swit.szczecin/
-
-
Puchar Polski 2020/2021
W Ipla nic nie wiedzą o ewentualnej transmisji naszego meczu.
Oficjalna właśnie podała że będzie transmisja na ipli... bezpłatna. Ciekawe czy zwrócą leszeczkowi hajs xD
Leszeczek opłacił transmisję wszystkim kibicom. Ja bym sprawdził czy przelew nie poszedł z kilkoma zerami za dużo.
[quote='Rock' pid='1460603' dateline='1605268881']
Leszeczek opłacił transmisję wszystkim kibicom. Ja bym sprawdził czy przelew nie poszedł z kilkoma zerami za dużo.
[/quote]
Jeśli tak to robimy ściepę na zwrot kosztów Koledze . :)
Fakt. Pojawiło się. Od 11.45 studio, od 12.30 transmisja. Rzeczywiście z informacją, że bezpłatnie.
Nie sądzę by mi zwracali opłatę. Chyba zamieszanie więcej byłoby warte niż te 5 zł.
Trzeba mieć konto na tej ipli czy jak to się nazywa ?
Chyba trzeba.
Ja mam, a tylko nasze mecze PP tam oglądam, więc gdyby nie było trzeba to bym nie zakładał.
Inna sprawa, że zawsze musiałem zapłacić, jeszcze nigdy nie było w gratisie.
Poniżej link do meczu
https://www.ipla.tv/live/Fortuna-Puchar-Polski-1145-Studio-1230-KS-Swit-Szczecin-Cracovia-Krakow-transmisja-bezplatna/24913
Teraz wszedłem na IPLa babeczki w siatkówkę grają, transmisja bezpośrednia, bez problemu można oglądać.
Ja musiałem się zarejestrować ale trwało to pół minuty:)
ale nie w mojej lokalizacji, kur...
co to ja na Marsie mieszkam?
[quote='squier strat' pid='1460629' dateline='1605287519']
ale nie w mojej lokalizacji, kur...
co to ja na Marsie mieszkam?
[/quote]
No gdzieś między UE a Ameryką ... jakaś wysepka dzika czy dwie tam są.
ps: Na poważnie to odpal VPN z Polską lokalizacją.
a tu nowy link z namiarami na przyzwoite "polskie" vpn
[url=https://vpnekspert.com/jak-zmienic-ip-na-polskie-za-granica-krok-po-kroku/]https://vpnekspert.com/jak-zmienic-ip-na-polskie-za-granica-krok-po-kroku/[/url]
Moim zdaniem nie powinniśmy grać żadnym drugim składem. Ten zespół nie jest zgrany, potrzebuje meczy o stawkę, nawet z zespołem na dużo niższym poziomie ligowym (pewnie w meczu nie zobaczymy dużych różnic - piękno piłki).
nie no musowo pierwszy garnitur. to nie jest zabawa. wrzucimy 5 do przerwy to można wpuszczać dzieciaki. musimy wyjść jak po swoje wiedząc, że oni będą walczyć jak o niepodległość. musimy przeciwstawić się tym samym i pokonać ich wyższymi umiejętnościami piłkarskimi. mam nadzieję, że będzie widać różnicę klas. widziałem ostatnio taki mecz w b kawce gdzie pół drużyny było z 4 ligi. to wyglądało jak mecz reprezentacji szkoły ósmoklasistów z 3b. liczę na to samo. nie można ich zlekceważyć ale trzeba ich sprać na kwaśne jabłko. z szacunkiem i pokorą bez gwiazdorzenia ale im włożyć i jechać do domu
Kto był w Kobylinie ten do meczu nie podchodzi ze spokojem.
żadnego spokoju , dla tego Klubu dzielnicowego i Grojków to mecz nr 1 w całej karierze. Pełna koncentracja i walka na maksa.
jest ktos na tyle ogarniety zeby wrzucic link z meczem? najlepiej live jakis
[quote="Rock" pid='1460659' dateline='1605303284']
Kto był w Kobylinie ten do meczu nie podchodzi ze spokojem.
[/quote]
Wyjazd od Kobylina był jednym z lepszych wyjazdów :Di te karne gdzie wszyscy stali praktycznie na 16 :D
Wszedłem na program ipla.tv 14.11 i brak tam meczu w PP.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)