Na chwilę obecną to zbieranina , nie drużyna .Brak którejkolwiek z formacji , myśli taktycznej , masa prostych juniorskich błędów .Tak grając zdobycie punktów graniczy z cudem !
-
-
Sezon 2020/21 Sytuacja w tabeli, nasze szanse
Przy obecnym tempie punktowania (1,22 pkt/mecz) na koniec sezonu będziemy mieli 36 punkty (31 po odjęciu 5) co dawałoby nam miejsce
- średnia z trzech ostatnich sezonów (przed podziałem) - 11 (14)
- średnia z 3 ostatnich sezonów gdy grano 30 kolejek - 12 (14)
No to do utrzymania brakuje nam 7 punktów w 7 meczach
Ogólnie przy minimalnym nakładzie i przy założeniu poziomu zespołów ESA, powinniśmy spokojnie zająć miejsce 10-14. Tak naprawdę nie mamy do końca złych piłkarzy (paru byłych z szerokiej reprezentacji swoich krajów), tylko mamy trenera, który nie potrafi nic poza systemem - "zepsuj, dzida, może się coś uda...". Wiem, wiem, to czołówka trenerów polskich, ale przy odpowiednim PR sam byłbym w trójce najlepszych trenerów (nie mając pojęcia o trenerce). Tym co napiszą, że MP odniósł parę sukcesów w ESA, zwracam uwagę, to jest tylko ESA!!!
5 dni później
Lecimy z ligi. Abstrahując od tego że mamy słabych piłkarzy, to jednak musimy dodać pecha (tak jak dzisiaj) i przekręty czarnych którzy nas zrobili na 5 pkt (Legia, gts, i jakiś mecz z początku gdzie łysy był na varze). Sumując to wszystko i inne sprawy takie jak np słaby trener na 6 kolejek przed końcem nie widze nadzieji na utrzymanie. Pomóc nam może tylko egzorcysta
Pozostaje liczyć, że Bielsko i Mielec jest również tak tragiczne jak my!
Tylko czy to wystarczy????
- Edytowany
Pany, cieszmy się, że jest pandemia, bo na własne oczy oglądać tego gówna się nie da oglądać...
[quote='tomasz1963' pid='1482816' dateline='1617992156']
[/quote]
Wszystko wskazuje na to ,że nie wystarczy
wolę CRACOVIĘ w 3 lidzę, niż comarchovię w ekstraklasie...
[quote='Khalid' pid='1482862' dateline='1617997955']
[/quote]
[/quote]
ogarnij się :D
efekt nowej miotły w gts już nie działa, w następnej kolejce mają rozpędzony Projekt Warta :D
jest szansa, że po meczu na Reymonta możemy ich pchnąć na dno.
nie ma sianka, nie ma granka. w lutym pożyczkodawcy dorzucili 3 bańki, a kto pożyczy w kwietniu?
zdychaj k.u.r.w.o
No to nadal do utrzymania brakuje nam 7 punktów
Ostatnie 11 meczy Cracovii - 1 zwycięstwo.... przecież to skandal jakiś jest. Żeby w tak buraczanej lidze jak Ekstraklasa nie potrafić nic wygrać to naprawdę potrzebny jest "mega talent".
A za tydzień szykuje się kolejny mecz w którym dostaniemy po głowie... :rolleyes:
Mamy o tyle szczęscia, że w tym sezonie spada tylko 1 drużyna a nie 3. Bo gdyby spadały 3 drużyny to już teraz byśmy mogli pakować walizki i autostradą pojechać wprost do 1 ligi :sleepy:
Gdyby spadały 3 to by już dawno Gardenera nie było.
[quote='squier strat' pid='1482875' dateline='1618000493']
[/quote]
[/quote]
efekt nowej miotły w gts już nie działa, w następnej kolejce mają rozpędzony Projekt Warta :D
nie ma sianka, nie ma granka. w lutym pożyczkodawcy dorzucili 3 bańki, a kto pożyczy w kwietniu?
zdychaj k.u.r.w.o
[/quote]
Serio wierzysz w zwycięstwo w azylu ?Tak słabej baby jagi nie widziałem a i tak nie daliśmy rady.
pożartować nie można?
Wy wszystko tak bierzecie na poważnie.
życie jest łatwiejsze jak uświadomisz sobie, że z Filipiakiem niczego nie osiągniemy.
jeszcze z 10 lat tej męczarni, a potem... kto to wie
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1482954' dateline='1618039834']
pożartować nie można?
Wy wszystko tak bierzecie na poważnie.
życie jest łatwiejsze jak uświadomisz sobie, że z Filipiakiem niczego nie osiągniemy.
jeszcze z 10 lat tej męczarni, a potem... kto to wie
[/quote]
Jakoś nie mam ochoty na żarty zgadnij dlaczego bo dawno to już sobie uświadomiłem.Filipiak tabisz bałdys Probierz droga do nikąd.
Przy obecnym tempie punktowania (1,17 pkt/mecz) na koniec sezonu będziemy mieli 30 punktów (zdobyte 35) co dawałoby nam miejsce
- średnia z 3 ostatnich sezonów gdy grano 30 kolejek - 13 (14)
[quote='leszeczek' pid='1482972' dateline='1618045019']
Przy obecnym tempie punktowania (1,17 pkt/mecz) na koniec sezonu będziemy mieli 30 punktów (zdobyte 35) co dawałoby nam miejsce
- średnia z 3 ostatnich sezonów gdy grano 30 kolejek - 13 (14)
[/quote]
Punktowanie w ostatnich 11 meczach to 0,64 pkt/mecz to na koniec da nam 27 punktów i pewny spadek
Leszeczku daj już spokój. Jak jakiś CUD się nie wydarzy to pod światłym zarządem JanuszKubaMichał dokonujemy niemożliwego tj. lecimy z ligi na pysk.
Banda żałosnych nieudaczników!
[quote="squier strat" pid='1482875' dateline='1618000493']
[/quote]
[/quote]
zdychaj k.u.r.w.o
[/quote]
Jak to kto? W kwietniu to Kwiecień.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)