[quote='squier strat' pid='1435314' dateline='1592594191']
myślisz ?
ostatnim razem kiedy laguna zmieniła się w płonącą pochodnię pomogło tylko na kilka tygodni.
[/quote]
A wiec to nie pasozyt.. to rak zlosliwy
-
-
[31] Cracovia - Jagiellonia Białystok 21.06.2020r. godz: 15:00
Niektorzy narzekali tutaj, ze slabo sie sprzedaja bilety na ten mecz... a ja wlasnie teraz czytam artykul pt. "Kibice Cracovii nie boja sie powrotu na stadion, zainteresowanie karnetowiczow udzialem w meczu z Jagiellonia Bialystok jest duze - widac, ze fani nie boja sie powrotu na trybuny w rezimie sanitarnym." :cool: :cool:
[quote='squier strat' pid='1435314' dateline='1592594191']
myślisz ?
ostatnim razem kiedy laguna zmieniła się w płonącą pochodnię pomogło tylko na kilka tygodni.
[/quote]
Może teraz jeździ czymś lepszym i starczy na kilka miesięcy? ;)
Płonącą Lagunę bardzo szybko ugaszono pokojowymi metodami.
Pieszczotami świata się nie zmieni.Laguna zapewne ubezpieczona to dla zamożnego gościa niewielka wartość. Jeszcze pewnie wypłakał u Filipiaka premię za straty moralne na dwie następne.
Wie ktoś jak z ochroną? Będą przeszukiwać? Pytam bo chciałem wziąć płyn do dezynfekcji?
Cracovia 60% - Jagiellonia 12%
Według typerów faworyt tego meczu jest wyraźny... Zobaczymy czy znajdzie to potwierdzenie na boisku.
[quote='Filipior' pid='1435359' dateline='1592651439']
Wie ktoś jak z ochroną? Będą przeszukiwać? Pytam bo chciałem wziąć płyn do dezynfekcji?
[/quote]
Tak z pół litra :D
[quote='squier strat' pid='1435362' dateline='1592652453']
[quote='Filipior' pid='1435359' dateline='1592651439']
[/quote]
Tak z pół litra :D
[/quote]
Tyle to bez Problemu na każdy mecz można zabrać.
Taka uwaga i apel. Niby banał i oczywistość, ale pojawiła się spora nagonka na Zabrze. Można przeczytać zatem czy Boniek dotrzyma słowa i w przypadku gdy kibice nie będą przestrzegać zasad (jako w Zabrzu) zostanie cofnięte zezwolenie na organizację meczów z udziałem kibiców. Siadajcie ludziska zatem tak jak nam to nakazano. Różne ludzie mają zdania na temat epidemii i jak się zachować. To jednak bez znaczenia i jeżeli nie dla bezpieczeństwa swojego i innych to zróbcie to dla siebie i innych Pasiaków. Nie wiadomo ile to goowno jeszcze potrwa i lepiej oglądać mecze wedle tych zasad niż w telewizji.
Apel do rozsądku kibiców?
Dobre , dobre.
3000 ludzi w odstępach po 5 metrów od siebie... Świetny doping będzie... Chyba głos wyłączę...
[quote='MITSUBISHI_WRC' pid='1435360' dateline='1592651603']
Cracovia 60% - Jagiellonia 12%
Według typerów faworyt tego meczu jest wyraźny... Zobaczymy czy znajdzie to potwierdzenie na boisku.
[/quote]
U buków podobnie. Jesteśmy faworytem. Poniżej linii 2.00 Totolotku na nas, a więc szanse na rewanżyk są dość realne. Dawno nie [size=small]wygraliśmy u siebie. Już chyba czas najwyższy się przełamać...[/size]
[quote='wrzo.ksc' pid='1435477' dateline='1592736291']
3000 ludzi w odstępach po 5 metrów od siebie... Świetny doping będzie... Chyba głos wyłączę...
[/quote]
Skąd te 3000 tyś chyba że w dwóch meczach przy Kałuży.
mariusz, Ty się zbieraj na mecz, a nie siedź przed monitorem.
bilety jeszcze są.
Śmierdzi remisem. Ostatni mecz był remisowy, ale i tak przegraliśmy, więc teraz remis wydaje mi się najbardziej prawdopodobny.
[quote='squier strat' pid='1435497' dateline='1592738592']
mariusz, Ty się zbieraj na mecz, a nie siedź przed monitorem.
bilety jeszcze są.
[/quote]
Będę...
Tak zagramy
[img]https://pbs.twimg.com/media/EbCI3XSXgAEJCXc?format=jpg&name=small[/img]
[quote='hank' pid='1435522' dateline='1592741369']
Tak zagramy
[img]https://pbs.twimg.com/media/EbCI3XSXgAEJCXc?format=jpg&name=small[/img]
[/quote]
Bez niespodzianek ;)
Z tym Dimunem dali by juz spokoj sobie.... Reszta ok... Do booooju!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)