Raz się przegrywa, raz się przegrywa. Trzeba ich pochwalić za konsekwencję. Martwi niestety możliwość przebicia wyniku gts-u, z którego nie tak dawno mieliśmy niezły ubaw. Z drużyny, która miała walczyć o majstra, a już w najgorszym wypadku o podium, staliśmy się drużyną, która walczy o jakiekolwiek punkty.
-
-
(28) Pogoń Szczecin - Cracovia 06.06.2020 ,20:00
- Edytowany
Dwie żółte Helika a to nie to samo co czerwona. Tam rzeczywiści był spalony przy bramce dla nas?
[quote='alocha' pid='1433772' dateline='1591473508']
Ja wysiadam, dawno takiej chujni nie widziałem.
[/quote]
To teraz pomyśl sobie jaka patologia się musi w tym klubie odpierdalać, że Probierz, który kosi bańkę miesięcznie też chce wysiąść.
[quote='Mentny' pid='1433774' dateline='1591473567']
Dwie żółte Helika a to nie to samo co czerwona. Tam rzeczywiści był spalony przy bramce dla nas?
[/quote]
Był centymetrowy...Nagle Pestka odbudował formę przez tydzień a Wdowiak stracił.Szkoda słów dla pseudo ogrodnika i pseudo prezesa tabisza za wysokie progi Cracovia na wasze nogi.
Dopóki Filipiak nie odejdzie nic sie nie zmieni. Ja chcę sukcesów,nawet gdy to będzie powodem późniejszego grania w 4 lidze...jak gts
Tak jak pisałem. Z Płockiem mecz o ósemkę. Robimy wszystko aby potwierdzić regułę Pilcha.
[quote='orłowy' pid='1433773' dateline='1591473538']
staliśmy się drużyną, która walczy o jakiekolwiek punkty.
[/quote]
Serio? Jakoś nie zauważyłem. Ani tego, że staliśmy się drużyną, ani że walczymy o jakiekolwiek punkty. I nie raz się przegrywa tylko już 6 razy z rzędu i obawiam się że to nie koniec, bo Probierz już nie wie co robić i wykonuje chaotyczne ruchy. Może klątwa pucharów dopadła nas z wyprzedzeniem?
[quote='orłowy' pid='1433778' dateline='1591473736']
[quote='alocha' pid='1433772' dateline='1591473508']
Ja wysiadam, dawno takiej chujni nie widziałem.
[/quote]
To teraz pomyśl sobie jaka patologia się musi w tym klubie odpierdalać, że Probierz, który kosi bańkę miesięcznie też chce wysiąść.
[/quote]
On chce wysiąść ale z tą bańką
Ja tam nie widziałem spalonego!!! Jeśli nawet było coś na styku to bramka dla nas powinna być uznana.
Znakiem rozpoznawczym tego zespołu jest brak napastnika i choćby jednego jako tako wyszkolonego technicznie zawodnika.
Jeden fakt - to taki, że Marciniak nas przekręcił. Nie ma mowy o spalonym - bzdura totalna.
Drugi fakt, to taki, że terner jest jeszcze większym idiotą niż myślałem....jak można było postawić w takim meczu na Fiolica i Loshaja od pierwszej minuty? Jedyny to Tiago coś pokazał i sie starał. Środek pola nie istanieje i stąd mamy problem w kreowaniu gry. Wdówka jest zakochany i tylko pokazuje same sweet focie ze swoją niunią...więc już wiadomo gdzie ta forma sportowa jest lokowana. Gol bez ładu i składu - co podanie to do przeciwnika....generalnie dramat
Ehh...
Trenerze - w Gdańsku z betonami - nie wiem niech Pan zabroni im atakować , wychodzić z własnej połowy - ale nie możemy tego meczu przegrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak zlecimy z piewrszej ósemki, to przysięgam i nie żartuje, że osobiście wywiozę Pana z moim Przyjaciółmi Pana na taczkach z klubu i wypierdo....y na środku Wielickiej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrozumiałeś Ty pseudo trenerze ???? Człowieku ty masz więcej szczęścia niż rozumu, ale to koniec . Nie będziesz już żadnej druzyny trenował nigdy - chyba, że w A klasie na jakimś wygwizdowie.
[quote='naki' pid='1433847' dateline='1591479576']
Jeden fakt - to taki, że Marciniak nas przekręcił. Nie ma mowy o spalonym - bzdura totalna.
[/quote]
Marciniak? Marciniak tego nawet nie sprawdził na Varze, on zawierzył tym z Varu... Kto tam był, na marginesie?
Symptomatyczne, ze stopklatkę pokazano tylko raz i to przez moment... To trzeba było dokładnie zobaczyć i to IDEALNIE W MOMENCIE PODANIA. I to Marciniak powinien był zrobić.
A w sumie mecz przegramy pechowo. Naprawdę mielismy wiecej z gry i bramka dla nas wisiała na włosku. Jedna spartolona akcja w obronie.. Jak z Jagiellonią...:(
Liczmy na Stawowego, że nie przegra z Rakowem - bo inaczej ta ósemka naprawdę stanie się trudna...Co ja piszę? Obecny ŁKS ze Stawowym z Rakowem nie przegra? no cóż, podobno w tej ekstraklapie wszystko może się zdarzyć...
Naprawdę Waszym problemem jest teraz, kto nie uznał nam NIEPRAWIDŁOWO zdobytej bramki? Co by to zmieniło? Dostalibyśmy 2-1? Już mam dość oglądania tej gry i braku punktów (w przypadku &**owej gry i kilku punktów nie byłbym aż tak zły, bo uważam że styl nie jest potrzebny do bycia mistrzem). Nie mamy zawodników, którzy mogli by nam kreować grę, a jeśli takich mamy to są oni wystawiani na skrzydle. Gdzie to wszystko zmierza? Bo ja nie widzę ani pomysłu ani woli walki... Zostaje mi tylko dalej wierzyć, a potem dostawać liścia w trakcie i po meczu.
Przyznaję, jestem jednym z ostatnich do krytyki zarządu, ale zaczynam być wkurwiony i zaczyna wkurwiać mnie liga biznesmenów.
- Edytowany
[quote='Gitarz' pid='1433856' dateline='1591482315']
Naprawdę Waszym problemem jest teraz, kto nie uznał nam NIEPRAWIDŁOWO zdobytej bramki?
[/quote]
Problemem jest, czy ona rzeczywiście była nieprawidłowa. Ja naprawdę bym chciał to zobaczyć. Przypomnę, że gdy bramka padła, komentator (chyba nawet Węgrzyn) powiedział "nie ma mowy o spalonym", liniowy też nie zasygnalizował. W TV pokazali tę linę na moment. Tam był wyciągnięty but Jablonskiego za obrońcę. Czy było to w momencie podania, czy ciut potem?Trzeba to dokładnie zobaczyć...I mnie trochę dziwi, że Marciniak nie chciał zobaczyć tego sam na Varze. I chciałbym wiedzieć, jaki to aptekarz był tam na Varze. Czy tak samo aptekarski będzie, gdy będzie spalony przeciw nam.
Pan sędzia Stefański z meczu z CWKS zagwizdał przeciw nam wolnego pośredniego ZGODNIE Z PRZEPISAMI. I mieliśmy
do niego pretensje - słuszne? słuszne. Chyba nigdy przedtem, a niemal na pewno nigdy potem on takiego wolnego nie odgwizdał.
Jeśli był spalony, to trudno - pech. Bo w innych kategoriach tego oceniać nie należy. Parę centymetrów i byłby gol, i może mecz by się ułożył inaczej...
Uważam, że przegraliśmy pechowo. Jedna akcja przy karygodnym dopuszczeniu Drygasa do główki gdzie przyszedł on sam. Ale nie jest to tak dramatycznie. Parę akcji ładnych było, strzał Lopeza, strzał Stróżika, akcja Thiago... Szkoda tej drugiej żółtej kartki Helika, nie zagra z Lechią.
Ważne żeby wejść do ósemki, nie chcę się denerwować czy spadniemy. I nie chcę kolejnych derbów przed wakacjami, przy obecnej formie to może się różnie skończyć,,,
[quote='Kacyk' pid='1433863' dateline='1591486066']
[quote='Gitarz' pid='1433856' dateline='1591482315']
Naprawdę Waszym problemem jest teraz, kto nie uznał nam NIEPRAWIDŁOWO zdobytej bramki?
[/quote]
Problemem jest, czy ona rzeczywiście była nieprawidłowa. Ja naprawdę bym chciał to zobaczyć. Przypomnę, że gdy bramka padła, komentator (chyba nawet Węgrzyn) powiedział "nie ma mowy o spalonym", liniowy też nie zasygnalizował. W TV pokazali tę linę na moment. Tam był wyciągnięty but Jablonskiego za obrońcę. Czy było to w momencie podania, czy ciut potem?Trzeba to dokładnie zobaczyć...I mnie trochę dziwi, że Marciniak nie chciał zobaczyć tego sam na Varze. I chciałbym wiedzieć, jaki to aptekarz był tam na Varze. Czy tak samo aptekarski będzie, gdy będzie spalony przeciw nam.
Pan sędzia Stefański z meczu z CWKS zagwizdał przeciw nam wolnego pośredniego ZGODNIE Z PRZEPISAMI. I mieliśmy
do niego pretensje - słuszne? słuszne. Chyba nigdy przedtem, a niemal na pewno nigdy potem on takiego wolnego nie odgwizdał.
Jeśli był spalony, to trudno - pech. Bo w innych kategoriach tego oceniać nie należy. Parę centymetrów i byłby gol, i może mecz by się ułożył inaczej...
Uważam, że przegraliśmy pechowo. Jedna akcja przy karygodnym dopuszczeniu Drygasa do główki gdzie przyszedł on sam. Ale nie jest to tak dramatycznie. Parę akcji ładnych było, strzał Lopeza, strzał Stróżika, akcja Thiago... Szkoda tej drugiej żółtej kartki Helika, nie zagra z Lechią.
Ważne żeby wejść do ósemki, nie chcę się denerwować czy spadniemy. I nie chcę kolejnych derbów przed wakacjami, przy obecnej formie to może się różnie skończyć,,,
[/quote]
Według mnie była nieprawidłowa, ale to tylko moje zdanie. Jak dla mnie spalony był, minimalny, ale był. Też mnie zastanawia czemu Marciniak nie podszedł do var, ale może po prostu zaufał sędziemu, który był za to odpowiedzialny (Dobrynin siedział na varze).
Qrwa, tysiąc kamer na meczu i żadnej powtórki ? Jedna grafika w stylu pijanego Gmocha ma ludziom rozwiać wszelkie wątpliwości ? A ta łysa pała celowo nie poszła do monitora,żeby cała Polska nie widziała,jak było naprawdę. Jeżeli on na żywo nie wyłapał spalonego,a zrobił to za niego var to powinien przy telewizorze podjąć decyzję.Ale Marciniak,jak zwykle ma swoje zasady sędziowania.
a na prośbę komentatorów o powtórkę po dłuższej chwili otrzymaliśmy jakiś zatrzymany, pokreślony liniami kadr z kamery, która nie była na wysokości pola karnego
WAŁEK jak ch...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)