Hmmm..., jak zacząłem śledzić forum, posty the Paintera dodawały tu kolorytu, takie wspominki, szkoda że nie pisze
-
-
Forumowicze, których brakuje ...
14 dni później
Cieszy, że wielu forumowiczów, sądząc po nikach wróciło
- Edytowany
Malarz, Miszczu, Ian Thorpe., Stara Huta..... :(
358 dni później
:)
- Edytowany
Wrócą jak zdobędziemy medal. Nie dlatego, że są kibicami sukcesu tylko dlatego, że mają wyczucie chwili.
320 dni później
Co sie stało z naszym niegdysiejszym głosem młodego pokolenia ?
Nie wiem co mam sądzić o transferach .
SaNto wróc !!!!
Wszyscy młodzi i starzy forumowicze pozostają w gotowości! :)
Pisał, że życie go pochłania i nie ma czasu na forum.
Po pokazie w Pruszkowie pisał mi żebym przekazał, że pozdrawia i śmieje się z naiwniaków.
Nie zrobiłem tego bo wciąż mnie wqrw trzymał i poza tym nie chciałem dolewać oliwy do ognia, ale niniejszym to czynię 😉
I tak nic więcej niż ciepłej wody nie będzie więc jeden uj. Srajtaśmy w kiblach już nie ma 😉
Po co srajtasma.... jest ciepła woda... i paluszek 😂😂😂
Oszczędności
[quote]#post1747230 Pisał, że życie go pochłania i nie ma czasu na forum.
Po pokazie w Pruszkowie pisał mi żebym przekazał, że pozdrawia i śmieje się z naiwniaków.
Nie zrobiłem tego bo wciąż mnie wqrw trzymał i poza tym nie chciałem dolewać oliwy do ognia, ale niniejszym to czynię 😉
I tak nic więcej niż ciepłej wody nie będzie więc jeden uj. Srajtaśmy w kiblach już nie ma 😉[/quote]
Z reguły się z nim nie zgadzałem oraz miałem alergię na ten osobliwy trolling na zasadzie "nie ważne czy głupio, ważne, ze pod prąd".
Ale nie zmienia to faktu, że gość ma pasiaste DNA i przez te wszystkie lata przeszedł tę samą drogę co większość z nas.
Kiedyś ekscytacja, emocje, dziś już totalne wypalenie i nawet nie zwątpienie, APATIA, OBOJĘTNOŚĆ.
I feel the same bro...
Też tak miałem ale mi przeszło
chyba po ostatnich latach wielu ma dość, choć rok temu mieliśmy nadzieje na coś więcej bo klub szedł w dobrą stronę. Wiem że Prezes Mateusz jest różnie odbierany, ale jakoś przy nim miałem wrażenie że chcemy grać o czołówkę, transfery też zdarzały się na sam koniec ale to były ruchy naprawdę na papierze porządne.
Ma ktoś wiedze, co się stało z geopijatykiem?
[quote]#post1747257 chyba po ostatnich latach wielu ma dość, choć rok temu mieliśmy nadzieje na coś więcej bo klub szedł w dobrą stronę. Wiem że Prezes Mateusz jest różnie odbierany, ale jakoś przy nim miałem wrażenie że chcemy grać o czołówkę, transfery też zdarzały się na sam koniec ale to były ruchy naprawdę na papierze porządne.[/quote]
Jednak liczy się to jak mężczyzna kończy a nie zaczyna .
[quote]#post1747351 Zostawił nas ze znacznie lepszymi perspektywami na wynik sekcji piłkarskiej niż to co mamy obecnie[/quote]
Serio nie jestem pewien, więc pozwolę sobie dopytać - w sensie, że Geoś, czy Ptyś? 😂
zdecydowanie Geos. Drozdz zostawil po sobie minę.
Ja też jestem za. Żeby Santo wrócił. I przyprowadził jakiegoś szejka za brodę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)