Osobiście nie widzę możliwości rehabilitacji za porażki z CWKS-em i zwłaszcza gts -em. Już wiele porażek widziałem i przeżyłem, żal mi jedynie naszego młodego pokolenia Pasiaków. Dzieciaki marzły dopingowały a nasi bez ambicji i chęci.
Nie wiem jak Wy to widzicie, ale zawodnicy z własnej kieszeni powinni ufundować na najbliższy mecz darmowe wejścia dla wszystkich poniżej 18-tego roku życia oraz koszulki !
Za tak wykonana pracę z Piastem CWKS-em i gts-em nie powinni brać pieniędzy!
-
-
Jaka Kara? Jak mają się zrewanżować ?
- Edytowany
niech nic nie fundują nikomu, za jaka kare kazesz dzieciakom ogladac to gow.no? nie wszystko mozna zalatwic pieniedzmi Filipiaka. ta "druzyna" razem z "trenerem" przestala dla mnie wczoraj istniec.
Niech zdupcają. Tylko dobrze by to było im przekazać bo znając Probierza dziś ich pochwali za dyscyplinę taktyczną.
Tak beznadziejnej porażki w derbach nie widziałem wcześniej. Nawet drużyny Majewskiego czy Stawowego coś prezentowały
Jaka kara? o czym Ty piszesz? po co znowu dmuchać ten balonik skoro znowu pęknie? niech grają sobie na środek tabeli przy 4 tyś widzów i będzie git, komark będzie szczęsliwy bo promocja będzie tak czy tak... dzięki Januszowi i całej tej eskadrze patałachów jesteśmy i będziemy nijacy i tylko przeciętni - mentalność średniaka to nasze przekleństwo które Janusz kocha.
Człowiek specjalnie bierze wolne, jest przeziębiony ale idzie dopingować na stadion a otrzymuje takie coś ... nie ma co karać, kolejny stracony sezon i nadzieje . Lepiej poświecić czas rodzinie i odpocząć od meczów Cracovii . Sercem być ale nie angażować się
To były najgorsze derby na jakich byłem. Wyszli na mecz posrani i grali na stojąco. O dopingu i oprawach szkoda się rozpisywać, na Armaturze bywały lepsze...
[quote='JIRA' pid='1425307' dateline='1583310066']
Jaka kara? o czym Ty piszesz? po co znowu dmuchać ten balonik skoro znowu pęknie? niech grają sobie na środek tabeli przy 4 tyś widzów i będzie git, komark będzie szczęsliwy bo promocja będzie tak czy tak... dzięki Januszowi i całej tej eskadrze patałachów jesteśmy i będziemy nijacy i tylko przeciętni - mentalność średniaka to nasze przekleństwo które Janusz kocha.
[/quote]
O jakim pompowaniu balonika ??? Nic takiego nie pisałem!!! Szkoda zmarnowanej szansy na pozyskanie nowych pasiaków którzy byli pierwszy raz na meczu i mogli już zostać. Po czymś takim zostanie wyłącznie żelazny elektorat.
Porażka w derbach jest [b]NIEWYBACZALNA[/b].
TOM76 pisząc takie posty dajesz im myśleć, że wygrają dwa następne mecze i wszystko im wybaczymy - KONIEC TEGO! dość ładowania w ciula kibiców.
Grajki bez ambicji, właścicel megaloman kochający korporacyjne standardy i Probierz parodysta przegrali wszystko co się dało - wszystko co najważniejsze dla kibica. Ja pierwszy raz w życiu mam żal do siebie, że kupiłem karnet - po ponad 20 latach mam tego dość.
[quote='QueN' pid='1425327' dateline='1583311814']
To były najgorsze derby na jakich byłem. Wyszli na mecz posrani i grali na stojąco. O dopingu i oprawach szkoda się rozpisywać, na Armaturze bywały lepsze...
[/quote]
A jaka inna miala byc skoro kolejny raz Psiaki ich rozkminily? Oprawcy mają kreta u siebie albo są idotami
Nie, nie dwa mecze przegrane z CWKS-em i gts-em i to w takim stylu nie są do odrobienia nawet kilkoma zwycięstwami!!! Chyba, że wygrana w finale PP w cwksem i gtsem w górnej ósemce- [b]tylko że to już fantastyka naukowa[/b].
3 godziny snu na dobę... 1800 kilometrów podróży... Zdarte całkowicie gardło... I wszystko PSU w dupe! Jebac ta piłkę... Wróćmy do 3 ligi i bądźmy znów najlepsza chuliganka w Polsce! Jebac piłkę.
Niestety wychodzą teraz dziadowskie oszczędności jakie się stosuje w klubie od lat i bezsensowne wydawanie pieniędzy na zawdoników, którzy sa coraz słabsi...Przykład Floriana i przedłużenie kontraktu z Vesteniyckim jest dobitny.
I pitolenie, że nikt wartościowy nie chce do nas przyjść itd...można sobie włożyć między książki. Wczoraj sąsiadka udowodniła jak można zbudować zespół z nieznanych nikomu piłkarzy plus kilku bardzo doświadczonych zawdoników.
Tylko zdobycie trofeum w tym sezonie
Wybaczę im tylko wtedy, jak pojedziemy na Narodowy za Cracovią i tam nie przyniosą wstydu.
Kur** skąd marketing weźmie teraz kasę na wymianę wszystkich reklam? przez to za rok znów braknie kasy na transfery...
Za to co pokazali wczoraj, a przede wszystkim Probierz, nie ma odkupienia. Jedyne czym mogą się zrewanżować, to rozjebaniem gts w przyszłości. Bierze człowiek urlop, żeby dziś nie wyglądać w pracy jak zombie, jedzie na stadion, drze mordę 90 minut, "piwo" bezalkoholowe "kończy się" na B po 15 minutach, więc pije się gówno z cukrem i patrzy, jak pchlarze nas tłamszą. Wyprzedzają, wychodzą na pozycje i do piłki. My wyglądamy jak po jakimś obozie pracy w archipelagu gułag.
Jeszcze ślepa kurwa z chorągiewką odpierda@la akcje, jakby nosił -15 dioptrii i zgubił okulary, co potwierdzają sms'ami znajomi sprzed TV. Fiolić podbiega do rożnego i macha do nas, żeby głośniej dopingować, więc wszyscy wchodzą na pełnej, ale dla kogo? Nie wiem czy Probierz ich zajechał w Turcji, czy odebrał im radość z gry, tak kurw@ właśnie, radość z gry w piłkę nożną, wpieprzając swoje schematy z czasów Franciszka Józefa, ale wyglądali jak zbieranina patałachów, niegodnych noszenia koszulki w Pasy.
Jestem wqrwiony. Jestem piekielnie zły. Boli mnie porażka, jak każdego z nas, ale bardziej boli mnie, że mimowolnie lub nie, przeszliśmy obok tych derbów. Doprowadza mnie do do szewskiej pasji. Więc pierdolę przeprosiny.
P.S. Dalej uważam, że gts jest cienki i nie zrobi sztycha z górą tabeli, przejebie w Gdyni i będzie bił się o to, żeby nie spaść.. Tylko my obecnie jesteśmy patologicznie ciency. Równie cienki jest tylko dowcip Probierza, klasa Tabisza i pierdolenie Janusza.
Gra Cracovii wygląda tak samo od początku sezonu.
Do dziś nie wiem jakim cudem zajmujemy tak wysokie miejsce w tabeli (spokojnie, skończymy w środku tabeli) . Można wnioskować że na punkty które zdobyliśmy składa się 60% totalnego farta (jakiejś np wrzutki z rożnego - może od kogoś się odbije) 20% Peskovicia który ratuje nam cokolwiek w każdym meczu i 20% nie wiem, strzału życia Hanci czy Pestki oraz słabości rywali.
- Przez cały dotychczas sezon gra = łupanka byle dalej od siebie na 170 Wdowiaka i teraz Fiolicia
- Zero totalnej koncepcji - gry w piłkę. Zero ruchu, środek nie pokazuje się do gry (takie założenia)
- Krew zalewa mnie jak widzę wyrzut z autu w pole karne
- Najlepszym dryblerem jest Jabłoński (Śo) Skrzydłowi u nas to zero jakichkolwiek umiejętności (nie robią przewagi, nie ryzykują, gra do najbliższego lub łupanka na jednego napadziora)
- Pelle - coś tam jakby umiał, ale na nic się to nie przekłada (Może dlatego że cały czas dostaje piłke na pysk zamiast do nogi)
- Zmiany trenera, często słabe, późne.
- Kreatywny wydaje się Thiago - dostaje 10 minut gry.
- Hanca - no kumaty jest to wiadomo, ale nie ma z kim...
- Napastnika wiadomo że nie mamy
Nie ma jakości. Drużyna jest średnia, niewystarczająca na puchary a co dopiero mistrzostwo. Luty i początek marca miały to zweryfikować i tak też zrobiły
Probierz to nie jest trener do kreatywnej gry w piłkę. To bardziej taki coach na drużynę która walczy o utrzymanie w 1 lidze.
Pierdoleni nieudacznicy. Od zarzadu przez klauna Probierza kończąc na obsranych już przed pierwszym gwizdkiem skórokopach. Jeszcze nigdy nie byłem tak wkurwiony jak wczoraj. Wczorajszy spektakl przyćmił Derby na gtsie po których polecieliśmy, czy mecz we Wronkach. Tej żenady im nigdy nie zapomnę, no chyba że wypuszczą jakiś wyjebany w kosmos spot reklamowy, błysną na twitterach, instagramach czy innych gównach no i na koniec roku bilans księgowy będzie lepszy niż poprzednio. Bo w końcu o to chyba chodzi w sporcie? A że wczoraj plecy? Mecz jak każdy inny o 3 punkty...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)