[quote='STARA HUTA 82' pid='1425365' dateline='1583316028']
Czy to naprawdę jest forum KIBICÓW (1. osoba oglądająca rozgrywki sportowe i dopingująca tych uczestników, z którymi sympatyzuje;
2. przenośnie: osoba wspierająca czyjeś działania; zwolennik, stronnik) Cracovii???
Bo wygląda to raczej na stronę płaczących bab, rozwydrzonych gówniarzy i zgryźliwych starców mających przykre życie... których komentarze czytają gtsy i mają ubaw po pachy! Swoją drogą gtsy jak tak sobie czytacie, to po wczorajszym meczu nic się nie zmieniło, jesteście kurw ami, 60tkami jak byliście...
Wy, piszący tutaj, się za kibiców macie? Wy kochacie Cracovię? Podobnie Jak Wasi przyjaciele, żony, dzieci kochają Was? Wasi bliscy jak jesteście w dołku, nie idzie Wam, jeżdżą po Was jak po szmacie? To ja Wam współczuje takich bliskich. Czego byście w chwilach słabości oczekiwali od bliskich? Wsparcia? Czy jebania na każdym kroku/poście?
Owszem przegrali... Przegrali też z cwks i piastem.... Być może w Zabrzu też będzie słabo... Ale właśnie dlatego teraz gdy jest gorzej, potrzebują wsparcia! W czynach, słowach, gestach... jak kto potrafi. Probierz, zawodnicy, głowy do góry i WALCZYĆ!
[/quote]
Tylko żona, czy rodzina mi nie mówi, że mamy kasę i kupimy Ferrari, a kupujemy malucha i nie okłamuje mnie od lat- taka mała różnica.
-
-
(26) Górnik Zabrze - Cracovia 06.03.2020 20:30
[quote='STARA HUTA 82' pid='1425365' dateline='1583316028']
Czy to naprawdę jest forum KIBICÓW (1. osoba oglądająca rozgrywki sportowe i dopingująca tych uczestników, z którymi sympatyzuje;
2. przenośnie: osoba wspierająca czyjeś działania; zwolennik, stronnik) Cracovii???
Bo wygląda to raczej na stronę płaczących bab, rozwydrzonych gówniarzy i zgryźliwych starców mających przykre życie... których komentarze czytają gtsy i mają ubaw po pachy! Swoją drogą gtsy jak tak sobie czytacie, to po wczorajszym meczu nic się nie zmieniło, jesteście kurw ami, 60tkami jak byliście...
Wy, piszący tutaj, się za kibiców macie? Wy kochacie Cracovię? Podobnie Jak Wasi przyjaciele, żony, dzieci kochają Was? Wasi bliscy jak jesteście w dołku, nie idzie Wam, jeżdżą po Was jak po szmacie? To ja Wam współczuje takich bliskich. Czego byście w chwilach słabości oczekiwali od bliskich? Wsparcia? Czy jebania na każdym kroku/poście?
Owszem przegrali... Przegrali też z cwks i piastem.... Być może w Zabrzu też będzie słabo... Ale właśnie dlatego teraz gdy jest gorzej, potrzebują wsparcia! W czynach, słowach, gestach... jak kto potrafi. Probierz, zawodnicy, głowy do góry i WALCZYĆ!
[/quote]
Proponuje jeszcze zaśpiewać "Nic się nie stało" i "Łubu dubu miech żyje nam prezes naszego klubu"!
Po pierwsze wali mnie ichnie forum. Niech dalej zbierają butelki, makulaturę i złom na wypłaty dla swoich kopaczy!
Po drugie, właśnie dlatego, ze KOCHAMY CRACOVIĘ to wyrażamy głębokie zaniepokojenie tym co się dzieje w tym klubie. I nie dlatego, że przegraliśmy kolejne 3 mecze, ale dlatego, że w dwóch ostatnich przeszliśmy koło nich bez ambicji i chęci walki! I wydaje mi się, że wczorajsza porażka jest o tyle bardziej brzemienna w skutki od poprzednich, że stawia pod dużym znakiem zapytania prawie dwu letnią pracę Probierza. Wczoraj i w Warszawie wyglądaliśmy jak przypadkowa zgraja amatorów kopiących w wolnej chwili piłkę na błoniach! Z juniorskimi błędami, kompletnym brakiem jakości i pomysłu na grę oraz BEZRADNOŚCIĄ! Czyli co wracamy do punktu wyjścia?
I bardzo proszę o nie podpieranie się pozycją w tabeli i ilością zdobytych punktów.
I wreszcie po trzecie nasi kochani bliscy są dla nas ostoją, ale i oni dla notorycznych i niereformowalnych osobników stracą w końcu cierpliwość!!!
Święta racja, że należy wspierać i każdy pewnie tak to czuje, ale taka rola kibica, że musi sie gdzieś wyżalić. Niestety po ostatnich występach trudno o optymizm, więc rozumiem rozgoryczenie.
W Zabrzu będzie ciężko, bo Górnik wyjatkowo gra inaczej u siebie niż na wyjazdach i jest zawsze dominującą stroną. Moim zdaniem Janusz Gol powinien mieć zmiennika, i góra grać po 45 min - nie rozumiem, dlaczego trener skreślił Dimuna i nie daje szans Thiago.
Żaden wynik mnie nie zdziwi w tym spotkaniu... do tego meczu podchodze na pełnym luzie. :rolleyes:
Teraz to ja już sam nie wiem co myśleć.... Górnik przecież nie jest słaby. Kurde jakoś nie wierzę w nasze zwycięstwo...
W Zabrzu każdy wynik jest możliwy , obydwa zespoły po wczorajszych porażkach będą liczyć na przełamanie .Niech MP przestanie eksperymentować tylko wystawi jedenastkę złożoną z najlepszych aktualnie zawodników i jedziemy . Z Cracovią na zawsze i do końca !
najlepszych zawodników? A którzy to są najlepsi przepraszam?!
Ci co są w jakiej takiej formie i ci w pełni ZDROWI !
- Edytowany
Pesković
Diego, Dytjatjew, Jablonsky/Helik, Pestka
Hanca, Lusiusz, Rakoczy, Thiago
Lopes, Vestenicky
albo Gol może już doszedł do siebie to zamiast Rakoczego, albo Rakoczy zamiast Vestenickiego i jednak tylko z Lopesem w ataku.
- Edytowany
Mój typ - bramka i obrona j/w , pomoc : Hanca , Dimun Thiago, Lusiusz, Widowiak oraz Lopes . Chyba, że wróci do formy Gol .
Widowisk, oryginalnie Mateusz :)
Poprawione ale to psikus sprzętu , pisałem poprawnie .
Skład jest obojetny, maja wygrać i tyle. Walczymy o podium do Chuja!!!!
Zastanawiam sie czemu Probierz nie próbuje Lopesa jako cofnietego napastnika / pomocnika za Vestenickim... i czemu tak rzadko gra Rakoczy, który ma" to coś"
A ja będę mecz oglądał jak zawsze tylko nie wiem, kiedy ta drużyna odzyska u mnie szacunek ...., bo na szacunek u mnie trzeba zasłużyć.
- Edytowany
dzisiaj kolega też sie obruszył jak napisałem, że mam w doopie. mówi, że z drużyną trzeba być na dobre i na złe.
Problem w tym, że ja od 19 lat jestem na złe. Nigdy nie byłem na dobre. No i mam dość. Meczu nawet nie zamierzam oglądać, na stadion przyjdę tylko zjeść kiełbasę bo ostatnio nie zdażyłem i spadam do domu
[quote='Jake Blues' pid='1425202' dateline='1583277381']
Sezon już zakończony
[/quote]
No wiecie co... Jak Cię lubie, jak można? Walczymy o PP, o puchary, o medale. Na podium nie byliśmy od... ilu lat? A jeśli (oby nie) gts wejdzie do ósemki, to jeszcze będzie szansa rewanżu. Ja też ciężko przeżywam ten mecz, ale ja już wiele derbów przegranych widziałem. Cięzko przeżywam zwłasza triumfujące wpisy ub-fanów i milicjantów na interii, ich wredne kłamstwa o historii - ale gramy dalej...
[quote='hank' pid='1425509' dateline='1583336319']
Napisane przez Diabel - 5 godzin(y) temu
Widowisk, oryginalnie Mateusz [img]https://www.cracovia.krakow.pl/images/smilies/smile.png[/img]
Poprawione ale to psikus sprzętu , pisałem poprawnie .
[/quote]
Sprzęt dalej psikusi (w drugiej literze) i mamy niespodziewaną śmieszność hanka :)
le ja też uważam, że powinien grać od pierwszej minuty. Poza tym on się wczoraj naprawdę starał. Zresztą przez ostatni kwadrans inni też...
Walczyć o górna ósemkę bo stawka się wyrównuje, a psiarnia idzie siłą rozpędu i boję się żeby nie było zamiany miejsc w ósemkach!
Mają wyjść na Zabrze i zapierd…. A na szacunek muszą zapracować od nowa!
Szacunek bardzo łatwo stracić, a trudno odbudować. Ja zawsze po przegranych derbach mam tak samo, szczególnie po ewidentnym braku zaangażowania. Mam ich w ...
I dopiero teraz musza udowodnić, że nie są tylko wkładami do koszulek.
I nie mylcie tego z obrażaniem się na Cracovię, bo jestem jej kibicem od 44 lat.
[quote='kaleb' pid='1425657' dateline='1583396535']
Szacunek bardzo łatwo stracić, a trudno odbudować. Ja zawsze po przegranych derbach mam tak samo, szczególnie po ewidentnym braku zaangażowania. Mam ich w ...
I dopiero teraz musza udowodnić, że nie są tylko wkładami do koszulek.
I nie mylcie tego z obrażaniem się na Cracovię, bo jestem jej kibicem od 44 lat.
[/quote]
Trafione dokładnie w punkt!!! Na Cracovię się nie obrażam, jeśli nawet nie przychodzę dla "piłkarzy" to dla znajomych, atmosfery samego miejsca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)