Zamiast dobić ten po-ubecki relikt, ten po gwardyjski skansen stalinowskiego systemu w polskim sporcie to oni temu lucyferowi z R22 jeszcze podali tlen !
-
-
25 Kolejka: Cracovia - gts wt. 3.03 godzina 20:30
A może my popierdoliliśmy ligę żeby skupić się na pucharze ?
Masakra... Żal cokolwiek pisać
Zdupcaj
młodzieżowiec gtsu wciąga każdego naszego ofensywnego gracza nosem, więc o czym tu mowa?
napisałbym, że Filipiak "transferami" z zimowego okienka pokazał gdzie ma nasze marzenia o mistrzostwie, ale nie napiszę, bo mnie zaraz Karvin i spółka zjedzą
[quote='squier strat' pid='1425119' dateline='1583273578']
młodzieżowiec gtsu wciąga każdego naszego ofensywnego gracza nosem, więc o czym tu mowa?
napisałbym, że Filipiak "transferami" z zimowego okienka pokazał gdzie ma nasze marzenia o mistrzostwie, ale nie napiszę, bo mnie zaraz Karvin i spółka zjedzą
[/quote]
Jak ja i tym pisałem od samego początku to byłem trollem debilem i gtsowcem. Miszczu z Karvinem diagnozowali u mnie choroby psychiczne.
To co zrobił klub (Janusz) to sabotaż i pokazał gdzie ma kibiców i ambicje.
Przegraliśmy wszystko co ważne w ciągu okienka zimowego i początku rundy wiosennej.
Przegraliśmy też kibiców, wracamy do frekwencji max 7000, wyniki nikogo więcej nie przyciągną na stadion.
Jadąc koło stadionu Wawelu wracając z męczy zobaczyłem reklamę "tutaj gramy o najwyższe cele" i poczułem się jakbym dostał w ryj, byłem zażenowany.
Przegrane derby bolą jak cholera. Bardziej niż porażka boli, że kolejny raz, gdy na ważny mecz przychodzi prawie komplet, dostajemy w pałę. Podobnie było latem w elim. LE ze Stredą. Przegrywamy ważne mecze, które mogłyby pociągnąć za sobą frekwencję. Drużyna wpadła w dołek - to jest źródło ostatnich wyników. Niestety stało się to akurat przy ważnych dla kibiców meczach. Ale to nie może przesłonić faktu, że wciąż jesteśmy na pudle tego sezonu, że znów gramy o puchary. A jest jeszcze PP. Dlatego nie mogę czytać tego pier...nia wiecznie niezadowolonych ze wszystkiego ludzi. Kiedyś walczyliśmy o byt, potem wciąż o utrzymanie. Teraz kolejny rok z rzędu o puchary. Klub idzie do przodu. A wam ciągle mało. Przecież nawet jak po kilku sezonach w czubie zdobędziemy w końcu majstra, to dalej będziecie napier..lać, czemu to nie LM.
Byłem na derbach. Tak, drużyna grała padakę. Ale na pewno nie chciała przegrać, walczyła na ile dziś ją było stać. Ale czy my ją wspieraliśmy? Czy choć raz wsparliśmy okrzykami któregokolwiek z graczy, dodaliśmy otuchy po błędzie? To też by im mogło pomóc, bo derby rozgrywają się też w głowach piłkarzy. Ciągłym jeżdżeniem po nich w chwilach kryzysu dolewamy oliwy do ognia.
Dajcie na luz. Cracovia dla wielu znaczy zbyt wiele, by wlewać w nią jak w szambo własne poczucie niedowartościowania.
Nie spodziewałem się, że tak wyjdzie. Remis to było najgorsze co przewidywałem :( Tymczasem nie dość, że przegrana, to jeszcze powinno być 3:0 dla sąsiadki z niewłaściwej strony Błoń, bo jednego gola im nie uznali (bodajże samobójczo van Amersfoort z główki do naszej bramki) :(
Szkoda słów, aby cokolwiek pisać, grali taką pytę cały mecz, że gorzej się grać nie da.
Szkoda zdartego gardła, czasu i pieniędzy na to wszystko.
Szkoda tych wszystkich ludzi, którzy znowu uwierzyli, że teraz będzie lepiej. Zamiast agonii psa bankruta, dostarczamy im punktów a sami wychodzimy ze stadionu ze złamanymi nadziejami, i z poczuciem wstydu, bo inaczej niż wstyd nazwać tego wszystkiego nie można. Na analizy jeszcze przyjdzie czas ale 3 porażki pod rząd dają do myślenia. Z taką grą nic nie zwojujemy. Fakt, przedtem dużo lepiej nie graliśmy ale przynajmniej były punkty. Teraz nie ma nic.
Czy jest jakiś pozytyw dzisiejszego meczu.? Jest tylko jeden, na stadion przyszło ponad 14 tys ludzi, ale niestety wielu z nich znowu sobie zrobi odpoczynek od Cracovii. Ja niestety nie i dlatego zazdroszczę niektórym, że w odróżnieniu ode mnie maja to wszystko w dupie..
Dla mnie symbolem tego meczu będzie gest Probierza w kierunku Lopesa, poprzedzony charakterystycznym gwizdnieciem, żeby wycofał się, gdy ten próbował zakładać pressing.
Taktyka na 0 z tylu i liczenie na rykoszet lub stały fragment gry po raz drugi z rzędu zawiodła.
Wstyp i hańba. Wychodzi na to ze piłkarze z pierwszej lepszej łapanki jakościową prezentują się lepiej niż Ci rzekomo wyskautowani przez Cracovię.
Dzisiaj piłkarze przebrani w koszulki w pasy byli obstrani jak przed maturą. Żenada.
Wiecie co, przypomniało mi czasy za ery Cupiała. Czasy się zmieniają, ale ta wislacka ... dalej nas bije piłkarsko.
Jira przepraszam... A piłkarzom po takim meczu mówię wypi*****
I I chooj że WTSK, właśnie nas ta WTSK w doope wyje.... drzazga w penisie to przy tym rozkosz.
[quote='Hrabia' pid='1425140' dateline='1583274346']
Nie spodziewałem się, że tak wyjdzie. Remis to było najgorsze co przewidywałem :( Tymczasem nie dość, że przegrana, to jeszcze powinno być 3:0 dla sąsiadki z niewłaściwej strony Błoń, bo jednego gola im nie uznali (bodajże samobójczo van Amersfoort z główki do naszej bramki) :(
[/quote]
Tam chyba był wcześniej faul w ataku. A swoją drogą takiego samobója walnąć to byłoby coś...
- Edytowany
Te derby pokazały jak można przegrać wszystko:
1) skompromitować się względem wpuszczania kibiców gts,
2) znowu strzelając sobie w kolano przy dużej frekwencji marnując szansę na zatrzymanie kibica,
3) upokorzyła nas marną karykatura klubu jakim jest gts,
4) nie mamy zespołu do gry, osłabiliśmy się tylko w oknie zimowym,
5) pokazaliśmy brak ambicji, determinacji i woli walki,
6) Przegraliśmy marketingowo, balonik typu gramy o najwyższe cele pękł.
Najgorsze,ze zawsze takie cyrki z kibicami koncza sie w ten sposob sportowo. No kurwa mam czarnego kota,ale tak jest i chuj.
[quote='Cracovia Zakopane' pid='1425160' dateline='1583275154']
Jira przepraszam... A piłkarzom po takim meczu mówię wypi*****
[/quote]
Nie musisz mnie za nic przepraszać, pewnie piszesz to z przekąsem - proszę tylko o jedno, na przyszłość myśl.
W sumie apeluję z tym do wszystkich kibiców - zacznijmy myśleć o racjonalnie patrzyć na to co wyprawia prezes kłamiąc nas co okienko, nie zawsze krytyka działań klubu oznacza trolling, chęć zabawy i podciąganie własnego ego - czasami wywieranie presji i rozliczenie działań za wczasu może przynajmniej dać czas na wyegzekwowania czegoś od klubu.
71 minut 0000000000000000000000000000000000000 celnych srajcie dalej co to kurw a było
[quote='meleroz' pid='1425156' dateline='1583274927']
Dla mnie symbolem tego meczu będzie gest Probierza w kierunku Lopesa, poprzedzony charakterystycznym gwizdnieciem, żeby wycofał się, gdy ten próbował zakładać pressing.
[/quote]
A dla mnie kwintesencją tego w p i e r d o l u była sytuacja z 76 min. kiedy zostaje odgwizdany dla nas wolny,
i żaden z naszych dwóch zawodników nie potrafi dopaść szybko do piłki i wznowić gry.
Dopiero zawodnik gts-u praktycznie ustawił im piłkę do zagrania.
A gdzie jakaś złość sportowa ze strony naszych zawodników???
Obecnie gramy 2 poziomy niżej niż na wiosnę rok temu. Ci co jeszcze na jesieni jakoś ciągnęli ten wózek (Gol, Pelle, Lopes) teraz grają straszną kaszanę. Ofensywa nie istnieje. Nabytki nie robią różnicy. Co ciekawe nabytki wpól zbankrutowanej sąsiadki co rusz trafiają do siatki. Ale to musi być przypadek, albo nieprawda :)
[b]A mnie najbardziej żal jest Arki Gdynia żeśmy ich niezasłużenie ograli w Gdynii a jednocześnie nie pomogli- przegrywając z tym po-stalinowskim gwardyjskim zwyrodnialcem z R22.[/b]
Arka w pierwszych 20 minutach stworzyła 4 groźne sytuacje i tylko cudem nie straciliśmy wtedy bramki, a my oddaliśmy jeden jedyny strzał i to jeszcze po rykoszecie gdy Hanca strzelił gola. Wygrana z Arką mega szczęśliwa! Tak by przynajmniej Areczka miała szanse jeszcze na utrzymanie!
A tak zachowaliśmy się jak pies ogrodnika sami nic nie zyskaliśmy i pogrążyliśmy jeszcze naszych przyjaciół na rzecz tej zwyrodniałej belzebUBowej żmii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)