Co my gramy az oczy krwawia...
-
-
25 Kolejka: Cracovia - gts wt. 3.03 godzina 20:30
Brawo Probierz,idź pan w c.h.u.j, nigdy już się nie dam nabrać na pier.dolenia prezesów i zj.eba.nego marketingu
Sezon się skończył, utrzymać się utrzymali u to by było na tyle...
E tam co z tego że przegrana. Przynajamniej forma ustabilizowana
Chuj kurwa, w piździe to mam ostni mój mecz w tym sezonie, pirerdole to chyba po żadnych derbach nie byłem taki wkurwiony, brawo Probierz utrzymałeś gts w lidze, dziękuję bardzo, nie pozdrawiam.
Powiem tyle; po trzech latach Probierz wy pier da laj
W y p ierdalać patałachy razem z kretynem ogrodnikiem
Probierz wy......j!!!!!!
Totalana padaka!
Poprostu dość, probierz wypeirdalaj smutna pizdo
Nie stworzyć sobie ŻADNEJ sytuacji bramkowej z gts, to trzeba umieć.
Nasi wyszli zesrani jak za starych, chujowych czasów ich bezwzględnej, sportowej dominacji.
Jebany pies blaszczykowski, jebany probierz, niech wypierdala filozof, jebane nieuki i melepety...
Dla mnie wrócili - po paru miesiącach renesansu - to wieków najciemniejszych, jesień pierdolonego średniowiecza, muł, pogorzelisko, czar prysł, gowno wyjebalo z przerębla, latryna wybiła.
Tak jak po chwili dobrych wyników za Zielińskiego, znowu powrót do gowna.
Przykro mi, to nas czeka:
Raz na 3/4 sezony 4 miejsce. Wygrane 1 na 5 derbów,
A tak to żydzenie na drużynie, słoma z butów zarządu i tamie gowno jak dzisiaj.
A ta kurwa jebana gts niezatapialna, silna siła swoich ubeckich protektorów będzie zawsze.
[quote='razdwatrzy123' pid='1425063' dateline='1583271145']
Nasi wyszli zesrani jak za starych, ***** czasów ich bezwzględnej, sportowej dominacji.
***** pies blaszczykowski, ***** probierz, niech ***** filozof, ***** nieuki i melepety...
Dla mnie wrócili - po paru miesiącach renesansu - to wieków najciemniejszych, jesień ***** średniowiecza, muł, pogorzelisko, czar prysł, gowno wyjebalo z przerębla, latryna wybiła.
Tak jak po chwili dobrych wyników za Zielińskiego, znowu powrót do gowna.
Przykro mi, to nas czeka:
Raz na 3/4 sezony 4 miejsce. Wygrane 1 na 5 derbów,
A tak to żydzenie na drużynie, słoma z butów zarządu i tamie gowno jak dzisiaj.
A ta ***** ***** gts niezatapialna, silna siła swoich ubeckich protektorów będzie zawsze.
[/quote]
Spokojnie. Dostaną w cymbał i od Lecha i od Legii i od Piasta.
Nie to, że chcę żebyś wypie.rdalał trenerze, ale jaką miałeś dzisiaj taktykę??? Z ległą jej nie było z gtsem też, czy kur.wa leci z nami pilot??? Graliśmy kiedyś piękną tikitakę ze Stawowym, ale po jakimś czasie wszyscy się połapali. Dzisiaj gramy "ciężką" piłkę, i też już się większość połapała... Jak to mówią - deja vu...
C h uj od kogo dostaną ale My dostaliśmy od nich
[quote='Jarek44' pid='1425074' dateline='1583271385']
Nie to, że chcę żebyś wypie.rdalał trenerze, ale jaką miałeś dzisiaj taktykę??? Z ległą jej nie było z gtsem też, czy kur.wa leci z nami pilot??? Graliśmy kiedyś piękną tikitakę ze Stawowym, ale po jakimś czasie wszyscy się połapali. Dzisiaj gramy "ciężką" piłkę, i też już się większość połapała... Jak to mówią - deja vu...
[/quote]
A za Ulatowskiego piłkarze się nie połapali!!Dzisiejszy mecz nie wyszedł nikomu i ocena za mecz 2 dla wszystkich,kibicosko też zamula.Mozna rzecz koniec sezonu jak jutro warszawka wygra
Dno i metr mułu.
GTS przynajmniej próbował grać w piłkę, my...w sumie nie wiem w co.
Autentyczny kisiel w gaciach i brak jakiejkolwiek próby gry do przodu, do czasu gdy nie straciliśmy bramki.
Jak ktoś już napisał, w ten sposób w zasadzie potwierdziliśmy przyszłoroczny byt psiarni w eklapie.
Mecz pozostawie bez komentarza... szkoda strzępić ryja, cytując klasyka :rolleyes:
Wynik meczu mówi więcej niż 1000 słów. :sleepy:
Mam wrażenie, że nasi wszyscy zawodnicy byli bez mózgu... co z tego, że biegali i walczyli. W piłce nożnej też trzeba pracować mózgiem. A my przez cały mecz 0 pomyślunku :dodgy:
My już nie wierzymy
Że przyjdzie lepszy czas,
Że mistrza zdobędziemy,
Jak za najlepszych lat
Dziś z opuszczoną głową,
barwy nosimy twe,
CRACOVIA TO JEST DUMA
NIECH KAŻDY O TYM WIE!
A może ten Probierz jest dalej na liście płac GTSu ????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)