Zapamiętać, tak szybko odchodzą
-
-
2019/20 Pozostałe mecze kolejki nr 22
Czuję że Lasyk już nam nie posędziuje :(
Przesmycki zapamięta. Więcej tego błędu nie powtórzy.
- Edytowany
I koniec, 2-2.
Jutro koniecznie 3 punkty dla nas!
Lasyk ma przejebane. Zacznijcie odliczać dni od dzisiaj, kiedy znowu będzie sędziować LzS-owi.
CweLka jest bardzo mocna piłkarsko choć zagrała dziś słaby mecz. Nie pozostaje nam nic innego w walce o MP jak włączyć ambicję level master.
Uważam że Raków ten mecz mógł a nawet powinien spokojnie wygrać!
- Edytowany
[quote='janczer' pid='1421433' dateline='1581799630']
Przesmycki zapamięta. Więcej tego błędu nie powtórzy.
[/quote]
Lasyk jest ze Śląskiego OZPN a można lubić/lub nie Ślazaków ale oni
bronią swoich do upadłego zwłaszcza przed "stolicą";) .
Nic mu jego ekscelencja Przesmycki nie zrobi... natomiast tez i długo do meczu Cwks nie wyznaczy
ps: Swoja drogą bardzo dobry poziom sędziowania moim zdaniem . Choć też fakt faktem specjalnie
trudnych momentów w meczu nie było.
Limit karnych przeciw legii na ten sezon wyczerpany.
[color=#222222][size=x-small][font=tahoma]Lasyk sędziował ostatnie derby...[/font][/size][/color]
Ale że ten Schwarz nie chciał być jak Daniel Sturridge, Sergio Ramos czy Kylian Mbappe? Hm, dziwne...
Lasyka zapamiętałem z naszego meczu w Warszawie w ubiegłym sezonie, jak po drugim żółtku dla Remyego zawołał gościa z powrotem na boisko, żeby mu pokazać czerwoną kartke. Mina Legionisty bezcenna :). Od tego czasu uważam go za najlepszego sędziego naszej ligi...WIdać nie waha się nadal gwizdać obiektywnie w meczach Legii.
No to trzeba zacząć kibicować Lasykowi, żeby wymienił na różnych forach Varciniaka. Może jakieś podziękowania z trybun, kiedy będzie nam sędziował? ;)
Smutne jest to, że kariery robią sędziowskie Cioccioliny vide Marciniak, a nie rzetelni goście w stylu Lasyka. Chłop się nie pcha do mediów, robi swoje, popełnia błędy (każdy z nas je popełnia), ale się nie qrwi jak 3/4 ten zafajdanej instytucji złodziei z gwizdkiem.
[quote='kaleb' pid='1421451' dateline='1581804976']
No to trzeba zacząć kibicować Lasykowi, żeby wymienił na różnych forach Varciniaka. [b]Może jakieś podziękowania z trybun, kiedy będzie nam sędziował?[/b] ;)
[/quote]
Daleki jestem od sugestii w rodzaju "weźmy się i zróbcie", ale w mojej opinii pomysł oprawy z podziękowaniem za obiektywne sędziowanie dla sędziego Lasyka mógłby być marketingowym strzałem w dziesiątkę, pod każdym względem.
Myślę, że samo podziękowanie brawami, czy też jednym okrzykiem, będzie sensacją w naszej ekstraklapie ;)
Więc nie jest to post - weźcie i zróbcie, bo ja siedzę od lat na rodzinnym i na gniazdo się nie pcham (swoje już zrobiłem na młynie w latach 80.).
jestem pod wrazeniem, nie tyle ze wynik dla nas korzystny, ale sedzia mnie po prostu nie wqrwil a wrecz zdziwil, a reakcje/brak ich od varu , w stylu anulowanie jednego, a potem drugiego karnego, spowodowaly przecieranie oczow ze zdziwenia, i kartki dla swietych krow
mozna sedziowac normalnie i nikomu sie krzywda nie dzieje , brawo
swoja droga to jestem podjarany tym sezonem jak nigdy, obejrzalem kolejny mecz ogorkowej bez nas, dosc atrakcyjny, ale to ze wzgledu na emocje, nie tyle widowiska samego, co zwiazane z sytuacja w tabeli
Nie.
[quote='Khalid' pid='1421437' dateline='1581800466']
ps: Swoja drogą bardzo dobry poziom sędziowania moim zdaniem . Choć też fakt faktem specjalnie
trudnych momentów w meczu nie było.
[/quote]
Każda sytuacja kiedy przeciwko cwks-owi trzeba podyktować ewidentne wapno jest skrajnie trudna. Myślę, że większość naszych tzw. sędziów ma potem koszmarne sny.
- Edytowany
Tak, to bardzo głęboko rozsądkowy post Sterby'ego. Wart rozpowszechnienia i wzmocnienia w mediach.
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1421457' dateline='1581809113']
[quote='kaleb' pid='1421451' dateline='1581804976']
No to trzeba zacząć kibicować Lasykowi, żeby wymienił na różnych forach Varciniaka. [b]Może jakieś podziękowania z trybun, kiedy będzie nam sędziował?[/b] ;)
[/quote]
Daleki jestem od sugestii w rodzaju "weźmy się i zróbcie", ale w mojej opinii pomysł oprawy z podziękowaniem za obiektywne sędziowanie dla sędziego Lasyka [u]mógłby być marketingowym strzałem w dziesiątkę[/u], pod każdym względem.
[/quote]
[u]Albo strzałem w kolano.[/u]
Zauważcie skąd jest Lasyk … i skąd pochodzi Probierz.
Po takich podziękowaniach, to jakieś "zeszło" albo inne "brukowce" zaraz dorobią teorię spiskową.
:huh:
Pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)