[b]Ten mecz musimy wygrać![/b]
-
-
(22)CRACOVIA - Lech ndz. 16.02, godz.17:30
Twierdza przy Kałuży :cool: :blush:
Idziemy dalej po swoje... po Mistrzostwo :exclamation:
Z jednym środkowym ... ale idziemy! ;)
Jest Siplak .
Tylko 3 pkt. Gargamelu prowadź po mistrzostwo :)
Twierdza na Kałuży nie do zdobycia , oby tak pozostało .
Ponoć Jabłońsky ma zagrać
[quote='Marcin1987Ksc' pid='1420297' dateline='1581159726']
Ponoć Jabłońsky ma zagrać
[/quote]
Przydało by się . :)
COś czuje, że będzie meczycho :D
[quote='MSC' pid='1420293' dateline='1581159248']
Tylko 3 pkt. Gargamelu prowadź po mistrzostwo :)
[/quote]
Nie wiem czy jestem godzien :) wolałbym prowadzić do zwycięstwa a LM :)
Jablonsky podobno nie zagra, komisja odrzuciła odwołanie Cracovii. Dla mnie Siplak murowany kandydat do gry obok Helika.
Ordynarne skur.wysyny
Jeśli tak to jest to niebywałe kur.wa. Pzpnowskie kurwy.. Będą nas kręcić jeszcze nie raz a i karę mogą surową przyjebać po sezonie.. Nienawidzę tych pedałów..
Siplak da radę , to zadaniowiec
W Lechu zagrożeni pauza Jóźwiak i Puchacz, grają teraz z Rakowem
Dadzą rade bez problemu...Mistrzostwo czeka :heart:
Wiem że nie w temacie. Ale może by zrobić akcje jak z cwelka kto chętny z karnetowcow na sektor D. Tzn przevukowanie na jeden mecz. Może być petarda bo szykuje się dużą frekwencja i Kolejorza ma też być sporo.
Niech każdy kto chodzi na mecze niech przyprowadź jedną osobę i po temacie.Tu jest największy potencjał.
Loshaj i Pelle na ławkę i lecimy po 3 punkty. Pierwszemu trzeba dać trochę czasu, aby nauczył się naszej gry. W debiucie najsłabszy na boisku. Drugi natomiast ma momenty, niestety jest ich w ostatnich meczach zbyt mało.
A tak serio nie wierzę, by Probierz posadził Holendra, ale uważam, że w końcu do tego dojdzie. Bo widać, że dwójka nowych ofensywnych zawodników ma spore możliwości, a może taka sytuacja jeszcze bardziej zmobilizowałaby naszą "10".
Podobnie sprawa ma się z Lopesem. Bardzo szanuję jego umiejętności, waleczność, motorykę, umiejętność utrzemania się przy piłce oraz technikę. Jednak przy grze na jednego napastnika on się nie wywiązuje do końca ze swojej roli. Chciałbym go zobaczyć w duecie z przodu. A jeśli nie, to docelowo będzie musiał ustąpić miejsca innemu zawodnikowi. W drużynie walczącej o MP musi być dobry strzelec, Lopes ma sporo atutów, ale nie jest typową "9". To już wiemy.
Lech to ciekawy zespół, dobrze zaczął tę rundę. Młody i z dużymi umiejętnościami (indywidualnie czołówka ligi), ale jednak nierówny i wydaje mi się, że tak będzie i w tej rundzie.
Wszyscy na stadion!
No to / najprawdopodobniej / wakującą pozycję stopera mamy obsadzoną / Siplak / a ciekawe jakim składem zagramy w drugiej linii - bardziej ofensywnym czy defensywnym ? trzeba będzie uważać na młodzież Kolejorza - Józwiaka i Puchacza .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)