[quote='gusto' pid='1457015' dateline='1602715395']
Gardawski zdążył zaliczyć debiut i zniknął znowu. Oficjalnie nie podano kto u nas złapał wirusa ale na 90% on.
[/quote]
Gardawski trenowal bo byl na zdjeciach.. jakis uraz mial.. kto inny mial wynik pozytywny....
-
-
Florian Loshaj - powodzenia!
23 dni później
Ło panie, ale wejście smoka - przymierzył jak trzeba.
Gol przesądzający o zwycięstwie, tym bardziej w końcówce zawsze cieszy.
BRAWO
Dlaczego Loshaj za Dimuna po co taka zmiana powiedziałem do syna zaraz gol a on ale ty się znasz:)Florian nie lubię jak tracę w oczach syna ale w tym wypadku wybaczam i dziękuję proszę o więcej ;)
Muszę przyznać, że też mnie zdziwiła ta zmiana bo myślałem, że wejdzie któryś z nowych nabytków. Ale akurat to, że zszedł Dimun mnie nie zdziwiło - całkowicie mi się nie podobała jego gra w drugiej połowie, a już szczególnie w końcówce. Jakiś taki elektryczny...
A takiego gola jak strzelił Florian to jest dla mnie kopia gola z lechja, chyba też Rapa wrzucał a Amerfsoort lub Hanca wrzucili taka daleka mierzona główkę, chyba Pelle na 1:0 w samej końcówce
Az prosiło sie o zmianę , Dimun już chyba oddychał rękawami .Zmiana na Loshaja logiczna a jednocześnie i szczęśliwa . Pierwszy kontakt z piłka i piekna bramka . A swoja droga czy aby nie pierwsza w Pasach ?
36 dni później
https://www.youtube.com/watch?v=qMfM4_gX_tI ;)
46 dni później
Kolejny nijaki/słaby mecz. Sadikovic chociaż rozrzucał te piłki z boku na bok. Loshaj w pierwszej połowie bardzo przeciętny, w drugiej praktycznie go nie było.
20 dni później
Ten gość nie ma prawa grać I składzie jest tragiczny mam nadzieje że z Zagłębiem zobaczymy za niego Budzika który umie Zagłębiu strzelać piękne bramki.
300. tys euro, kontrakt na 3,5 roku a gość ma problem prosto kopnąć piłke, ilość zaliczonych wczoraj strat to wystarczająca laurka dla niego oraz nadtrenera
8 dni później
- Edytowany
To jest, ku*wa, poziom Zejdlera. Florian 'Krecik' Loshaj
Edit: Piękny timing. Ale opinię podtrzymuję
Za to co odje***ł przy drugiej bramce powinien miesiąc po 3 ligowych boiskach biegać, od 1 do 90 minuty. Nic mnie tak nie wk***a jak taki bieg na alibi i to przez całe boisko za prowadzącym piłkę, który nie prowadził jej w megaszybki sposób. A potem nie udaje mu się pokryć przebiegającego obok Starzyńskiego, który żadnym demonem szybkości nie jest, a ten pozwala mu na wbicie piłki do pustaka.
Gość jest kompletnie bez formy albo ma na wszystko wyje...e .
[quote='kludi' pid='1475701' dateline='1614533571']
Za to co odje***ł przy drugiej bramce powinien miesiąc po 3 ligowych boiskach biegać, od 1 do 90 minuty. Nic mnie tak nie wk***a jak taki bieg na alibi i to przez całe boisko za prowadzącym piłkę, który nie prowadził jej w megaszybki sposób. A potem nie udaje mu się pokryć przebiegającego obok Starzyńskiego, który żadnym demonem szybkości nie jest, a ten pozwala mu na wbicie piłki do pustaka.
[/quote]
i karnie mecz w oldboyach jako chłopak do podawania piłek zaliczać
BTW: chłop odpuscił krycie przy 1 bramce
odpuścił jak odpuścił. zgubił. to normalne.
druga bramka to kryminał. jego (wybaczcie) psim obowiązkiem było przerwać faulem. nie mówiąc o wracaniu na gazie aż do porzygu.
#FilipiakOut
Pilkarsko ma coś w sobie, lewa noga, dobre całkiem uderzenie. Ja nie wiem co się z facetem dzieje, przecież początek jesieni był ok.
Tam w szatni musza być niezłe kwasy
[quote='morata' pid='1475894' dateline='1614590253']
Pilkarsko ma coś w sobie, lewa noga, dobre całkiem uderzenie. Ja nie wiem co się z facetem dzieje, przecież początek jesieni był ok.
[/quote]
To jest dobre pytanie . Ludzie, którzy jeszcze 3 miesiące temu grali całkiem nieżle , teraz zachowują się tak jakby byli skończonymi łamagami . Co jest tego powodem- złe przygotowanie , niechęć do trenera czy rozpieprzona szatnia ?
cala druzyna jest rozwalona a wy uparcie szukacie kozla ofiarnego w tym czy tamtym
- Edytowany
[quote='morata' pid='1475894' dateline='1614590253']
[/quote]
Piłkarsko to jest poziom Zejdlera, pierwsza liga. Mają dokładnie te same atuty i te same wady. Na forum jest pewne grono mające słabość do technicznych środkowych pomocników (co zrozumiałe), co przesłania im uczciwy osąd jego umiejętności.
Szkoda, że Dimun ma kontuzję (aż chyba sobie zapiszę ten wniosek, jest aż tak niewiarygodny)[size=small], bo na Krecika nie da się patrzeć na 8.[/size]
A że szatnia jest rozwalona i drużyna fatalnie zbudowana, to inna sprawa. Ale to Probierz sobie zbudował ten skład i naściągał 15 paralityków.
"Ale to Probierz sobie zbudował ten skład i naściągał 15 paralityków."
Może nie tak całkiem sam , przypuszczam , że z czyjąś "pomocą" . :(
68 dni później
Tu mysle podobnie jak o Sadikovicu, futbolowe IQ jest, technika jest.
Tylko ze najgorszy hamulcowy i katalizator toksycznego gowna Micholek tez jest.
Przy nim mozemy sobie caly sklad co sezon wymieniac.
I gowno z tego bedzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)