I będzie trzeba grubasowi płacić 1,5 roku. Brawo Matoły z pięterka... Druga sprawa że Spaślak przyjechał tu na wakacje a nie grać w piłke...
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
Tego typu sytuacje w prywatnym folwarku Janusza to normalka.
......[i]zawodnik jest zaskoczony, że nie znalazł się w kadrze na obóz mając jeszcze 1,5 roku kontraktu.[/i]
Normalnie siok, totalny siok....
A to przecież dla jego dobra, bo jeszcze by się przejadł na zgrupowaniu.
Albo co gorsza musiał by biegać-truchtać a przy takiej tuszy to nie wskazane.
"[i]zawodnik jest zaskoczony[/i]"
to chyba tylko on.
Może da radę rezerwach? Ale pewności nie ma.
Niestety, bo na papierze wydawał się mega transferem, a wyszła z tego mega porażka.
haha, śmieszne
gruby, wszystko zje...
czyli normalne, że trener zamiast trenować bawi się w gierki Biedaka i kłamie w mediach...
Czyli Jacek słupem biedaka? Skład też będzie ustalać? 😩
zdziwiony ??
A może trener po prostu nie chce lenia widzieć, ani na boisku, ani w drużynie na zgrupowaniu.
A może Pan Jacek też lubi tatara i postanowił pozbyć się konkurencji
Obstawiam, że wykopanie Alvareza to warunek konieczny do ściągnięcia kogokolwiek. Gorzej jeśli się po niego nikt nie zgłosi, ani z Tajlandii, ani z Izraela, ani z Palestyny. Wtedy zostaniemy z drogim dzikiem w dodatku bez przygotowania do rundy.
Zagrywki Comarchu, to jedno, ale na miłość Boską ile można czekać aż grubas schudnie. Gdyby chciał, to już dawno by był gwiazdą eklapy, ani trochę mi go nie żal.
Ja czekam juz 39lat i nic... 😂 😂 😉
Nawet bardziej w gore...😆
[quote]#post1519184 Ja czekam juz 39lat i nic... 😂 😂 😉
Nawet bardziej w gore...😆 [/quote]
Ale Ciebie chyba nie karmią u Wierzynka wędzonym tatarem z jarmużem ?
A czy ktos zastanawial sie komu kibicuje agent Alvareza?
nie ma poruszenia spolecznego w zwiazku z ta telenowela , stad tej karty zagrywac nie trzeba bylo
specjalni agenci ruchu poparcia rowniez w uspieniu
[quote]#post1519192 [quote]#post1519184 Ja czekam juz 39lat i nic... 😂 😂 😉
Nawet bardziej w gore...😆 [/quote]
Ale Ciebie chyba nie karmią u Wierzynka wędzonym tatarem z jarmużem ?[/quote]
Tatara jadam regularnie... ale tradycyjnego z grzybkami marynowanymi z ogoreczkiem cebulka jajeczkiemmm..... Uwielbiam na kaca... az nieraz zaluje ze kaca nie mam jak jem tatara :)
Do jarmuzu dodaje troszke oleju kokosowego ktory pozwala mi z latwoscia wyyebac do kosza wspomniany jarmuz...
- Edytowany
"Gracze tacy jak on żyją niebezpiecznie. Jest artystą, nie robotnikiem. Pracuje z piłką, a nie przeciwko niej. Jest twórcą bramek, a nie obrońcą bramek. Marcos Alvarez to luksusowy gracz. Zespół i ich trener muszą być w stanie sobie na to pozwolić. Każdy, kogo na to stać, może wygrywać mecze." To opinia dziennikarza na jednym z niemieckich portali,piszących o piłce.A Kibole na forach to już w ogóle dostają skurczu jelit na myśl o tym,gdzie wyląduje Alva ?
Ale gdzie on znajdzie drugich takich gamoni,którzy będą mu tyle płacić za sesje zdjęciowe w klubowym dresie ?
Powinni z niego zrobić św.Mikołaja,żeby rozdawał pasiastym dzieciom, paczki na święta.
- Edytowany
Dla mnie problem jest taki. Być może Alvareza da się wykorzystac do wygrywania ...byc może ale problem w tym ,że od 1,5 roku mamy do czynienia z mającym żenujacą nadwagę ~30 latkiem którego poza dosłownie 3-a meczami nie byliśmy w stanie wykorzystać. Mówi się trudno i próbuje czego innego.... Inna sprawa ,że pan Jacek to i z "pastowanym kabanem" może by dał rady. Nawet Cetnarskiego gwiazda ligi zrobił.
ps: Obstawiam potężne wzmocnienie rezerw w wale o awans "szczecinistym z szablami" ;)
Rock, możemy faktycznie zostać z drogim dzikiem i to bez odbytego z 1 drużyną przygotowania do rundy. Pytanie tylko, czy zaliczone przygotowanie coś by zmieniło? Czy ja się mylę, czy lecie trenował z Probierzem przez cały okres przygotowawczy?... no i było jak było.
- Edytowany
szkoda, że się kasować postów nie da.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)