lizodupy rzeki z weszło w swojej relacji live ,piszą o Cracovii - "Dośrodkovia".
Ja nie wiem czy to jest kpina czy humor na poziomie niektórych standupów?
-
-
Cracovia - Raków Częstochowa 08.12.2019, godz. 12.30 ( Niedziela )
Coś pięknego :cool: :cool: :cool:
[img]https://images90.fotosik.pl/290/ab73a25856a55687med.png[/img]
- Edytowany
Bardzo dobry mecz :) ... gdyby nie mecz życia bramkarza Rakowa, bylo by z 7:0 :cool:
Brawo druzyna i oby tak dalej ... a bedzie cudownie.
P.S dzięki bramce na 3:0 wskakujemy na fotel lidera (przynajmniej na chwile) .
Bardzo dobra 2 połowa w naszym wykonaniu.
no i gitara :)
Potrzebny jest kibicowi Pasów taki weekend!! Piękne zwycięstwo drużyny z charakterem w której widać że jest chemia i chęć do walki. Bardzo dobrze się zaczeło okazałą klęską rzeki a teraz jest po prostu PRZEPIĘKNIE.
P.S.
Ten mecz oglądałem niestety w TV ale kto nie oglądał to napisze, że w końcu C+ daje komentatorów bezstronnych i przyjemnie sie tego słuchało.
Bardzo dobry mecz naszych wszystkich trzech młodzieżowców. Pestka z bramką, Rakoczy z asystą, a Lusiusz kapitalny mecz!
[quote='rozrabiaka' pid='1410344' dateline='1575811802']
lizodupy rzeki z weszło w swojej relacji live ,piszą o Cracovii - "Dośrodkovia".
[/quote]
Tam jest tych 4 frajerów z ligi minus . Cracovia co gra mecz to napier.dalają na nas co tydzień..A najwiecej ten Menel Kowalczyk...
Dzisiejsza dwójka komentatorów na profesjonalnym poziomie z całą świadomością co to obiektywizm.
Co do meczu to Raków w drugiej polowie został połknięty.
O Jagodzie można to powiedzieć po raz pierwszy w historii...
Kawał meczu.
Chapeau bas!
Najlepszy mecz po Lechii w całym 2019 r
Myślę że "Dośrodkovia" jest wyrazem niechęci i obawy redaktorów - legionistów.
[quote='rozrabiaka' pid='1410344' dateline='1575811802']
[/quote]
Bo w tej "Lidze Minus" o to chodzi, że oni hejtują wszystkie drużyny Ekstraklasowe co tydzień ... i im więcej hejtu, tym lepiej. Jest to taki rodzaj kabaretu i dlatego nie ma co zwracać na to w ogóle uwagi bo tylko czas sie traci
...
Brawo drużyna. Cieszy przekonywujące zwycięstwo, znowu do zera. Dwumecz z Rakowem wygrany. PP do przodu.
Jeszcze raz brawo.
Ci co mieli być pochwaleni za dziś to już dostali masę pochwał (przede wszystkim Lusiusz i Pestka), ale cholera, dla mnie Jablonsky to PRZEKOZAK. Wygrywa w obronie wszystko, a jakby jeszcze ta bomba z 35 metrów mu wpadła ...
Wszystko zostało już napisane. Brawo! Jablonsky to jest prze kozak. Najlepszy transfer od dłuższego czasu. I nie chodzi tylko o dzisiejszy mecz czy tez ten strzał w poprzeczke. Gosc jest twardy jak skala, ciezko z nim wygrac pojedynek. Do tego ma dobry przerzut. Palce lizac.
Cieszy mnie wystep Pestki i Sylwka. Mamy pake.
Oby udało się nieco zbilansowac te dosrodkowania zagraniami prostopadłymi lub wycofaniem piłki przed pole karne... oczywiscie zdaje sobie sprawę, że te dosrodkowania dają nam gole.
Jeśli jednak nie zmienimy troszkę sposobu gry, to największym przegranym tego stanu rzeczy będzie Lopes. Trzeba będzie poszukać innego, wysokiego napastnika. Po drugie Rakoczy będzie częściej rzucany na skrzydło, a to chyba nie jest optymalna pozycja dla niego.
Mecz rewelacyjny. Dzięki druzyno i trenerze!
- Edytowany
Pozwolę sobie wrzucić łyżkę dziegciu do tego miodu na Forum. Nasze najlepsze mecze, to takie, kiedy przeciwnik nie trzyma się ustaleń taktycznych, tylko wrzuca tryb: "wolna amerykanka". ŁKS wytrzymał ciśnienie, przesuwanie się strefami i asekurację, więc wygrał. Raków był na to za słaby w II połowie, bo w 1, gdy trzymali się tego, co im nakreślił Papszun, nie było tak kolorowo.
Nie jest bynajmniej tak, że napierdalam, bo to jedno z lepszych spotkań w tej rundzie, ale patrzmy realistycznie na siłę rywala.
Będzie dobrze, jeśli wzmocnimy się: kreatywnym ofensywnym pomocnikiem, z dobrym zwodem, szybkim, który przeniesie siłę gry w kilka sekund na połowę rywala oraz przynajmniej jednym skrzydłowym za Wdowiaka.
Tylko Pasy, tylko Cracovia!
Edit: Transfer Gola sie cały czas spłaca i nie chodzi mi o bramkę, lecz grę Lusiusza. Pestka - kapelusze z głów za dziś. Odszczekam wszystkie negatywne opinie, które wygłosiłem na jego temat, jak wejdzie w tryb powtarzalności i zagra kilka spotkań pod rząd na takim poziomie.
Fajny meczyk, kolejne trzy punkty, weekend super udany!!! Jedyny minus, to pseudo Grzaniec Galicyjski :)
Bardzo przyjemny wynik. Potrzebne nam było takie przekonywujące zwycięstwo. Myśląc o pudle trzeba wygrywać takie mecze. Za tydzień w Kielcach konieczna powtórka.
Postanowiłem się dzisiaj poświęcić i przyjrzałem się uważnie jednemu (a często jedynemu) elementowi naszej gry w ofensywie.
Przez 94 minuty odnotowałem 38 prób wprowadzenia piłki z bocznych sektorów w pole karne przeciwnika, tzn. dośrodkowań górnych i półgórnych, podań po ziemi, dośrodkowań z rzutów rożnych. Z 38 prób 31 "zaowocowało" stratami, po 7 przejęliśmy piłkę. Dwa z tych przejęć miały miejsce w doliczanym czasie meczu. Jedna wrzutka była asystą przy bramce Gola.
Nie dostrzegłem ani jednego podania prostopadłego, penetrującego linie obronne przeciwnika, a i próby wejścia z piłką w pole karne Rakowa były nader rzadkie.
Gwoli sprawiedliwości druga i trzecia bramka padły po akcjach zainicjowanych wrzutkami, druga złe wybicie przeciwnika, trzecia przejęcie piłki i podanie do Pellego.
Zastanawiam się co stanie się w meczu, w którym silny przeciwnik jak np. Śląsk odetnie nas od dośrodkowań.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)