[quote='docent' pid='1407855' dateline='1574204281']
Diego wcale nie jest słaby. Mało gra, ale zwykle równa, przyzwoita forma.
[/quote]
Pisząc "słabego" Diego, trochę sugerowałem się odstawieniem go przez trenera, ale zdanie mam podobne.
-
-
Cracovia - Zagłębie Lubin, 25 listopada (poniedziałek), 18:00
- Edytowany
Kruszyno, trudno mówić o rozczarowaniu, gdy chłop był kilka minut na boisku i strzelił jedną bramkę.
Przy tych minutach (łącznie 46 min w dwóch meczach w lidze + 14 minut w el. LE) trudno cokolwiek o nim powiedzieć.
Osobiście czuję, że może być dobrze jak przepracuje okres przygotowawczy i zdrowie nie będzie szwankować.
Chciałoby się coś takiego napisać o Pestce...
[quote='Jarek44' pid='1407873' dateline='1574240780']
[/quote]
Kamil musi przede wszystkim grać , samym treningiem i grzaniem ławy nic nie osiągnie .
[quote='hank' pid='1407910' dateline='1574250896']
[quote='Jarek44' pid='1407873' dateline='1574240780']
[/quote]
Kamil musi przede wszystkim grać , samym treningiem i grzaniem ławy nic nie osiągnie .
[/quote]
Przykro to pisać, ale jak gra to nie przekonuje do siebie. Pytanie, ile można czekać???
- Edytowany
On nic nie osiągnie również grając. Według mnie zdobył swój Everest występując na boiskach ekstraklasy i w u21, wciąż się zastanawiam jak się tu i tam znalazł.
A coście się tak do chłopa przy...lili .
Ma 21 lat . W jego wieku czyli w 2015 Jaroszyński u nas na tej samej pozycji też walił babole
i co...w poprzednim sezonie 19 meczy w serie A.
Nie martw się Kamil , trenuj i walcz. Masz ciężkiego konkurenta bo Siplak raz dobry a dwa idealnie pasuje do koncepcji MP.
WALCZ...a kibice juz tak maja zawsze muszą mieć i pozytywnych i negatywnych bohaterów. Ty i tak masz dobrze bo główny
'anty" to teraz Cecaric ;)
Hejka,
pytanie, dostałam kilka voucherów na mecz, rozdam wśród znajomych. Mam pytanie, czy znajomi muszą wyrabiać karty kibica czy na dowód osobisty wymienią vouchery na bilety? Jak to się odbywa? Dzięki za pomoc
- Edytowany
Jesli sie rozchodzi o Rubio to nie spodziewalem sie fajerwerkow tak jak piszecie... ale piszac ze mnie rozczarowal to tak sie poprostu stalo... Nie liczac na zawodnika moge sie troszku wiecej po nim spodziewac...wiecej gry... a gry ma malo ze az malo... Przed choroba nikt mu nie bronil sie pokazac na tyle mocno w treningu zeby dostawac wiecej szansy gry ...tyle i az tyle... Prosty przyklad ze ile wiecej gry ma Ciecierecie....ktory umiejetnosci ma jakie ..ma..wiec czy to nie jest rozczarowanie skoro ma mniej minut niz kopidol Scobby Doo?
Niech wraca i niech milo mnie jak i Was zaskoczy ladna gra ,golami jak i asystami...
[quote='Khalid' pid='1407926' dateline='1574259243']
A coście się tak do chłopa przy...lili .
Ma 21 lat . W jego wieku czyli w 2015 Jaroszyński u nas na tej samej pozycji też walił babole
i co...w poprzednim sezonie 19 meczy w serie A.
Nie martw się Kamil , trenuj i walcz. Masz ciężkiego konkurenta bo Siplak raz dobry a dwa idealnie pasuje do koncepcji MP.
WALCZ...a kibice juz tak maja zawsze muszą mieć i pozytywnych i negatywnych bohaterów. Ty i tak masz dobrze bo główny
'anty" to teraz Cecaric ;)
[/quote]
Takie porównywanie nic nie daje, liczy się tu i teraz. Kapi był u nas the best, a dzisiaj... Masz jednak rację, praca, praca i walka, a może coś będzie.
[quote='ckmis' pid='1407923' dateline='1574256067']
On nic nie osiągnie również grając. Według mnie zdobył swój Everest występując na boiskach ekstraklasy i w u21, wciąż się zastanawiam jak się tu i tam znalazł.
[/quote]
Znalazł się tam, bo tak ogólnie nie ma w Polsce za wielkiej konkurencji na tej pozycji, po prostu mało jest lewych obrońców.
Ale nie przesadzał bym z powiedzeniem, że zdobył swój Everest i że jest słaby. On musi grać i zdobywać doświadczenie i na tym bazować, bo jest to ważny element w piłkarskim kunszcie. Ma szanse stać się dobrym rzemieślnikiem, bo perełką to on, jak tu wszyscy zauważyli, nigdy nie będzie.
[quote="marika_69" pid='1407927' dateline='1574260801']
Hejka,
pytanie, dostałam kilka voucherów na mecz, rozdam wśród znajomych. Mam pytanie, czy znajomi muszą wyrabiać karty kibica czy na dowód osobisty wymienią vouchery na bilety? Jak to się odbywa? Dzięki za pomoc
[/quote]
Nie trzeba mieć karty. Wystarczy z dowodem udać się do POK-u
Cracovio wygraj ten mecz!
Jesteście świadomi że są osobne tematy na forum dla Pestki i Rubio, mało tego każdy zawodnik ma swój wątek, Eureka ;)
Poniedziałkowy mecz z miedziowymi poprowadzi jeden z naszych ulubieńców pan sraczkowski , o przepraszam Raczkowski ze stolicy . :(
[quote='hank' pid='1408005' dateline='1574340308']
Poniedziałkowy mecz z miedziowymi poprowadzi jeden z naszych ulubieńców pan sraczkowski , o przepraszam Raczkowski ze stolicy . :(
[/quote]
stolycy
Nie chcę zapeszać tego meczu ... ale na ostatnie 4 mecze w Krakowie z Zagłębiem - 0 zwycięstw Cracovii :rolleyes: .Dlatego czas najwyższy przerwać tą złą passe i wygrać z nimi.
Niech seniorzy powtórzą wynik młodzieży ,trzy punkty po dobrym i ciekawym meczu .
[quote='hank' pid='1408204' dateline='1574516990']
Niech seniorzy powtórzą wynik młodzieży ,trzy punkty po dobrym i ciekawym meczu .
[/quote]
Myślę, że do zrobienia i powtórzenia, bo mimo, iż rywal to średniowysoka pólka, to gramy u siebie a jak gramy u siebie, to nie odpuszczamy ani jednego punktu, bo po prostu nie możemy sobie na to pozwolić :) :D
[/quote]
Dobry sędzia.Kiedyś dał nam remis z Górnikiem na Kałuży na przełamanie.Dwa karne Piątka :D
[quote='Bruno' pid='1408232' dateline='1574529036']
[/quote]
Dobry sędzia.Kiedyś dał nam remis z Górnikiem na Kałuży na przełamanie.Dwa karne Piątka :D
[/quote]
Dawno to było , zmienił się , na niekorzyść . :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)