Cieszy sie Krakow!!!! A placza wioski!!! Cracovia lepsza niz klub zomowski!!!
-
-
gts -Cracovia 29 września, 17:30
miałem już przestać pić... a niech to otwieram kolejną flaszkę :D
C R A C O V I A P A N Y !!!!!
[url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2019-09-29_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_-_Cracovia_0:1][b][u][size=large][color=#333399]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/color][/size][/u][/b][/url]
[quote='kludi' pid='1401725' dateline='1569840133']
[quote='konserwa' pid='1401037' dateline='1569667990']
[quote='KruszynaKSC' pid='1401036' dateline='1569667601']
szkoda ze ich tylu bedzie bo budzet dosc powaznie podreperuja ...
[/quote]
I Ch... z tym
Mają takie długi, że to im niewiele da, natomiast 33 tys burków dostanie lekcję pokory i to już jest cenne.
Mam nadzieję, że łojąc skórę pieskom, wyleczymy z kibicowania im ze 2 tys, może kilkuset, mniej skażonych tak się zachwyci naszą grą że wzmocni w przyszłości frekwencję na naszym stadionie :)
[/quote]
[img]https://imgupload.pl/images/2019/09/30/frekw.jpg[/img]
[/quote]
Czyżby 4367 naszych poszło na partyzanta? Chwała bohaterom!
https://www.youtube.com/watch?v=qIbmDPlRzus
;) ;)
leszeczek rozwaliłeś system :)
K...a miałem już nie pić, ale się nie da. Twoje zdrowie nasz Ty Rumunie :)
[quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571']
(...)
Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał.
[/quote]
Ian,
przypomnij mi jakiś dobry mecz Vestenickyego?
Że niby z Jagą w PP?
Roma przejrzała na oczy i jak szybko go wzięła tak szybko oddała.
Jego technika może jest fajna ale pożytku dla drużyny nie pamiętam.
Rakoczy nie ma gorszej, a przynajmniej bardziej walczy.
Podsumowujac: https://scontent.fwaw7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14225368_630668170425897_8134842499570653789_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQkcCd3iCvgjFl0cSDdgoxjbsOxqjKEJBFuD6JiTre9lRd5cPPE_EFX4_sPbllkrulY&_nc_ht=scontent.fwaw7-1.fna&oh=3d7d9015a5f1772990d1cea31107d841&oe=5DF6DCBE
[quote='denzi' pid='1401801' dateline='1569855609']
[quote='ian thorpe' pid='1401449' dateline='1569783571']
(...)
Słaby dzisiaj Pelle, który z przodu był bezproduktywny, Lopes chociaż przeszkadzał. Słabszy mecz zagrał Vestenicky, gracz o dużej technice dzisiaj ją mu ktoś zabrał.
[/quote]
Ian,
przypomnij mi jakiś dobry mecz Vestenickyego?
Że niby z Jagą w PP?
Roma przejrzała na oczy i jak szybko go wzięła tak szybko oddała.
Jego technika może jest fajna ale pożytku dla drużyny nie pamiętam.
Rakoczy nie ma gorszej, a przynajmniej bardziej walczy.
[/quote]
Dajcie sobie na wstrzymanie. Zaczyna się płacz, ten ok, a ten nie ok, a tamten to prawie ok, tego zaś nie było, ale on to by był OK. Śmiechu warte;)
Wygrali mamy 3 punkty oficjalnie jesteśmy Panami bo nimi jesteśmy zAWsze więc nie ma co biadolić tylko się cieszyć i czekać do wiosny by ich dobić przy Kałuży.
Oprawa gts'u taka sama jak ich wynik w tym meczu, czyli do du*y ... :rolleyes:
Moim zdaniem tą oprawą się samozaorali, pomysł i wykonanie słabe. Te dwie przedstawione postacie wyglądały jakby dopiero co wylądowały na ziemi z księżyca.
Potem oczywiście wjechała mini sektorówka "PDW WSH" pozdrawiająca ludzi, którzy na każdy możliwy sposób dymali swój klub i prawie doprowadzili do degradacji :D ... ale to nie mój cyrk i nie moje małpy. Niech dalej bawią się w tym szambie ;)
- Edytowany
Cracovia to jest potęga
Cracovia potęgą jest
Hanca strzelił brameczkę
wisła zesrała się...
[quote='napinacz-Gralismy tak aby nie przegrac. Probierz musialby byc strasznym durniem zeby wyjsc na gts-ie i grac otwarta pilke po czterech porazkach z rzedu. Priorytetem bylo przelamanie tej serii....teraz pojdzie jiz z gorki.' pid='1401759' dateline='1569849593']
Co do gts-u to pierwszy raz odkad pamietam to nie stworzyli sobie zadnej dogodnej sytuacji do zdobycia gola. Ciency sa jak doopa weza
[/quote]
Powinniśmy grać żeby wygrać. Probierz musiałby być strasznym durniem, takim mega skrajnym, kompletnie bezmózgim, gdyby dobierał taktykę przez pryzmat meczów z gts z poprzednich lat. Tu właśnie trzeba było rozklepać ich na spokoju i wykorzystać przewagę techniczną, a nie wygrywać psim swędem po fatalnej asekuranckiej grze z beznadziejną zbieraniną juniorów i emerytów. Priorytetem było zwycięstwo konkretnie w tym meczu. Seria mogła gdzieś ciążyć Probierzowi, ale jako profesjonalista powinien wiedzieć jak to zignorować żeby nie zawalić przez to kolejnego meczu. Nie zdał tego egzaminu, ale na szczęście i tak udało się wygrać. Ulga. Skoro gts jest tak cienki, powinniśmy z nimi pojechać. My też nie stworzyliśmy dogodnej sytuacji. Hanca bardzo ładnie skorzystał z prezentu i to zaciemnia obraz gry i taktyki.
[quote='Miszczu2007' pid='1401879' dateline='1569882370']
[b]Powinniśmy grać żeby wygrać[/b]. Probierz musiałby być strasznym durniem, takim mega skrajnym, kompletnie bezmózgim, gdyby dobierał taktykę przez pryzmat meczów z gts z poprzednich lat. Tu właśnie trzeba było rozklepać ich na spokoju i wykorzystać przewagę techniczną, a nie wygrywać psim swędem po fatalnej asekuranckiej grze z beznadziejną zbieraniną juniorów i emerytów. [b]Priorytetem było zwycięstwo konkretnie w tym meczu[/b]. [b]Seria mogła gdzieś ciążyć Probierzowi, ale jako profesjonalista powinien wiedzieć jak to zignorować żeby nie zawalić przez to kolejnego meczu.[/b] [b]Nie zdał tego egzaminu[/b], ale na szczęście i tak udało się wygrać. Ulga. Skoro gts jest tak cienki, powinniśmy z nimi pojechać. My też nie stworzyliśmy dogodnej sytuacji. [b]Hanca bardzo ładnie skorzystał z prezentu i to zaciemnia obraz gry i taktyki[/b].
[/quote]
Od kilku miesięcy powtarzało się stwierdzenie wśród większości kibiców, że obojętne jak ale Probierz ma w końcu wygrać derby bo jak nie to wypad (nawet jakby miał zdobyć mistrzostwo). Od ponad miesiąca pomimo dobrego startu w lidze powtarzało się wśród większości kibiców stwierdzenie, że to wszystko ch.uj bo zweryfikuje Probierza i drużynę tzw. "kampania wrześniowa" a w szczególności derby.
No i co? Pokonaliśmy Lecha i Piasta. Zjebaliśmy mecz z cwelką ale zaraz potem pokonaliśmy Jagę i awansowaliśmy w PP. No i na koniec tego ciężkiego maratonu wygraliśmy wreszcie derby. 5 meczy - 4 wygrane
Po wygranym meczu zastanawiałem się czy i na co będą teraz narzekać malkontenci... no i nie trzeba było długo czekać. Najpierw piszesz, że "Powinniśmy grać żeby wygrać" i "Priorytetem było zwycięstwo konkretnie w tym meczu. Seria mogła gdzieś ciążyć Probierzowi, ale jako profesjonalista powinien wiedzieć jak to zignorować żeby nie zawalić przez to kolejnego meczu." a chwilę potem, że Probierz nie zdał tego egzaminu... Człowieku zdecyduj się bo sam sobie przeczysz w jednej wypowiedzi. Miał nie zawalić kolejnego meczu i nie zawalił. Osiągnął cel jakim było za wszelką cenę i obojętnie w jaki sposób wygrać derby. Więc jakiego egzaminu nie zdał?
I jeszcze na koniec stwierdzasz, że gol Hanci zaciemnia obraz gry i taktyki. Skąd wiesz jaką taktykę obrał trener? A może właśnie taka była taktyka żeby bronić, wybijać ich z uderzenia, uprzykrzać im życie i przede wszystkim nie stracić gola i nie przegrać kolejnych derbów. Już widzę jakbyś "piał z zachwytu" gdybyśmy zagrali otwarty mecz, nastawili się głównie na ofensywę i przegrali po pięknym meczu np. 2:3
Mnie satysfakcjonuje każde zwycięstwo, bo po ostatnich wyczynach derbowych zależało mi tylko na tym. Na wiosnę trzeba będzie podtrzymać passę, a efektowne zwycięstwa przyjdą w przyszłości. Teraz chodziło o zaangażowanie i zwycięstwo, a to osiągnęliśmy. Jestem szczęśliwy!
- Edytowany
Nie ma co się spinać. Może po tym zwycięstwie wśród tej skundlonej hołoty zejdzie ciśnienie w naszej drużynie i w następnym meczu zagrają bardziej finezyjny futbol i strzelą więcej niż jedną bramkę.A najlepiej ze 3 lub 4.Ale żeby to było możliwe musi być dobre sędziowanie.To jest warunek konieczny.
Możemy z nimi wygrywać w złym stylu nawet przez dwa trzy lata po 1:0 a styl przyjdzie później.
Wydaje się że trener jakieś wnioski wyciągnął i dzięki temu pokonał rywala. Legia to może taka wpadka jak ta siatkarzy ze Słowenią i kolejnym meczu pokazali mocnej Francji ich miejsce tak jak my psiarni. Wrzesień na duży plus. Zobaczymy jak będzie z frekwencja w niedziele. Rozpoczynamy kolejną serie zwycięstw a psiarnia serię porażek. Miłego dnia.
Na górnika mogę iść na D.
[quote='TOM76' pid='1401886' dateline='1569906560']
Możemy z nimi wygrywać w złym stylu nawet przez dwa trzy lata po 1:0 a styl przyjdzie później.
[/quote]
Braknie nam czasu na to, marcowe derby mogą być ostatnie na dlugie lata więc warto pyknąć ich 4-0 na pożegnanie
[img]https://i.ibb.co/wdSNpPn/Screenshot-20190930-233122-Chrome.jpg[/img]
Przypadek? Nie sądzę..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)