Słabo idzie kupowanie biletów.
Od godz. 11.30 poszło niecałe 300 biletów.
PASY ASY
-
-
CRACOVIA - Legia Warszawa niedziela 22 września godz. 17:30
Od 10.20 zeszło 450.
Nie jest tak źle. Pamiętaj, że bilety sprzedają się przez neta przez całą dobę.
Pelle podobno będzie do gry
[quote='rukola77' pid='1399517' dateline='1568903944']
Pelle podobno będzie do gry
[/quote]
...ale zagra Rakoczy a Pelle na derby :)
Choć moim skromnym zdaniem gdyby Pelle był już gotów dałbym go na cwelkę, PP jak już pisałem troszkę odpuścił a na derby wystawił i Pelle i Rakoczego który teoretycznie grałby z Golem jako defensywny ale z jego motywacją, mocną głowa, mógłby też w ofensywie coś zdziałać.
Życzę chłopakowi by strzelił gola lub asystował przy nim w meczu z psami - byłby w wieku 17 lat IKONĄ :)
Czas przełamać kolejną długą passę , ostatni raz wygraliśmy w 2005 r . Był Lech na wyjeździe , teraz trzeba pyknąć Legię . Myślę że taktycznie Probierz zje amatora z L
Nie wierzę Probierz owi słyszałem że Pelle będzie do. Gry chyba że moi informatorzy mnie robią w konia
Dla mnie pomoc na ten mecz, to dwóch defensywnych i jeden ofensywny. Defensywni, to Gol+Lucek lub Dimun. Nawet jak by był zdrowy Pelle, to nie zaryzykował bym jego grę z Rakoczym ora Januszem.
Kiedyś zagraliśmy w jakimś meczu na dwóch ofensywnych pomocników i słabo to wyszło. Na dzisiaj, wg mojej oczywiście opinii, Rakoczy nie jest gotowy by zagrać na defensywie z Golem. Zobaczcie, jakie statystyki wykręca w "przeszkadzaniu" taki Dimun. To jest "morderstwo" organizmu.
- Edytowany
[img]https://pbs.twimg.com/media/EE18JRMXkAAoOAL.jpg:large[/img]
Namawiać znajomych niech każdy wezmie przynajmniej jedną osobę.Do dnia meczowego sprzedać jeszcze 3 tyś biletów a będzie dobrze.
Tak patrząc zupełnie z boku i z daleka, z trochę innej sportowej rzeczywistości, to utrzymywanie klubu za miliony złotych (sorry, ale bardziej rozumiałbym euro czy $) dla 7-8 tys. kibiców na stadionie wyglada naprawde dosyc dziwnie...
W sobotę od godz. 14.00 w kasach przy Kałuży mają zasiąść prezesi Tabisz i Probierz, więc jak ktoś ma jakieś uwagi, swoje przemyślenia a może nawet pytania to ma okazję na rozładowanie napięcia. Może potter zamiast molestować wszystkich na forum swoimi postami o tym samym wydźwięku wybrałby się i wytłumaczył swój punkt widzenia prezesom a nam w końcu odpuścił to nieustające molestowanie.
Tabisz? To pamiętajcie, żeby mieć dokładnie wyliczone, bo ewentualną resztę będzie rozliczać w kiełbasach co nie zeszły na poprzednim meczu.
Żeby się tylko nie okazało że ceny są podane jako netto i trzeba dopłacić,
- Edytowany
8 kupionych. Taniej wychodzi niz schabowy dla rodziny. Pod kasami pusto chyba wszyscy czekaja na sobote.
[quote='król jest nagi' pid='1399594' dateline='1568968833']
W sobotę od godz. 14.00 w kasach przy Kałuży mają zasiąść prezesi [b]Tabisz[/b] i Probierz, więc jak ktoś ma jakieś uwagi, swoje przemyślenia a może nawet pytania to ma okazję na rozładowanie napięcia. Może potter zamiast molestować wszystkich na forum swoimi postami o tym samym wydźwięku wybrałby się i wytłumaczył swój punkt widzenia prezesom a nam w końcu odpuścił to nieustające molestowanie.
[/quote]
Ciekawe czy to jego inicjatywa, czy generał mu kazał ?
Niezatapialny bufor tym razem rzucony na pierwsza linię, ciekawe .
[quote='Muertes' pid='1399589' dateline='1568966513']
To od ilu tysięcy ma sens?
[/quote]
To że na każdym naszym meczu nie ma 12 000 tyś.
To jest nasza porażka bez dwóch zdań!!!
Mamy ekstraklasę o której kiedyś mogliśmy pomarzyć, nowy stadion, historię i dobrą markę.
Wiadomo jaki jest zarząd ale łatwiej jest wywierać presję na właściciela w 12 koła na stadionie niż w 7.
- Edytowany
Myślę, że brakujące 5K [s]ma wyebane na to[/s] nie interesuje się jaki jest zarząd tylko im się nie chce d...y ruszyć na mecz (opinia o zarzadzie może być jedynie próbą usprawiedliwienia dla tych, którzy mają z tego powodu jeszcze resztki wyrzutów sumienia). Jeśli przez 5 kolejek będziemy się utrzymywali na pudle to się ruszą (przynajmniej mam taką nadzieję)
Niestety większość moich znajomych pasiakow ( ok. 80%) nie idzie na mecz z powodów głównie zawodowych.
- Edytowany
W niedzielę?
Znasz wielu księży, jak się domyślam;)
Kiedy na kasie usiądzie główny Prezes wtedy mamy komplet murowany! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)