Nie ma co strzepic klawiatury po wczorajszym meczu... nie pierwszy i nie ostatni przegrany frajersko mecz poprzez nieudolnosc i braki w wyszkoleniu... moze inaczej braki w mysleniu na boisku... Sytuacje byly do strzelnia... nazwal bym to nawet nie sytuacje ale patelnie 100000% nie 100% i tego nie dalo sie spyyyerdolic...a jednak nasi potrafili... Graja dalej...w sobote mecz z Arka... Coco Jumbo i do przodu...
-
-
Śląsk Wrocław - CRACOVIA sobota 17 sierpnia godz 15.00
jakbyśmy pozyskali w tym okienku 3 graczy: Covilo, Hernandez i Cabrera, tobyśmy wygrali tę ligę.
ponoć kasa jest. kopacze są. sprawdzeni.
pozyskać ich prośbą, groźbą, przekupstwem czy pochlebstwem. jak to już Wasza sprawa. do roboty Prezesi!
Abstrahując od tego co się działo na boisku ... w internecie zaczął krążyć filmik, w którym jest pokazywany sektor gości i sytuacja gdzie kilku kibiców Cracovii między sobą się kłóci i przepycha i nie wyglądało to za dobrze :sleepy: Nie wiem o co poszło, ale moim zdaniem takie "rozmowy" powinny mieć miejsce w jakimś ustronnym miejscu, a nie w trakcie meczu na sektorze ... gdzie wszędzie są kamery i aparaty.
Pewnie rozmawiali o polityce ;)
[quote='del_piero' pid='1394445' dateline='1566054112']
Wygrała drużyna lepsza moim zdaniem. Wdowiak gdyby nie bylby wychowankiem już dawno by nie gral. Brakuje Saidiego.
[/quote]
Brakuje nam takiego Rakelsa w formie, czy Jendriska (w formie), czy tak jak mówisz Saidiego. Od dłuższego czasu, zasadniczo od właśnie odejścia Rakelsa nie mamy ani polowy skrzydłowego. I to nie chodzi o jakiegoś perfekcyjnego skrzydłowego, ale kogokolwiek kto przebiegnie te 20-30 metrów i raz na trzy wrzuci piłkę komuś na głowę. Czy takich zawodników nie da się już znaleźć?
Brakuje nam przede wszystkim środka pola , tego co było w minionym sezonie naszą mocną stroną .Teraz w środku mamy wielką dziurę
Villa_KS tacy zawodnicy są... tylko taki typ zawodnika jak Denis czy Eric sa w cenie... a u nas placi sie jak sie placi...
U nas miesięczne wynagrodzenie wlicza się w cenę kontraktu chociaż zawodnik przychodzi za darmo szkoda że zawodnik w ogóle pobiera pieniążki.
[quote='hank' pid='1394743' dateline='1566141381']
Brakuje nam przede wszystkim środka pola , tego co było w minionym sezonie naszą mocną stroną .Teraz w środku mamy wielką dziurę
[/quote]
Dokładnie tak! Brak ofensywnego lidera drugiej linii. Przegraliśmy przez to walkę w środku boiska. A najgorsze jest to, że Śląsk wcale nie zagrał jakiegoś dobrego meczu i nie jest specjalnie mocną drużyną.
Natomiast dla mnie błąd Diego wynikał z braku wyobraźni i wyczucia, natomiast Wdowiaka z braku umiejętności piłkarskich.
Błąd Diego to błąd zaniechania, nie zrobił czegoś co miał obowiązek zrobić (np. faulu taktycznego) i nic go nie usprawiedliwia, nawet to, że zagrał na nie swojej pozycji.
Czy ktoś się orientuje czy klub zainteresował się w ogóle wpisami rudej szmat.y na temat Pellego?
Czy głowa w piasek ?
A kogo to w klubie interesuje?Przeciez kasa sie zgadza,to jest biznes.
Taaa...Nasz "zarzad" juz wielokrotnie mial szanse wstawic sie za naszym zawodnikiem (np. Suvorovem w sezonie 2011/12) i pokazal ze ma to w dupie. Szkoda Pellego, bo rudemu nalezalo cos powiedziec na temat "poziomu" tej ligi i jego "uzdrowienia"
Mecz oglądałem na małym tableciku u naszych Braci Madziarów. Myślałem, że będzie co świętować a tu dupa blada. Szkoda zmarnowanych sytuacji ( tradycyjnie Wdówka), bo inaczej można by spoglądać na ten mecz. Trudno gramy dalej. Śląsk liderem- myślę że to świadczy o słabości naszej ligi
[quote='rozrabiaka' pid='1394769' dateline='1566147813']
Czy ktoś się orientuje czy klub zainteresował się w ogóle wpisami rudej szmat.y na temat Pellego?
Czy głowa w piasek ?
[/quote]
O co Bońkowi chodziło, o tę sytuację kiedy Pelle domagał się karnego czy co?
W Lidze Minus wczoraj też mówili, że są ciekawi postawy Śląska, gdy Putnocky przestanie bronić bramki w sposób nadzwyczajny i jak przestaną strzelać bramki życia ... dopiero było 5 kolejek a Putnocky miał już 32 interwencji :exclamation:
[quote='TOM76' pid='1394835' dateline='1566196636']
Mecz oglądałem na małym tableciku u naszych Braci Madziarów. [b]Myślałem, że będzie co świętować[/b] a tu ***** blada. Szkoda zmarnowanych sytuacji ( tradycyjnie Wdówka), bo inaczej można by spoglądać na ten mecz. Trudno gramy dalej. Śląsk liderem- myślę że to świadczy o słabości naszej ligi
[/quote]
Poświętujemy jutro na św. Stefana ?
U mnie mecz przegrał ze xwiedzaniem Budapesztu i koroną świętego Stefana i o tyle jestem zdrowszy.
A jutro jakby co jestem na al. Andrassego, w muzeum terroru a wieczorem oczywiście pokaz sztucznych ognii u stóp Gellerta.
Pozdrawiam z pięknego i bratniego Budapesztu.
Wyluzujcie inni mają gorzej.
...ale nie da ukryć się że są tacy, którym jest lepiej.
Mniej więcej 4-5 lepiej, 3-5 tak samo, a 6-7 gorzej. (2 mecze "zaległe")
Do pudła 1 punkt, do lideta 6 :@ do strefy spadkowej 3.
[quote='konserwa' pid='1394912' dateline='1566219867']
Mecz oglądałem na małym tableciku u naszych Braci Madziarów. [b]Myślałem, że będzie co świętować[/b] a tu ***** blada. Szkoda zmarnowanych sytuacji ( tradycyjnie Wdówka), bo inaczej można by spoglądać na ten mecz. Trudno gramy dalej. Śląsk liderem- myślę że to świadczy o słabości naszej ligi
[/quote]
U mnie mecz przegrał ze xwiedzaniem Budapesztu i koroną świętego Stefana i o tyle jestem zdrowszy.
A jutro jakby co jestem na al. Andrassego, w muzeum terroru a wieczorem oczywiście pokaz sztucznych ognii u stóp Gellerta.
[/quote]
Już szara rzeczywistość w Grodzie Kraka.
Szkoda że nie udało się zremisować. Podejrzewam, że gdyby var był na końcu dla Śląska to pewny karny!
[quote='konserwa' pid='1394912' dateline='1566219867']
[/quote]
[/quote]
A jak już zejdziecie z tego wzgórza Gellerta to polecam koniecznie żydowski pasaż Gozsdu Udvar.Zacne wino i szisza w Szimpla kert,najlepszy ruinbar w mieście.A z klubów to Otkert,Akvarium,Instant.I pamiętajcie,że dzisiaj wcześniej zamykają z powodu jutrzejszego święta.Dobrej zabawy !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)