Rekord (nowożytny) po 7 kolejkach pobity - 13 punktów (12:8 w bramkach) to lepiej niż 12 Zielińskiego w 2015/16 - co ciekawostka dawało wtedy 2 miejsce.
Rok temu Kmita Psia Pyta grzmiał w mediach jak to mieliśmy najgorszy w historii wynik po 8 kolejkach, teraz pewnie zgrzyta zębami.
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2019/20. Idziemy po medal, czy lecimy z ligi?
Tylko, żeby nie było takiego paradoksu ... że sezon temu po 8 kolejkach każdy nas typował do spadku, a finalnie były puchary ... a teraz po 7 kolejkach jesteśmy w czubie tabeli, a finalnie skończy się grą w grupie spadkowej bo piłka nie takie rzeczy widziała. Ale mam nadzieję, że cały sezon będziemy tak dobrze punktować jak do tej pory i w końcu wywalczymy Mistrza Polski :blush:
Dwa mecze u siebie, zrobic komplet punktow,a potem pojechac na stocznie jak po swoje. To jest moja koncepcja.
Pięknie nie gramy,męczymy futbol, dużo głupich strat i niedokładności,ale.... nieuznana bramka w Lubinie,karny dla ŁKSu z dupy, a jeszcze wiele nie brakło do remisu we Wrocku.
Jakby wtedy wyglądała tabela?
[quote='Mr.Crowley' pid='1397165' dateline='1567361191']
Pięknie nie gramy,męczymy futbol, dużo głupich strat i niedokładności,ale.... nieuznana bramka w Lubinie,karny dla ŁKSu z *****, a jeszcze wiele nie brakło do remisu we Wrocku.
[/quote]
Bylibyśmy liderem, a Helik, Piszczek, Pestka, i Wielicka byliby sprzedani ;)
- Edytowany
Tylko 2 punkty straty do lidera. Zdecydowanie Lubię to :)
[quote='sterby' pid='1397170' dateline='1567361697']
[quote='Mr.Crowley' pid='1397165' dateline='1567361191']
Pięknie nie gramy,męczymy futbol, dużo głupich strat i niedokładności,ale.... nieuznana bramka w Lubinie,karny dla ŁKSu z *****, a jeszcze wiele nie brakło do remisu we Wrocku.
[/quote]
Bylibyśmy liderem, a Helik, Piszczek, Pestka, i Wielicka byliby sprzedani ;)
[/quote]
[size=small] bylibyśmy liderem, co słusznie się nam należy z urzędu[/size] ;) ;) ;)[size=small] a nikt nie byłby sprzedany.[/size]
No to brakuje Nam 31 punkty do utrzymania a dla optymistów brakuje Nam 61 punkty do Mistrzostwa Polski
[quote='paluch' pid='1397226' dateline='1567368423']
No to brakuje Nam 31 punkty do utrzymania a dla optymistów brakuje Nam 61 punkty do Mistrzostwa Polski
[/quote]
Może te 60 już wystarczy? :rolleyes:
Wygrać z Piastem i będzie pierwsza trójka. Tabela bardzo płaska od 10 miejsca do lidera 5 pkt różnicy.
14 dni później
Ten początek sezonu o 180 stopni inny niż poprzedni ... sezon temu po 8 kolejkach byliśmy na samym dnie, a dziś mamy 1 pkt straty do 1 miejsca w tabeli :D
Tylko żeby się nie okazało, że początek sezonu mamy wyśmienity a sam "finisz" będzie katastrofalny ...
- Edytowany
Dwie najblizsze kolejki, dwie resortowe kur.wy, ewentualny remis z wojskowa szmata jakos zdzierze, ale oczekuje zwyciestwa z milicyjna, potem cos tam mozemy przegrac, powiedzmy na Podlasiu, jakos to przelkne, najlepiej jakby obie resortowe padly na kolana, to wtedy bedzie git.
I niech mi nikt tu nie wyskakuje z tymi kocopolami,ze za kazdy mecz daja trzy punkty, moze kur.wa w waszej tabeli, ja prowadze swoja w excelu i tam mam srednia wazona, a waga derbow jest najwieksza.
No to brakuje Nam 28 punktów do utrzymania a dla optymistów brakuje Nam 58 punktów do Mistrzostwa Polski
[quote='MakuKSC' pid='1398909' dateline='1568658661']
Dwie najblizsze kolejki, dwie resortowe kur.wy, ewentualny remis z wojskowa szmata jakos zdzierze, ale oczekuje zwyciestwa z milicyjna, potem cos tam mozemy przegrac, powiedzmy na Podlasiu, jakos to przelkne, najlepiej jakby obie resortowe padly na kolana, to wtedy bedzie git.
I niech mi nikt tu nie wyskakuje z tymi kocopolami,ze za kazdy mecz daja trzy punkty, moze kur.wa w waszej tabeli, ja prowadze swoja w excelu i tam mam srednia wazona, a waga derbow jest najwieksza.
[/quote]
Z wszystkim się zgadzam, tylko pomiędzy "dwiema resortowymi qrwami" mamy jeszcze mecz o PP z Jagiellonia.
A Puchar Polski traktujemy na poważnie (chyba) dlatego musimy ten mecz wygrać aby awansować dalej ...
Czyli wychodzi na to, że 3 najbliższe mecze[b] MUSIMY wygrać[/b]. Wiem, że cuda się zdarzają, ale szczerze wątpię że damy radę "wykręcić" teraz serie 6 meczy z rzędu bez przegranej. Dlatego dla mnie osobiście z cwelką "możemy" przegrać, aby móc wygrać z gtsem i Jagiellonia ... ale zobaczymy jaki scenariusz napisze życie :rolleyes: .
P.S - Natomiast jeśli na PP, będziemy mieć wywalone no to zamiast porażki z cwelką, wybieram Jagę.
A ja wybieram wygraną w każdym meczu.
Ewentualną porażkę dopuszczam w Białymstoku 19 X (Jeśli już musimy przyjąć, że każda seria musi się skończyć)
Jak wygramy z Legią to trochę będę się bał derbów. Do tej pory jak wychodziliśmy do nich jako faworyt to najczęściej dostawaliśmy w czapę... Ale może tym razem przełamanie i powieziemy ich np. z 3-0?
[quote='leszeczek' pid='1398985' dateline='1568668474']
A ja wybieram wygraną w każdym meczu.
Ewentualną porażkę dopuszczam w Białymstoku 19 X (Jeśli już musimy przyjąć, że każda seria musi się skończyć)
[/quote]
Bez jaj, w moje urodziny? Wybierz sobie jakiś następny mecz !
Następny to derby...tak że ten teges
A ja zastanawiam się nad tranferem Damiana do Pogonii. Bo wzmocniliśmy za groszę konkurenta do walki o czołowe miejsca. Może jest z nimi jakiś układ? Oni nam w zeszłym sezonie za grosze oddali Rapę.
wrobelson, napisalem wyraznie,ze mozemy przegrac na Podlasiu,a puchar mamy u siebie, zreszta ja zupelnie zapomnialem o tym pucharze w kontekscie derbow, podobnie mecz z cwks jakos specjalnie mnie nie jara, ot zwykly ligowy meczyk do zainkasowania 3 pktow, jak sie nie uda wygrac,to mozna zremisowac. Derby to jest zupelnie inna liga,to jest nasza liga mistrzow, puchar jesieni, a szczegolnie patrzac przez pryzmat dotychczasowych dokonan obecnego trenera. Mnie caly czas nosi po odpadnieciu z DAC I nie pusci mnie pewnie do momentu jak osmieszymy dwa razy gts I wyladujemy na pudle na koniec sezonu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)