Moskal, trener ŁKS, były zawodnik GTS.
Maestro MP ma jakiś kompleks z drugą stroną Bloń.
A tak wogole fajny ten mecz, taki przyjaźni....
-
-
CRACOVIA - ŁKS Łódź - sobota 27 lipca , godz 17:30
kolejny raz mecz przegrany przez idiotyczne pomysły Probierza. Takie eksperymenty ze składem to można sobie robić grając w CM a nie widząc codziennie swoich piłkarzy na treningach. Drugi sezon z rzędu idiota musi przetestować wszystkie możliwe ustawienia obrony, miał od tego sparingi. Z Wdowiakia potrafił zrobić piłkarza gorszego niż w zeszłym sezonie, a to już trzeba być cudotwórcą ! Z Helika próbuje się na siłę zrobić piłkarza, żeby Probierz sobie wpisał w zeszycik jakie to talenty od niego wychodzą.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja się pytam.. Ile razy Rafa był perfidnie faulowany na zoltko? naliczylem takich z 6 zagran minimum
Ile razy obroncy ŁKS-u mieli zagran ręką w polu karnym? ze 3
u nas przy wslizgu Helika, od razu karny :@
wiem, że nasz zarząd nie zareaguje, ale trzeba się szanować i wysłać pismo do organów, by nie przydzielali nam tej lysej mendy do sędziowania
- Edytowany
[quote='dzelo' pid='1391014' dateline='1564248554']
ALRS a czy Zieliński nie ma mistrza polski w CV ?? Ma.
[/quote]
Mi chodziło o osiągnięcia jakie poszczególni trenerzy mieli pracując w Cracovii. Bo mistrza też miał jeszcze Orest.
[quote='gargamel9998' pid='1391024' dateline='1564249349']
Ja się pytam.. Ile razy Rafa był perfidnie faulowany na zoltko? naliczylem takich z 6 zagran minimum
wiem, że nasz zarząd nie zareaguje, ale trzeba się szanować i wysłać pismo do organów, by nie przydzielali nam tej lysej mendy do sędziowania
[/quote]
Przy tej "łysej mendzie" wygraliśmy wszystkie mecze w tamtym sezonie. Nie było to najlepsze sędziowanie ale nie doszukiwałbym się tutaj jakiegoś wrogiego nastawienia do nas
bardzo dobre sędziowanie Marciniaka, bo już widzę, że winnego porażki szukacie nie tam gdzie trzeba
Przegraliśmy bo ŁKS był lepszy , prezentuje lepszy styl gry , u nas tylko rozrzucenie na bok i wrzudka na 15-20 m . Wiem ze po meczu w Lubinie Pelle był widziany jako zbawca i kolejny złoty interes Comarchovi , ale zejdźmy na ziemie . Na dzień dzisiejszy tylko bramka i obrona wygląda rozsądnie (chodzi o ilość zawodników ) . Brakuje skrzydlowego i srodkowego pomocnika , nieważne czy 8 czy 10 . Takiego potrafiącego grać w piłkę po porostu
[quote="Endriusza" pid='1391028' dateline='1564249626']
[/quote]
Przy tej "łysej mendzie" wygraliśmy wszystkie mecze w tamtym sezonie. Nie było to najlepsze sędziowanie ale nie doszukiwałbym się tutaj jakiegoś wrogiego nastawienia do nas
[/quote]
Przeszlosc to historia
[quote="squier strat" pid='1391029' dateline='1564249630']
bardzo dobre sędziowanie Marciniaka, bo już widzę, że winnego porażki szukacie nie tam gdzie trzeba
[/quote]
Coz..Jezeli 3 przypadkowe zagrania reka w polu karnym ŁKS-u gwizdek milczy; to jakim cudem przy 1 (słownie: JEDNEJ) rece w polu karnym Cracovii, jest zagwizdany karny i praktycznie po meczu?
Nie usprawiedliwiam Probierza, bo go nie lubie (jako trenera). Wolalbym kogos emocjonalnie zwiazanego z Cracovia
ŁKS był lepszy i tyle. Nie ma co szukać jakichś usprawiedliwień, że Marciniak, że dwa słupki, że to, że tamto. Zagraliśmy źle, bardzo źle i nie ma żadnych usprawiedliwień. Nie wiem czemu co roku musi być to samo. Probierz robi sobie eksperymenty, Pestka na skrzydle. Do tego Cecaric na skrzydle to jest jakieś kompletne nieporozumienie. Co widzi w nim Probierz, że od początku sezonu go wystawia, to jest dla mnie niepojęte. Fizycznie przy ŁKS wyglądaliśmy dramatycznie, motoryka fatalna, do tego jak zawsze zero zagrożeń po stałych fragmentach. Ogólnie wygląda to naprawdę kiepsko. Ale tak to jest. Powtórzę po raz n-ty, zespół z ubiegłego sezonu cholernie potrzebował wzmocnień 2-3 w ofensywie. Nie dokonaliśmy żadnego wzmocnienia w ofensywie, bo ci co przyszli, są jedynie zastępcami tych co odeszli, czy lepszymi, czy gorszymi, czas pokaże, ale na pewno nie wzmocniliśmy się przed tym sezonem i taka jest prawda. Zresztą to jest niesamowite, kolejny mecz po Lubinie, gdzie mam wrażenie, że udaje nam się dość sporo robić sytuacji na skrzydłach, że mamy okazje dośrodkować, ciekawie rozegrać akcję, ale wszystko jest pięknie partaczone i zero zagrożenia.
Ciekawi mnie też jaka jest atmosfera w zespole, bo tak dziś mi się wydawał, że coś zgrzyta, ale to akurat może być tylko takie wrażenie. Z drugiej strony po sytuacji z Hernandezem (mamy tylko wersję klubu), a teraz odstawieniem Budzika, ciekawe jak wygląda właśnie atmosfera w szatni.
"kupujmy" więcej szrotu za darmo z wartością na transfermarkt i daleko znajdziemy na pewno. Drużyna jest fatalnie przygotowana do sezonu zarówno kondycyjnie / motorycznie jak i psychicznie, roszady taktyczne widać w tym chaos.
Dla mnie dramat trener DAC miał rację.
[quote='farciarz2' pid='1390880' dateline='1564176511']
Wiem że niektórym się narażę ale moja [b]szalona propozycja składu na ŁKS[/b] jest następująca (ustawienie mega ofensywne):
[b]Peskovic[/b] (bo był najlepszym graczem z DAC) -
OBROŃCY
[b]Siplak[/b],(chyba najlepszy na tej pozycji, brakowało go z DAC)
[b]Dytiatiew[/b] (bo jest lepszy od Helika),
[b]Jablonsky[/b] (bo umie strzelać bramki głową, był najlepszym obrońcą w Bułgarii 2 sezony temu),
[b]Pestka[/b] (jest młodzieżowcem),
POMOCNICY
[b]Hanca[/b] (z DAC nie wykorzystał świetnej okazji na 2-0 ale po stracie Budzika jest jednym z nielicznych którzy uderzają z dystansu)
[b]Gol [/b](mimo wszystko kieruje grą choć z DAC przy bramce na 1-1 dla przeciwników nie pokrył strzelca),
[b]Pelle[/b] (jeden z nielicznych który strzela bramki i umie przytomnie podać ale nie jest klasycznym rozgrywającym),
[b]Mihalik[/b] (to szalony pomysł ale mam dziwne przeczucie że chciałby się pokazać i zrehabilitować, z DAC też mógłby zagrać na 200% bo jest Słowakiem),
ATAK
[b]Lopes[/b] (bo strzelał jako jedyny bramki w dwóch ostatnich meczach),
[b]Vestenicky[/b] (kolejny szalony pomysł ale może dajmy mu ostatnią szansę gdyby mu wyszło to albo zostanie albo go ktoś kupi, a jeśli zawiedzie to się go wypożyczy).
W każdym razie ten skład mógłby zaskoczyć Moskala.
[/quote]
No i o ironio! Chyba miałem rację, że gdybyśmy dziś wystawili dwóch napastników z Vestenickiego z Lopesem i na skrzydle Mihalika to chyba gorzej byśmy nie zagrali. A Pelle dziś tragicznie słaby.
Zagrali żenująco słabo ale myśle ze Marciniak i tak by nie dał nam tego wygrać
Apropo atmosfery w zespole jeszcze słowo. Do kogo się tak Rapa rzucał w 1 połowie i o co?
No i ch...
Gramy dalej.
Do przodu Pasy !!!
Gramy? My nie potrafimy sklecić akcji, solówki i chaos,nawet Gol sobie darował jak zobaczył jak to wygląda
Od szesnastu lat rządzicie.....
System - dzida na bok i dośrodkowanie nie działa. Próby dzidy jako podanie otwierające - żenujące. ŁKS, tak jak wczoraj Lech, pokazał, że nowoczesna piłka, to nie dzida, to [b]dobre rozegranie[/b]. Jedyny ich błąd to moim zdaniem zbyt wysoka gra..., ale na Pasy to nie był problem.
[quote='Muertes' pid='1391053' dateline='1564252121']
[quote='Endriusza' pid='1391046' dateline='1564251604']
Apropo atmosfery w zespole jeszcze słowo. Do kogo się tak Rapa rzucał w 1 połowie i o co?
[/quote]
Do Holendra
[/quote]
tak sugerowali komentatorzy, ale ruch z zaklejaniem ust dotyczył chyba komentarzy Pellego na temat jakości wrzutek Rupy
jedna na dwadzieścia trafia tam gdzie powinna.
i te przyjęcia jak w okręgówce.
trza myśleć prawym obrońcy
[/quote]
A jak to wyglądało w tv te ręki, czy były wątpliwości, powtórki i komentarze co do sędziowania?
Panowie piszcie bardziej merytorycznie.
.Zagraliśmy żenująco słabo., to się zdarza. Ale my nie wygrywamy już od o siedmiu spotkań.
Dziś nie widziałem stylu, nie widziałem gryzienia trawy, za to widziałem beznadziejne podania i straty piłki przez Gola , Dimuna, .Przebiegliśmy mniej km niż ŁKS , grający głównie Polakami rozgrywającymi składne akcje po ziemi.
Nasze wrzutki z kornerów , autów i wolnych na "Wieżowców" kończyły się lobikami do bramkarza, bo trudno to nazwać strzałami.
Trener nadal eksperymentuje. Dziś wystawienie Pestki na skrzydle było śmieszne, do czego sam się przyznał zmieniając go po 30 minutach.Tak się nie robi trenerze, chyba ,,,,,że chodzi Panu o zdołowanie zawodnika.
Ps. Czy aby na pewno w naszym wielonarodowym zespole atmosfera jest OK? Bo co znaczą wyzwiska Rapy do Pele w stylu F,Y .
Odstawiony Budziński (o Michalaku i Vestenickim nie wspominam, bo może słusznie), ale nie widać w 18-ce Dąbrowskiego, czyżby tak zjechał z formą ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)