Podobnie jak Rock
[img]http://a65.tinypic.com/28syhec.jpg[/img]
-
-
Cele na poprzedni sezon [SONDA] Wynik i rozliczenie
B
C
B
1. W lidze potrzebujemy się bić o medal, musimy być znacznie wyżej od gtsu. Znaczne zwiększenie wpływów z kontraktu tv pozwoli na lata zdominować sportowo Kraków.
2. Po losowaniu wiemy, że łatwo nie będzie ale nie jest to niemożliwe. Chcę awansu do 3 rundy, chcę by Cracovia pokazała że może godnie reprezentować nasz kraj w pucharach.
3. Ten cholerny finał PP. Apeluję o to od lat. Chcę pojechać za Cracovią na Narodowy. Taki mecz jest potrzebny spragnionym kibicom Pasów.
[color=#000000][size=small]Liga C[/size][/color]
[color=#000000][size=small]Puchary B/C[/size][/color]
[color=#000000][size=small]PP C[/size][/color]
[color=#000000][size=small]Ja liczyłbym na więcej ale później bo najpierw chcę by ten klub zawsze był wymieniany w gronie faworytów. Oczywiście, że nie będzie Cracovia zawsze wygrywała a nawet rzadziej niż częściej bo konkurencja jest duża ale by wreszcie była uważana za topowy (piłkarsko) klub w Polsce. Stąd takie cele by krok po kroku zdobywać teren (te moje punkty to raczej minimum jakiego oczekiwałbym w każdym sezonie) bo zakładać od razu mistrzostwo to nie jest realne patrzenie na swoje możliwości, oczywiście marzyć można bo przykład Piasta pokazuje, że się da ale to wtedy mieszanka szczęścia, umiejętności i słabości innych faworytów.[/size][/color]
Liga B - wszak to tutaj jest chlebuś. patrząc realnie na zespół po 9 kolejce zeszłego sezonu pudło jest realne i na to liczę.
Puchary D - Słowacy to nie są ogórki, ale uważam że przejście ich jest i realne i konieczne. Grecy mogą niestety okazać się poza zasięgiem
PP C - od wielu lat i wielu trenerów PP nam nie leży, przy takiej kadrze uważam że ćwierćfinał to jest minimum które należy osiągnąć
- Edytowany
Wiadomo, marzeniem jest 3xA i tego bym chciał, natomiast chłodniejsze spojrzenie u mnie wskazuje takie cele:
1) liga - B. Nie licząc początku poprzedniego sezonu byliśmy cały czas w czubie tabeli i na to samo liczę w tym sezonie. Większość zawodników pozostała w drużynie, doszli ciekawi zagraniczni gracze do kadry i skład mamy dosyć szeroki. Jeżeli kupimy jeszcze kogoś na miejsce Javiego, to myślę, że pudło zdecydowanie będzie w naszym zasięgu.
2) Liga Europy - D. Trafiliśmy ciężkiego przeciwnika w pierwszej rundzie, praktycznie najgorsze możliwe losowanie, natomiast w drugiej rundzie czeka drużyna o podobnym potencjale piłkarskim do DAC, stąd można realnie postawić zarówno E, jak i C. Ja oczekuję przejścia pierwszej rundy aby łapać punkty do rankingu UEFA, które na dłuższą metę pozwolą nam na rozstawienie w przyszłych edycjach europejskich pucharów w więcej niż jednej rundzie.
3) Puchar Polski - realnie stać nas na pewno na C, ale ja stawiam B. Rozgrywki te wybitnie nam nie leżą, natomiast ja od lat marzę o wyjeździe na Narodowy z Cracovią. Chciałbym to przeżyć, niezależnie od ostatecznego wyniku finału, natomiast te rozgrywki wybitnie nam nie leżą od lat. Trzeba jednak przyznać, iż Probierz w Jagiellonii miał swego rodzaju patent na PP. Trzeba to wykorzystać, kadrę jak już wspominałem mamy dosyć szeroką, która pozwala grać na kilku frontach.
B
C
C
Od momentu kiedy Probierz objął Nasz klub, jako cel dla Niego ustanowiłem to co zrobił z Jagiellonią - czyli klub TOP4 w Polsce, który regularnie przed sezonem wymieniany jest w gronie faworytów do zdobycia MP, co rok walczy o medale czyli również o europejskie puchary. Analogicznie do drugiego okresu pracy w Jagiellonii, w 3 sezonie walczył z nimi do końca o mistrza i tego sobie życzę w tym sezonie. Puchar Polski w obecnej formule, wymaga tego abyśmy doszli co najmniej do wskazanego przez SaNtO ćwierćfinału, zwłaszcza że sparingi pokazują iż kadra może nie jest liczebniejsza niż w zeszłym roku, ale bardziej wyrównana co pozwoli powalczyć na dwóch frontach. Po cichu liczę jeszcze na jeden JAKOŚCIOWY transfer w okolicach sierpnia. LE to dla mnie dodatek, za niezły zeszły sezon, cel minimum to przejść Słowaków, którzy wg. mnie są groźniejsi (albo bardziej nieprzewidywalni) niż Grecy.
B
A
D
Przy obecnej renomie pucharu Polski i osiągnięciu pierwszej trójki w lidze nasza gra w pp mi lata koło pióra , natomiast nie powiem, żebym się nie jarał grupą le.
B
C
B
Nie chcę myśleć racjonalnie.
Kibic nie jest od racjonalnego myślenia
Chcę
A
A
A
Celami na ten sezon powinno być:
C
C
C
Natomiast długofalowo przede wszystkim B w lidze.
Podstawą jest po prostu na stałe dołączyć do ścisłej czołówki ligowej (top 4).
Jeśli to się uda, będę więcej niż happy.
Liga C
Puchary C
PP D
B
C
C
To są absolutnie realne cele, choć uważam, że powinnismy osiągnąć przynajmniej jedno A. Osiągniecie w tym sezonie AAA uważam za mało realne, bo nie mamy jeszcze na tyle silnej kadry, by walczyć na wszystkich frontach. Uważam też, że każde A jest realne. Nawet wyjście z grupy LE (A+)! Przypominam, ze w sparingach jak na razie pokonaliśmy 1. regularnego uczestnika LE w tym częstego bywalca fazy grupowej. 2. Uczestnika 1/8 LE.
A/B
A/B
A/B
Liga - B
Puchar w zależności od ligi. Na początku mamy wygrywać, a potem gdyby okazało się, że w lidze się nie uda, to trzeba wygrać PP, a w Europie to w zależności od tego na jakich trafimy przeciwników. Przejście DAC powinno być obowiązkiem.
B
C
B
- Edytowany
Serce mówi - A, A, A :)
Rozum - C,C,C
ps.
W ankiecie weź pod uwagę co podpowiada rozum.
B
C
A
?
B
C
B
A
C
B
A
C
A
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)