Chciałbym poznać nazwisko tego "cosia".
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
może kadra szkoleniowa się nie zgodziła na transmisje, jak w przypadku ostatnich sparingów.
[quote='3lvis' pid='1387168' dateline='1562151319']
[quote='TOM76' pid='1387165' dateline='1562150811']
Czy ta transmisja na Polsat sport pewna?
[/quote]
Prawdopodobnie nie będzie transmisji na Polsacie. Mateusz Borek pisał na TT, że "coś nie pykło" w sprawie naszego meczu.
[/quote]
Jak coś nie pykło to pewnie za sprawą Tabisza który się łakomi na potężne pieniądze za prawa do transmisji i znając życie skończy się tak że tysiące Pasiaków nie mających możliwości obejrzeć kopaczy na żywo prześledzi transmisję tekstową z meczów.. :@
Spokojnie, na pewno znajdzie się jakiś stream z węgierskim komentarzem
Dosyć malkontenctwa na tym forum!!
Ze słowakami trzeba wygrać i koniec.
Miłego popołudnia wszystkim :)
tu sparing naszych przyszłych rywali
https://www.youtube.com/watch?v=mOxRlebaThY
A którzy to Oni ?
no jak zwykle w niebiesko żółtych
ale ciekawy stadionik, czyj to?
- Edytowany
Puskas Akademia FC. Stadion otwarty w 2014 roku, niecałe 4000 miejsc.
A jednak da się tym Węgrosłowakom coś strzelić.
Miałby ktoś 2 miejsca na sam powrót? Najlepiej tak, ze po meczu w miarę prosto na Krk?
I ważne pytanie: dla tych, co nie kupili wyjazdowych biletów, a chcą jechać, to się kupuje na d2?
D2 ma być zamknięty, kupujemy jak najbliżej sektora gości.
[quote='docent' pid='1387167' dateline='1562151110']
naki, wystarczy kliknąć na link podany przez gusto: wszystkie 3 bramki w tym meczu to była groteska.
Co nie znaczy, że lekceważę Słowakowęgrów, bynajmniej. Poziom Pogoni Szczecin, na moje oko.
[/quote]
Nasz ostatni mecz z Pogonią nie nastraja optymistycznie;)
Naki czemu tak zniechecasz do wyjazdu?Jakby zalezalo Ci zeby jak najmniej ludzi pojechalo.Pisza co pisza ale mam nadzieje ze wszyscy ktorzy pojada to wejda. Chocby z pomoca Wegrow. My jedziemy bez biletow, niech inni tez tak robia. Ktos pytal czy na D 2 kupowac. Sektoru D 2 I D3 sa zamkniete_ kara dla Dac od zjeba.nej uefy za minsk
Ty też zauważyłeś, że naki niczym słowacka policja stara się nas zatrzymać w Polsce?
- Edytowany
Hhehe...Panowie, sam chcę bardzo jechać, ale dzwoniłem tam i rozmawiałem z ludźmi.To samo jest napisane na ich stronie. I mi powiedziano wyrażnie, że nie sprzedadzą mi biletu a jeśli kupię jako Węgier i przy bramkach nie okażę Węgierskiego dokumentu, to nie zostanę w puszczony przez ochronę na stadion bo jest wyraźny zakaz. I specjalnie o tym poinformowali nasz klub żeby póżniej nie było, że nikt nic nie wiedział. Są takie same bramki jak u nas i każdy wchodzący musi okazać dokument. Gdyby to byli Węgrzy, to by pewnie nie było problemu. Ale Słowacy nas delikatnie mówiąc nie lubią. I zastanawiam się czy jest sens dymać 400 km w jedną stronę aby zobaczyć stadion, poprzeklinać kilkadziesiąt razy i wrócić do KrK. I tylko tyle. Mając doświadczenia ze Słowakami, to chętnie nam uprzykrzą życie jak tylko będą mogli.
Squier ,a Ty będziesz?
Mam taką nieśmiałą propozycję - codziennie można kupować bilety na miejscu w DAC. Jeśli ma ktoś czas i ochotę to niech zbierze od 50 osób dane, 20 zł i jedzie jutro kupić bilety. Jest chętny ? Ja mam ze 30 os. spokojnie, które chcą jechać a nie mają biletu. Czekam na propozycje.
Naki a Ty dalej swoje.przedstawiasz oficjalne stanowisko klubu. JEST tez druga strona czyli kibice wegierscy ktorzy cos znacza w klubie jak w kazdym I beda starali sie nam pomoc w wejsciu...
No to ja sie zglaszam.po 8.7 postaram sie ogarnac jak najwiecej biletow I nie potrzebuje zadnych danych
- Edytowany
Naki,
Nie pisz co DAC pisze na swojej stronie, bo jak to mówią... na płocie pisało "GTS DU.PA" więc pies chciał pomacać i sobie drzazgę wbił :)
Panowie,
Jechać najlepiej dzień wcześniej albo z samego rańca, poić się z Węgrami i normalnie kupować bilety w kasie (oczywiście bez robienia siary tj. okrzyków "gwałcić/mordować). Jak coś to każdy tam pomoże.
Na marginesie: jakoś setki tysięcy kibiców z całej Europy nie mają jakiś tam "wątów słabego organizatora" jak Naki (szok! wysyła innych żeby mu bilet dla 30-osobowej grupy ktoś kupił!) i jeżdżą na puchary nie jakieś śmieszne 380 km jak my tylko 2380 km (i też bez biletów z oficjalnej puli, samolotem, z hotelem, itd.) i też im UEFA robi pod górę, itd, itp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)