Tak jak byłem za promowaniem Niemczyckiego, bo młody, perspektywiczny i Polak z szansą na zarobek w przyszłości, tak z każdym meczem przekonuje się bardziej do Hrosso. Jest to po prostu obecnie lepszym bramkarzem, a dodatkowo widać, że ma jaja, których w naszej drużynie wyraźnie brakuje - gdy trzeba pokazać gościom z Niecieczy żeby nie podskakiwali to tylko on ma coś do powiedzenia.
-
-
Lukáš Hroššo - powodzenia!
Pan Bramkarz Lukas Hrosso.
A przychodził jako szrot ze spadkowicza, w dodatku z Sosnowca. Jak miał grzać ławę, grzał, jak miał wejść, wspinał się na wyżyny, jak z Legią, jak w finale pucharu, jak wielokrotnie. Poza tym to porządny człowiek.
Nie ma co prdl, robi nam Pan bramkarz wynik. Ręcznik jakby dzisiaj był na boisku to bankowo w czapke
[quote='sterby' pid='1502660' dateline='1630154916']
[/quote]
A trener na to - w następnym meczu będzie bronił Karol.
Bo ma dwóch dobrych bramkarzy i nie ma jedynki..;)
Jest to nienormalne ale..."karuzela" w cyrku musi się kręcić.
[quote='Trapez' pid='1502738' dateline='1630180258']
[quote='sterby' pid='1502660' dateline='1630154916']
[/quote]
A trener na to - w następnym meczu będzie bronił Karol.
Bo ma dwóch dobrych bramkarzy i nie ma jedynki..;)
Jest to nienormalne ale..."karuzela" w cyrku musi się kręcić.
[/quote]
To dowcip chyba?
Specjalnie wysłuchałem konferencji, ale nic takiego nie powiedział...
Szacun !
Bardzo dobry występ wczoraj. Kilka trudnych piłek złapanych plus ten strzał w okienko w pierwszej połowie wybroniony perfekcyjnie. Jestem przekonany że z Niemczyckim w bramce wczorajszego meczu byśmy nie wygrali. Lubię Karola i życzę mu jak najlepiej ale Hrosso na ten moment jest lepszym bramkarzem i to on powinien bronić w tym sezonie.
Przy naszej, nie najlepszej grze w obronie taki człowiek jest w bramce potrzebny - grający pewnie i ze szczęściem .Nie przeciętniak !
34 dni później
Drobna szpileczka: ale kiwkę, to on ma. :)
Dzisiaj nie pomógł. Co do kiwki, to mogło się to źle skończyć. Piłkę zamiast złapać i szybko wznowić akcję, on z nią a raczej nieudolnie obok niej, robi jakieś wygibasy. Chwilę po tym z kolei łapie piłkę podaną mu od partnera, chyba Rodina, zamiast ją wykopać. Dla mnie błąd sędziego, bo przepisy są w takim wypadku jednoznaczne.
Bardzo przeciętny dzisiaj występ.
Nie wiem dokładnie jaka jest litera tego przepisu, ale interpretacja chyba jest taka, że obrońca przed podaniem musiałby piłkę kontrolować. Zagranie Rodina zostało raczej potraktowane jako interwencja. Pewnie zajmą się tym w lidze + Ekstra.
Naciskany podał ją do Hrosso a ten złapał. Gdyby sędzia gwizdnął, nikt by pytań nie zadał dlaczego.
Mi jednak bardziej chodzi o to, że Hrosso przy golach nie pomógł, a we wskazanych sytuacjach...zgłupiał (?)
A może lepiej niż my i komentatorzy zna przepisy.
Prosi się szybkie pozyskanie innego bramkarza o lepszych parametrach. Hrossie szkodzi że czuje się niezastąpiony.
Ostatnie dwa mecze chyba lekki spadek formy .
23 dni później
Kolejny mecz, kiedy robi coś ekstra i dzięki temu nie przegrywamy....
Fakt, przy bramce raczej bez szans ale to co wybronił to szacunek .
45 dni później
W ostatnim meczu tego roku za tydzień w bramce chcę oglądać Hrosso a nie Niemczyckiego.
Hrosso wirtuozem nie jest ale w porównaniu do Niemczyckiego to Niebo a Ziemia.
Zresztą gdy Hrosso wszedł do bramki dwa miesiące temu to Cracovia przestała przegrywać mecze.
98 dni później
Gdy poprzednio po serii porażek wprowadzono Hrosso zamiast Niemczyckiego to drużyna wreszcie zaczęła gromadzić punkty.
Zrozumiał to nawet Probierz. Czy Zieliński też to wreszcie zrozumie?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)