Wyrzuty/wykopy to pikuś. Młody przede wszystkim jest za chudy żeby się wpakować w tłum i wyłapac piłkę na 7 metrze tak jak Hrosso w 93 minucie w Wawie.
-
-
Lukáš Hroššo - powodzenia!
Ale jest miły i dzień dobry mówi.
Niemczycki bardzo dobry bramkarz, ale jeszcze cała kariera przed nim. Zdąży jeszcze się swoje nagrać. :) Póki co niech jeszcze podpatruje i uczy się od Hrosso.
[quote="Rock" pid='1485451' dateline='1619109856']
Wyrzuty/wykopy to pikuś. Młody przede wszystkim jest za chudy żeby się wpakować w tłum i wyłapac piłkę na 7 metrze tak jak Hrosso w 93 minucie w Wawie.
[/quote]
Ja mam wrażenie że od momentu przyjścia , pracował nad tym elementem i wydaje się być teraz bardziej ubity niż był , jednak nie tu widzę problem , Po prostu brak mu umiejętności gry na przedpolu . W Leeds jest młody bramkarz który wydaje się chudszy od Karola a na przedpolu zgarnia sporo piłek ,gdzie liga Angielska jest o wiele bardziej fizyczna niż ekstraklasa . Lukas już w Sosnowcu pokazywał niezłą grę na przedpolu . Bramkarz to zupełnie inna pozycja niż inne , doświadczenie bardzo dużo daje , jesteś w stanie dużo przewidzieć i nadrobić samym ustawieniem .
Tak tak, chodziło o to że jeszcze jest za chudy... w uszach :-)
Szukałem kiedy ostatnio bramkarz Cracovii był niepokonany przynajmniej w trzech meczach ligowych z rzędu.
25.10.2019 --- Cracovia - Pogoń 2-0
02.11.2019 --- Cracovia - Lechia 1-0
09.11.2019 --- W. Płock - Cracovia 0-0
25.11.2019 --- Cracovia - Zagłębie 2-0
Bronił wtedy Peskovic. Miedzy dwoma pierwszymi meczami był jeszcze wygrany 3-2 pucharowy z Bytovią.
Powodzenia Lukas.
szacunek stary, trzy razy zero z tyłu
Powiem jedno i mam nadzieję, że Lukas to czyta. Jesteś kuurwa gość.
Nie bałbym się nawet napisać, że jest przegość.
Wróci Jablonsky i defensywa Hrosso-Rodin-Jablonsky kozak
Brawo Panie Łukaszu. Ty jeden nie dałeś ciała w tym meczu.
Jedyny, który zasługuje na słowa uznania i "dziękuje" po tym meczu. Reszta to paralitycy.
Dzięki Łukasz !
Co by nie mówić wprowadza spokój w obronie. Sorry, może przesadzam, ale dla mnie na dzisiaj Niemczycki jest trochę za bardzo elektryczny. Tak obiektywnie, to Lukas nigdy nas nie zawiódł w ważnych meczach... Bravo Lukas.
Na licytacji w Pasiastych Marzeniach zdjęcie Hrosso broniącego strzał Schwarza z karnego 1,5 roku temu w 1/8 finału PP z Rakowem. Z autografem Lucasa, zakończenie licytacji w piątek o 20:00.
https://www.facebook.com/groups/258061752026879/permalink/518847282614990/
5 dni później
Zdecydowanie wole Hrosso w bramce i młodzieżowca w polu niż Niemczycki + seniorzy w polu.
Jaka diagnoza ?
Niestety, klub twierdzi że to nic groźnego.
[quote='Rock' pid='1487954' dateline='1620234352']
Niestety, klub twierdzi że to nic groźnego.
[/quote]
Jeśli tak to pewnie "poszło" więzadło .:(
Bramkarz Cracovii po badaniach. Nie jest źle
https://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/bramkarz-cracovii-po-badaniach-nie-jest-zle_41000.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)