https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1131118282348662784
[img]https://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_158818/IMG_5953.JPG [/img]
Umowa do 1 lipca 2022.
-
-
Lukáš Hroššo - powodzenia!
No to witamy i powodzenia w Pasach .
- Edytowany
Witamy i powodzenia!
W lidze słowackiej nie wyglądał źle, występy w Ekstraklasie ciężko zweryfikować, bo mając takich ancymonów na środku obrony przed sobą to nawet De Gea by nic nie wskórał. Do rywalizacji z Michalem wydaje się być dobrym wyborem.
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/lukas_hrosso_wzmacnia_pasy umowa do 2022
Casus Peskovicia nauczył nas by nie oceniać po pozorach i każdemu dać szansę.
Witam i życzę powodzenia. Mam nadzieję, że będziesz mocnym konkurentem dla Michala.
Mając Polczaka w obronie to nawet grając na dwóch bramkarzy by nie dali rady się utrzymać stąd cieżko ocenić obecny stan formy. Tak czy siak powodzenia życzę!!!
Świetne warunki fizyczne , ekstraklasa bramkarzami ze Słowacji stoi . Dobry ruch , na pewno nie zawiedzie. Nie powiem , jestem zaskoczony tym ruchem . Przypomina mi trochę Polacka,ale powinno być lepiej
Oglądnądałem w rundzie kilka całych spotkań Zagłębia i bez winy przy golach a ratował im skórę wielokrotnie .Dziś obejrzałem sobie skróty ZS wszystkich jego meczy .1 gol źle się zachował a tak w pozostałych golach bez winy .Zawaliła obrona .
Powinien być solidnym zmiennikiem a może się okazać ze powalczy o 1 skład .Na pewno to wzmocnienie na tle tego co było .Byliśmy z 1 bramkarzem na poziomie ekstraklasy i dobrze że nie musieliśmy się o tym fakcie boleśnie przekonać .Nie był Stępniowski też żadnym konkurentem Peskovica .
Hrosso za Stępniowskiego - korzystna podmianka. Czekamy na wzmocnienia.
Bardzo pozytywna zamiana, o obsadę bramki możemy być spokojni. Powodzenia!
Lukasz w Nitrze był 1ym bramkarzem
W Slovanie i Dukli Praga 2-im.
Powodzenia na elPasso:)
Powodzenia Lukas [emoji4]
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
Powodzenia!
Konieczne uzupelnienie skladu, czekamy na wzmocnienia.
Powodzenia Łysy!
Zdrowia i powodzenia w walce o plac.
124 dni później
Pierwsza brama dla Jagi, nie miala prawa wpasc - tylko i wylacznie wina bramkarza.
Z racji, ze kilka miesiecy nie gral na "powaznym" poziomie, jest to "odpokutowane"
- Edytowany
Wyrósł konkurent dla Adasia Wilka w rezerwach. Ten Hrosso jest dla mnie takim Polczakiem na bramce :@ Każde zagranie to jedna wielka niewiadoma. Elektryczny,zero spokoju, refleks na poziomie emeryta... Według mnie nawet na ławce nie powinien zasiadać w meczach ekstraklasy by nie drażnić kolegow. Trzeba zdrowaśki odmawiać by Michał miał się w zdrowiu cały sezon.
[quote='j-no' pid='1400678' dateline='1569440042']
Wyrósł konkurent dla Adasia Wilka w rezerwach. Ten Hrosso jest dla mnie takim Polczakiem na bramce :@ Każde zagranie to jedna wielka niewiadoma. Elektryczny,zero spokoju, refleks na poziomie emeryta... Według mnie nawet na ławce nie powinien zasiadać w meczach ekstraklasy by nie drażnić kolegow. Trzeba zdrowaśki odmawiać by Michał miał się w zdrowiu cały sezon.
[/quote]
Mam nadzieję że młody Michniewicz wygryzie i wilka i hrosso i zostanie naszym 2gim bramkarzem a może kiedyś i pierwszym, nie możemy zapominać też o majchrowiczu też chłopak papiery na dobrego bramkarza miał i ma
Nie mogłem się powstrzymać by nie wspomnieć, że w zeszłym sezonie grał z Polczakiem w Zagłębiu :D
A tak serio - oczywiście widać było, że to nie pierwszy bramkarz i nie daje tyle spokoju. Proszę nie piszcie jednak o Polczaku, że taki zły bo mam wrażenie, że stał się modnym kozłem ofiarnym, zawsze jego wina (mimo mojego żartu powyżej :D ).
Hrosco ma dobry chwyt ,niezłe przedpole .Na pewno jest dużo lepszy od tych co mieliśmy jako bramkarz nr 2 czyli Gostomskiego i Stepniowskiego .
Jedno co widze i co Maciek Palczewski powinien z nim przypilnować na treningach to pilnowanie krótkiego rogu .3 bramki puszczone )lubin liga i wczoraj 2 to strzały w krótki róg .O ile ten na 3-2 strzał w krótki róg ale w zamieszaniu i z bliska to gol na 2-1 jak najbardziej do wyciągnięcia i gol Bohara w Lubinie .
Tą samą wadę miał w Sosnowcu -miał na wiosnę 1 zawalonego gola i to był strzał w krótki róg .Resztę bramek w bodajże 12 meczach Sosnowca widziałem i trudno go za jakąś winić jak stoperzy byli tylko z nazwy .
Jeszcze jedna rzecz jak nie ma meczu kolidującego rezerw z 1 drużyną to Hrosco powinien bronić .Trening nigdy nie da meczowego rytmu i pewności siebie .
Co do Wilka regularnie chodzę na rezerwy i wygląda bardzo słabo .Nie jest to konkurent żaden o pozycje nr2 .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)