Pokażmy całej Polsce kto rządzi w Krakowie
-
-
Mecz z Lechią w TVP
Ale niespodzianka!
A myślałem, że gts i legia do końca sezonu w tvp….
Wygrajmy z Miedzią, a faktycznie może być niezła frekwencja... :)
[quote='TOM76' pid='1372075' dateline='1554359776']
[/quote]
A skad taki pomysł?
Szef TVP jest kibolem Lechii .
Bez teorii spiskowych, czy jest w tej kolejce lepszy mecz niż lidera w czwartą drużyną. Tak w całym sezonie, jak i na wiosnę (tyle, że wtedy zamiana miejsc)
Przepiękne widowisko się szykuje !
- Edytowany
No i kolejny remont łazienki na sektorze gości (Lechia-kibel fighters nieczęsto ubikacjom na naszym stadionie odpuścili).
Chyba ,że wreszcie nasz zarząd zastosuje wobec Lechii zasadę wzajemności. Ileż to jeszcze lat ma trwać ,że my zawsze
wpuszczamy wyjazdowiczów z Gdańska a oni naszych od lat [b]ZAWSZE NIE[/b]?
Moim zdaniem trzeba się szanować.
To teraz jedziemy po bilety musi być pełne a , b i d minimum
Nie ma! Pełny cały stadion ma być! Z
Braknie co najmniej 2 osób do kompletu niestety. :( ;) Z młodym emigrujemy turystycznie na weekend.
Ale, że jest jeszcze czas to może ktoś wykupi jednak te wolne miejsca :D
Mecz w TVP dla kibiców z innych miast , my z Krakowa mamy obowiązek być na meczu z liderem i dawnym przyjacielem gts , wyruchanym przez tamtych kumatych od nich.
Na tym meczu być to obowiązek. Ps. Zaglądnijcie na TT.
[img=300x200]https://pbs.twimg.com/media/D3TtGtRW4AAo36o?format=jpg&name=small[/img]
[quote='Khalid' pid='1372080' dateline='1554361628']
[quote='TOM76' pid='1372075' dateline='1554359776']
[/quote]
A skad taki pomysł?
Szef TVP jest kibolem Lechii .
[/quote]
A ponadto Dyrektor TVP Sport Marek Szkolnikowski jest kibicem naszej odwiecznej rywalki z drugiej strony Błoń.
https://sport.tvp.pl/41435865/dyrektor-tvp-sport-marek-szkolnikowski-o-f1-wisle-nowej-stronie-i-rozmowach-ze-skoczkami
Skoro możliwość oglądnięcia w TV Wielkiej Cracovii będzie miała cała Polska, trzeba się godnie pokazać i dopingować ku chwale Cracovii!
Co my tam mamy fajnego w repertuarze?
O wiem!:
„Ooooooo pierd*lnieci jesteśmy od laaaat...”
;-)
[quote='Liptoon.' pid='1372268' dateline='1554453979']
Skoro możliwość oglądnięcia w TV Wielkiej Cracovii będzie miała cała Polska, trzeba się godnie pokazać i dopingować ku chwale Cracovii!
O wiem!:
;-)
[/quote]
Święta racja! Być może ta przyśpiewka ma jakąs ciekawą historie czy coś ale mnie wkurwia strasznie. Nie jestem pierdolniety i wyborowa i noż to nie są moje znaki. Ja bym ja na stałe usunął z repertuaru.
[quote='gadget' pid='1372272' dateline='1554455568']
[quote='Liptoon.' pid='1372268' dateline='1554453979']
O wiem!:
;-)
[/quote]
Święta racja! Być może ta przyśpiewka ma jakąs ciekawą historie czy coś ale mnie ***** strasznie. Nie jestem pierdolniety i wyborowa i noż to nie są moje znaki. Ja bym ja na stałe usunął z repertuaru.
[/quote]
Mi tam się podoba. Na co dzień muszę udawać normalnego, na Cracovii mogę być sobą. Bo pierd.nięty jestem od lat :D .
Pierdolnięty to może jestem, ale wyborowa, a zwłaszcza nóż... - bez przesady
- Edytowany
Nie lubisz zimnej wyborowej ? :)
Po co ten watek wisi? Mecz z liderem w sobote o 18 na wlasnym stadionie i na tym dyskusja powinna sie skonczyc.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)