Jak czytam, że na 3 strzały gts strzelił 3 bramki, to przypomina mi się powiedzenie, że ślepej kurze trafi się ziarno.., ale i tak taka kura prędzej czy później zdechnie...
-
-
197 Święta Wojna, wISŁA Kraków - CRACOVIA, 17.03.2019 godz. 18.00
Czy ja dożyję czasów w których błaszczykowski dostanie żółtą kartkę ?
[quote='Jarek44' pid='1369296' dateline='1552851204']
Jak czytam, że na 3 strzały gts strzelił 3 bramki, to przypomina mi się powiedzenie, że ślepej kurze trafi się ziarno.., ale i tak taka kura prędzej czy później zdechnie...
[/quote]
I miejmy nadzieję,że to się sprawdzi
- Edytowany
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1369292' dateline='1552850915']
[quote='eredin' pid='1369284' dateline='1552850570']
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1369282' dateline='1552850291']
Szanowny Panie eredinie. Rozumiem, że nie cieszył się Pan po wygraniu derbów 2-1 ponad 3 lata temu, bo gol Rakelsa padł ze spalonego, którego uznał ten sam czarny ch... co dziś?
[/quote]
A był wtedy VAR? Nie. A teraz sędzia miał wszystko na patelni. I tyle. Broń Kwiatkowskiego, ale czy na pewno jesteś na wlaściwym forum?
[/quote]
Myślałem, że żenująca hipokryzja to domena drugiej strony wielkiej łąki, ale widzę, ze się myliłem.
A już ta obrzydliwa sugestia co do mej osoby, którą ujął Pan w drugim zdaniu budzi me bezbrzeżne zdziwienie, tym bardziej, że pana spod klawiatury człowieka, który doskonale zna to uczucie (tak Panie eredin, to wtedy gdy sugerowano, że jest Pan Mateuszem Migą, ale znaleźli się ludzie dobrej woli, którzy to zdementowali).
No cóż, zrzucam to na karb nadmiaru emocji, toteż ze swej strony zamykam wątek.
[/quote]
Kogo bronisz Kolego Rioletto?
Towarzystwa które w każdej normalnej lidze nie dostałoby licencji już w lipcu i wylądowałoby w czwartej lidze!
Wszystkie punkty jakie zgromadzili w jesieni to dlatego że żyli ponad stan sprowadzając zawodników którym nie płacili i na których ich nie było stać. To było nieuczciwe wobec innych klubów, które prowadziły klub zgodnie z budżetem.
gts więc był nieuczciwy również wobec nas, a ty ich bronisz?!
Gdyby prowadzili klub uczciwie byliby dziś niżej od Sosnowca, nie mówiąc o braku licencji.
Kurwa, tyle powiem, ile razy Kurwa może mieć farta?
[quote='farciarz2' pid='1369293' dateline='1552850955']
[quote='squier strat' pid='1369287' dateline='1552850680']
dwie ostatnie kolejki - gts 9 celnych strzałów- 9 goli
nie zrozumiem dlaczego ci u góry im sprzyjają
[/quote]
Bo Papież kiedyś powiedział że władza Niebios nie obejmuje boisk piłkarskich. W związku z tym im sprzyja diabeł.
Kto sprzedał się diabłu ubeckiemu ten ma wsparcie belzebuba tak jak gts.
[/quote]
to ja też chcę tego belzebuba
Nie ma co gratulować walki do końca, bo oni prowadzili 3:0 i troszkę odpuścili. Poza tym, nie gra się w ostatnich minutach, tylko zapierdziela od pierwszych sekund.
Miałem dziwne uczucie po pierwszych kopnięciach piłki, ze taką grę widziałem w Płocku. Cofnięci, jacyś tacy bez pomysłu a najgorsze BEZ AGRESJI. Ale gdzie szukać agresji do gry, jak najważniejsze osoby w klubie publicznie mówią, ze mecz derbowy jest warty tylko 3 punkty i teoretycznie nie różni się od innych.
Wychodzi przed takimi meczami korpo, zimna kalkulacja, brak duszy Pasiaka. Kibic Cracovii zawsze powie, że punkty są takie same, ale prestiż meczu derbowego wymusza myślenie daleko wychodzące poza zwykły mecz.
Sportowo, fatalnie przygotowana taktyka przez Probierza, jak w Płocku. Po raz kolejny zawodzi ze swoją skutecznością Wdowiak. Słabo w środku pola Dąbrowski. Cabrera tym razem nie pograł. Hanca chyba w stresie przed żoną na trybunach. Może za dużo zdjęć na Instagramie?
Nie wiem, dlaczego grał Diego zamiast Siplaka. Gdy trzeba walki, to Siplak jest po prostu silniejszy fizycznie.
Dawno nie było sytuacji, gdzie rywal przebiegł więcej kilometrów, to też świadczy o zwykłym zaangażowaniu.
GTS - Probierz 4:0.
To już nie jest zwykły wynik, to jest strzepane dupsko trenera Cracovii w meczach derbowych.
Dąbrowski słabo? on biegał jak z kupą w gaciach!
to on swoimi stratami w pierwszych piętnastu minutach napędzał akcje przeciwnika
polegliśmy bo:
1. Wyszliśmy na trzęsących sie nogach,
2. Sędzia nas przekręcił przy faulu na Dytiatievie,
3. druga bramka dla gts konsekwencją pierwszej,
4. nie wykorzystywaliśmy stwarzanych przez siebie sytuacji bramkowych
5.fuks św. Kuby
jak zwykle przegraliśmy przed pierwszym gwizdkiem, gdybyśmy my ruszyli na nich na pełnej kur. wie, byłoby inaczej. kwiatkowski oszczędzał ich nawet z kartkami - jest jakiś mus na gts?
To jest prawda,że brakło im agresji a do ataku rzucili się dopiero w końcówce. Liczba przebiegniętych kilometrów wyższa u onych to potwierdza. Tak sobie myślę, że przydała by nam i to od zaraz się szczuplejsza wersja Forsella
[size=small]prestidigitatorRioletto[/size][size=small] przepraszam ! Nie chciałem Cię obrazić. [/size]
Cóż pozostaje walka o 3 lub 4 miejsce,(miejmy nadzieję że puchar Polski zdobędzie Lechia,)tyle że kandydatów do nich jest 6-7 drużyn ,włącznie z naszym dzisiejszym rywalem , wszystko weryfikuje boisko można być przekonanym o swej przewadze ale to ono o wszystkim decyduje.
Jestem bardzo zawiedziony ale Wisła po prostu zagrała lepiej,ale nie ma robić tragedii,zostało jeszcze dziesięć meczy mam nadzieję na rewanż jeszcze w tym sezonie w grupie mistrzoskiej ,raczej obie krakowskie w niej się znajdą ,straszny ścisk między 4 a 10 miejscem.
Stworzyli prawie nowy zespół który pewnie zagra w górnej połówce ,mają nosa do niedrogich zawodników i mają szczęście że Błaszczykowski wrócił mógłby wybrać Legię lub Lecha i zarabiać,500-600 tys. Euro za sezon, SZACUNEK.
Nie mamy szczęście do Wisły znowu Nas ograła,na jesieni grali za darmo i też wygrali.
Przegraliśmy Derby ale do końca sezonu jeszcze kawałek czasu.
I żebyśmy poprawili skuteczność .
Grajmy swoje.
[quote='farciarz2' pid='1369309' dateline='1552851578']
Szanowny Panie eredinie. Rozumiem, że nie cieszył się Pan po wygraniu derbów 2-1 ponad 3 lata temu, bo gol Rakelsa padł ze spalonego, którego uznał ten sam czarny ch... co dziś?
[/quote]
A był wtedy VAR? Nie. A teraz sędzia miał wszystko na patelni. I tyle. Broń Kwiatkowskiego, ale czy na pewno jesteś na wlaściwym forum?
[/quote]
Myślałem, że żenująca hipokryzja to domena drugiej strony wielkiej łąki, ale widzę, ze się myliłem.
A już ta obrzydliwa sugestia co do mej osoby, którą ujął Pan w drugim zdaniu budzi me bezbrzeżne zdziwienie, tym bardziej, że pana spod klawiatury człowieka, który doskonale zna to uczucie (tak Panie eredin, to wtedy gdy sugerowano, że jest Pan Mateuszem Migą, ale znaleźli się ludzie dobrej woli, którzy to zdementowali).
[/quote]
Towarzystwa które w każdej normalnej lidze nie dostałoby licencji już w lipcu i wylądowałoby w czwartej lidze!
Wszystkie punkty jakie zgromadzili w jesieni to dlatego że żyli ponad stan sprowadzając zawodników którym nie płacili i na których ich nie było stać. To było nieuczciwe wobec innych klubów, które prowadziły klub zgodnie z budżetem.
Gdyby prowadzili klub uczciwie byliby dziś niżej od Sosnowca, nie mówiąc o braku licencji.
[/quote]
Szanowny Panie farciarz2.
Ja zdaję sobie sprawę, zważając na całokształt pańskiej forumowej twórczości, iż zapewne nie jest Pan szczęśliwym człowiekiem, toteż staram się w konwersacji z Panem wydobyć z siebie dodatkowe pokłady zrozumienia i ludzkiej życzliwości.
Niemniej na przyszłość mam gorącą prośbę. Gdy decyduje się Pan na skierowanie posta do mnie, w szczególności, gdy cytuje Pan moje wcześniejsze wynurzenia, będę wdzięczny gdy będzie się Pan odnosił do tego co faktycznie napisałem, a nie do Pana wyobrażeń, projekcji czy imaginacji tego co napisałem.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
[quote='eredin' pid='1369327' dateline='1552852431']
[size=small]prestidigitatorRioletto[/size][size=small] przepraszam ! Nie chciałem Cię obrazić. [/size]
[/quote]
I to jest pocieszające w tym chujowym dniu
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1369330' dateline='1552852597']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Szanowny Panie farciarz2.
Ja zdaję sobie sprawę, zważając na całokształt pańskiej forumowej twórczości, iż zapewne nie jest Pan szczęśliwym człowiekiem,(...)
[/quote]
zwykłe prestidigitatorskie chamstwo
[quote='squier strat' pid='1369314' dateline='1552851739']
[quote='farciarz2' pid='1369293' dateline='1552850955']
[quote='squier strat' pid='1369287' dateline='1552850680']
dwie ostatnie kolejki - gts 9 celnych strzałów- 9 goli
nie zrozumiem dlaczego ci u góry im sprzyjają
[/quote]
Bo Papież kiedyś powiedział że władza Niebios nie obejmuje boisk piłkarskich. W związku z tym im sprzyja diabeł.
Kto sprzedał się diabłu ubeckiemu ten ma wsparcie belzebuba tak jak gts.
[/quote]
to ja też chcę tego belzebuba
[/quote]
Polubienie tego posta przez forumowicza Diabeł zapala jakieś światełko w tunelu ;)
Mecz to nam przegrał św. Michał swoimi wyborami i taktyką a nie sędzia który swoje dołożył . Na derby wychodzi się na pełnej kurwie ale ten gość czwarty raz z rzędu tego nie rozumie.
To była żenua , trzeba było nie na tą ścierwę siąść od początku, narzucając im swoje warunki, a tak to oddaliśmy cipą z Reymonta pole doprowadzając do sytuacji na 0:2 :(
[/quote]
Gdyby prowadzili klub uczciwie to swoje derby graliby wczoraj o jedenastej.Na Clepardii.Ale przecież ta wzruszająca połowę Europy, historia z powrotem legendy,nie mogła się tak skończyć.
My ten mecz przegraliśmy mentalnie, sędzia, sędzią ale zero agresji, tylko 10 fauli, 10 km mniej niż zwykle to nie wina sędziego, a to był powód przegranej. Nie sędzia, var, św. kuba, pech, psie szczęście, czy tam jakieś inne spiskowe teorie. Wypowiedzi przedmeczowe czy tam inne wywiady Generała nic do tego nie mają, to był jakiś błąd w przygotowaniu mentalnym w samej szatni i z tym musi sobie Probierz poradzić. Dla mnie to jest niewytłumaczalne, jak byśmy grali normalnie to byśmy wygrali, a jak byśmy grali na pełnej ....., to byśmy ich roznieśli, bo piłkarsko jesteśmy lepsi. I dla tego ta porażka jest bardzo gorzka. I jeszcze ten Wdowiak, kuźwa, to jeszcze dzieciak niestety, a my potrzebujemy mężczyzn. Mateusz POBUDKA, to jest sport dla facetów, a nie chłopców.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)