pieski pobudzone pewne siebie, my lekko zbici z tropu, MP z bagazem 3 porazek i wnioskami do wyciagniecia - mam tylko nadzieje ze MP nie bedzie mial akcji jak w poprzednich derbach i nagle z dupy jakiejs autorskiej zmiany nie wprowadzi - ma ten etap wg mnie juz za soba - bedzie ciezki mecz ale jestem dobrej mysli
-
-
197 Święta Wojna, wISŁA Kraków - CRACOVIA, 17.03.2019 godz. 18.00
Tylko trzy punkty ! tylko zwycięstwo ! Każdy inny wynik to porażka! Ubecja słaba , my wygrywamy niemal z każdym czas pokonać tę bandę bankrutujących zomowców!
Pewnych jest kilka rzeczy, :
- mecz wygrają Ci którzy bardziej będą chcieli
- mecz wygra drużyna wykorzystujące swoje okazje w 100%
- derby to będzie mecz walki, oby naszym piłkarzom nie zabrakło motywacji i jaj.
Hej Pasy gol !!!!
Liczę na dobre spotkanie, walkę do końca i zmazanie plamy za poprzednie dwa mecze derbowe rozegrane u nas. Do boju PASY! :)
- Edytowany
Legię dosięgła sprawiedliwość. Idziemy dalej, i tak w kółko. Trzeba nadrobić straty. :) Liga dla Krakowa.
Musimy to wygrac, jestesmy lepsi pilkarsko od gts i trzeba to udowodnic na boisku ... nawet te 1:0 w 90 min. :rolleyes:
Jak dla mnie żenujący tytuł. Chcemy być szanowani, szanujmy innych, nawet największych wrogów. Chcę dodać, że od zawsze jestem z Cracovią. Jako zawodnik a teraz jako kibic. Wisły nienawidzę.
[quote='FanGA' pid='1368113' dateline='1552310932']
Jak dla mnie żenujący tytuł. Chcemy być szanowani, szanujmy innych, nawet największych wrogów. Chcę dodać, że od zawsze jestem z Cracovią. Jako zawodnik a teraz jako kibic. Wisły nienawidzę.
[/quote]
Jestem tego samego zdania, jak dla mnie "26kolejka gts - Cracovia" byłoby ok. Upokarzajmy ich na boisku a nie w tytule wątku
Regułą już chyba się stało, ze im głupszy tytuł wątku (bez urazy do zakładającego), tym c.h.u.j..o.w.s.z.y wynik.
gts owszem (historycznie), ale te cudowania o rzece, Rabie, czy Myślenicach to już dziecinada prima sort. Takie czasy widocznie.
A ja jestem przesądny i w ogole tytulu watku nie nalezy zmieniac.
Tez kiedys zmienilem i przeje*alismy..za Stawowego
Ja bym w ogóle nie zakładał wątków, wszystkie przegrane mecze miały założony temat.
Uwielbiam takie przesądy, to jest coś pięknego. Niesamowite jest to jak ludzki umysł potrafi ubzdurać sobie różne rzeczy. To jest sport....mecz....gdzie na końcowy wynik ma wpływ multum czynników. Kępka trawy może zdecydować czy bramkę zdobędziemy czy też ją stracimy. Jak dla mnie tytuł tematu mógłby brzmieć jakkolwiek bo nie ma to kompletnie znaczenia. To życie pisze scenariusze a nie forumowicze i ich tytuły wątków.
Rzeki śmierdziele, ladacznice... jak u starszaków w przedszkolu...
niczego innego nie oczekuje, tylko trzech punktów. Jesteśmy faworytem, a wiec wychodzimy na boisko i zgarniamy pełną pulę.
"u emigrantów" nikt nie odpowiada, a ja w niedzielę muszę gdzieś w Londynie na mieście obejrzeć derby - POMOCY!
Ian właśnie. Niech poznają swoje miejsce. Bez przebaczenia od początku na pełnej kurwie.
[quote='termi1995' pid='1368224' dateline='1552335320']
Uwielbiam takie przesądy, to jest coś pięknego. Niesamowite jest to jak ludzki umysł potrafi ubzdurać sobie różne rzeczy. To jest sport....mecz....gdzie na końcowy wynik ma wpływ multum czynników. Kępka trawy może zdecydować czy bramkę zdobędziemy czy też ją stracimy. Jak dla mnie tytuł tematu mógłby brzmieć jakkolwiek bo nie ma to kompletnie znaczenia. To życie pisze scenariusze a nie forumowicze i ich tytuły wątków.
[/quote]
A ja postanowiłem przestać być przesądnym, bo to przynosi pecha ;)
[quote='leszeczek' pid='1368260' dateline='1552377500']
[quote='termi1995' pid='1368224' dateline='1552335320']
[/quote]
A ja postanowiłem przestać być przesądnym, bo to przynosi pecha ;)
[/quote]
Oszukałeś system w tym momencie :D apropo jeszcze przesądów, nawiązując do naszego czcigodnego Profesora, należy powstrzymać sie na meczu z kundlami od antydopingu :D
Można by się umówić, że do strzelenia bramki na 2:0 prowadzimy wyłącznie doping PRO :D Sektor by był tak zniecierpliwiony że doping by był na pycie niewidzianej od bitwy pod Termopilami.
Oni są z MYŚLENIC - tylko udają miejscowych wynajmując stadion na godziny !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)