Korona ? niestety gra jak amatorzy.
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 25
Ich wszyscy odbudowują. Sląsk co zagrał wielką pyte. Lechia lider wielke meczarnie. Pogoń dala sobie wbic dwie bramy na koniec... Az dziwnie to wygląda.
Bo w tamtych meczach ogonoasci uja graly, teraz moga sobie juz postrzelac...
Kiepsko
Spokojnie, przypominam z kim Korona przegrała w poprzedniej kolejce 1-4.Od znajomego z Kielc mam info że tam jest grane na zwolnienie Gino.
Natomiast już widzę nagłówki na Interii :), dział sportowy na pewno cały w ekstrementach bo Jaworowi i Białońskiemu pewnie puściły zwieracze.
haha to już zabawne wręcz jest co tam się odjebuje
Jest jeszcze jeden aspekt, czysto statystyczny, druzyny po meczach z duza iloscia strzelonych bramek czesto w kolejnym maja problem strzelic nawet jedna. Oby to byl ten przypadek, a my wepchniemy te jedna zwycieska w jakikolwiek sposob.
- Edytowany
Ubeccy wystrzelaja się w Kielcach i tyle tego, co uderzą albo trącą to wpada. W następnej kolejce, mam nadzieję, nic nie ustrzelą.
Bardzo dobrze ze gts wygrywa i to wysoko ... po takim meczu nie ma opcji zeby nasi pilkarze zlekcewazyli przeciwnika tak jak to mialo miejsce w meczu z Plockiem.
ps. Korona wyglada dzis jak banda amatorow z orlika ...
A tak liczylem na Korone, zawsze z psami walczyli do upadlego, często wygrywając, a taka pyta. Psy troche kartek nalapali ale tylko pietrzak byl zagrożony. Moze chociaż Korona wytnie jakiegos na koniec.
- Edytowany
[align=justify]W kwestii gtsu niewiele się zmienia, ale trzeba trzymać kciuki za Zagłębie Lubin, bo Korona z meczu na mecz blednie w oczach, 2 ostatnie mecze -10 straconych bramek, a do końca mają same mecze z top8.[/align]
Wynik gts'u to najlepsza możliwa wiadomość dzisiaj (prócz naszej wygranenj ) . Będą uśpieni i pewni siebie , szczyt formy przyszedł na dzisiaj . Drugiego takiego meczu nie zagrają , a my jak się dobrze ustawimy to będziemy sobie fajnie kontrować , zwłascza ze coraz szybciej operujemy piłką (jestem pod wrażeniem ) .
Co do zwolnienia trenera tam i tego że piłkarze grają na jego zwolnienie ... Wszystkich wypierdolić powinni jeśli to prawda , dość patologi
Dzisiaj to była gra pod gts. Korona grała a oni kontrowali co im akurat dzisiaj wychodziło jak nigdy. Choć inna sprawa, że gra obronna Korony dzisiaj to istny kryminał. Ale po pierwsze nic dwa razy się nie zdarza a po drugie za tydzień to oni będą musieli prowadzić grę a my mam nadzieję skutecznie kontrować.
J***ł ich pies ! Areczka do boju !
- Edytowany
Raz na ruski rok zdarzaja sie takie wygrane w naszej Ekstraklasie, dlatego jakiegos mega wrazenie na mnie taki wynik nie robi. Za tydzien sa derby, wiec mam nadzieje ze "usadzimy ich na d*pie" spowrotem. Juz widze te miny gts'u jak dzis wygrywaja 6:2 a potem dostaja w derbach u siebie :rolleyes:
Jeszcze dodam, ze ogolnie to mam lekka beke ... po strzeleniu gola na 1:0 dla Korony, gts'owcy pisali "co za patalachy" , "my sie nadajemy na 1 lige" itd. a po wygraniu tego meczu "zayebiscie gramy", "dawac juz te derby, opykamy ich" :D
Jak się nie wykorzystuje setek z (7)ampucerą, to się traci...
[quote="wrobelson11" pid='1367837' dateline='1552160885']
(...)
Jeszcze dodam, ze ogolnie to mam lekka beke ... po strzeleniu gola na 1:0 dla Korony, gts'owcy pisali "co za patalachy" , "my sie nadajemy na 1 lige" itd. a po wygraniu tego meczu "zayebiscie gramy", "dawac juz te derby, opykamy ich" :D
[/quote]
No co ty, normalnie do niedawna prawie standard w temacie meczowym jak nie idzie.
Jak tak oglądam powtórkę psiurów to taki wynik był możliwy tylko z tego powodu, że Miśkiewicz jest mega szmaciarzem, na 100 % którąś z tych bramek bym obronił :)
[quote='Mathauzz' pid='1367803' dateline='1552156640']
Ich wszyscy odbudowują. Sląsk co zagrał wielką pyte. Lechia lider wielke meczarnie. Pogoń dala sobie wbic dwie bramy na koniec... Az dziwnie to wygląda.
Bo w tamtych meczach ogonoasci uja graly, teraz moga sobie juz postrzelac...
Kiepsko
[/quote]
Są po prostu skuteczni. Niestety, mam przeczucie, że tego doświadczymy za tydzień.
Stracić 6 bramek u siebie z taką ekipą? Wynik robi wrażenie. Korona do niedawna dawała pewien poziom poniżej, którego nie schodziła. Nie wiem co tam się wydarzyło, ale wygląda na to że nikt poważnie do towarzystwa nie podchodzi ( nie licząc Pogoni). Fajnie że za tydzień derby. Oni pewnie teraz myślami w LM są i będzie sympatycznie jak zrozumieją po kolejnym meczu że "trochę" im brakuję nie tylko do LM, ale i pierwszej ósemki.
Patrząc na terminarz Korony raczej nie ma dla nich ratunku chyba że zepną się na Lubin, który ma jednak łatwiejszy terminarz.
W Koronie coś jest nie tak. Poprzedni mecz przegrali 4:1 z Sosnowcem, a teraz podarowali psiarni taki prezent... Podejrzewam, że ktoś musiał na tym sporo zarobić, bo nie widzę innego wytłumaczenia dla takiej gry. Obrońcy ustawiali się w taki sposób jakby chcieli żeby gts wysoko wygrał. Psiurki nie musiały nic robić i zdobyli te bramki najprostszymi środkami, z łatwych pozycji, bez presji obrońców. Gts jest słaby, ale trzeba uważać, bo wykorzystują każdy przestój i brak ambicji rywala. Jeśli zaatakujemy ich z furią i zabiegamy to jestem spokojny o wysokie zwycięstwo w derbach, a zlekceważenie mogłoby się zakończyć wysoką porażką.
Coś nie pykło..Nowatorska taktyka na trzech obrońców i bez bramkarza chyba się jednak w tej lidze nie sprawdzi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)